nothing wrote:
snegiri wrote:
dush wrote:
ha jól tudom a megasztár nem a szépségről szól, nem tudom miért téma ez itt..
mert ez egy SHOW

itt fülemet és szememet akarom legeltetni! egy MEGAsztár az ÉNEKELJEN és NÉZZEN ki valahogy, hogy eladható legyen... gondolkodjunk nagyobb távlatokban - kit lehetne akár küldöldre eladni? mert tóth verát és caramelt biztos nem!
nehogy félreérts, nem akarlak kóstolgatni... te szép vagy? neked hogy esne, ha valaki azt mondaná, hogy hát jónak jó vagy, de ezzel a külsővel felejtsd el ezt az xy dolgot, mert nem fog menni...
Mi baj van Tóth Verával és Karamellel? Elhiszed, hogy a hollivúdi csodák meg az fhmben a csajok tényleg úgy néznek ki ahogy kinéznek?
pihenj, nothing... én is topmodell akarok lenni meg énekesnő meg sztárszínésznő de vmiért nem ezen a pályán indultam, talán úgy gondolom hogy nem igazán lenne sok keresnivalóm ott. Tóth Vera nyilván tehetséges, énekeljen is, csak ne főműsoridőben megasztárban, hanem vmi kórusban szólistaként... de inkább FOGYJON LE, b**meg, mert ez a szakma erről
is szól! Mert a popzene egy fogyasztócikk, és a boltban is a csomagolás alapján döntök, hogy akarok -e ilyet enni...
ja és hozzátenném hogy ha a külföldi hasonló projektek győzteseit néznéd meg, akkor kiderülne hogy mindegyik vmiért CSINOS és JÓL ÉNEKEL! biztos van Magyarországon is 3-4 megasztár szezonra való ilyen ember, csak vmiért nem keresik őket...