i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 05:17, 16-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 133 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Kimennél a tüntetésre?
Poll ended at 15:37, 27-06-2006
Igen, mert fontosnak tartom! 30%  30%  [ 24 ]
Sajnos nem érek rá. 32%  32%  [ 26 ]
Nem, mert nem érdekel. 38%  38%  [ 31 ]
Total votes : 81
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 17:51, 29-03-2006 
bladerunnaz

marczi wrote:

persze az igazán király az lenne, ha tényleg felháborító dolgokkal tudnának hergelni. mondjuk az a pécs melletti radarállomás pl ilyen volt, és nekem személyesen (érzelmileg!) a rácz fürdő melletti rész letarolása is, a metró viszont tényleg nem, néha tényleg választhatnának jobban témát. ettől függetlenül nekem nagyon szimpatikus a védegylet által képviselt vonal.

jo de te mekdonalc kirakatokat is szeretsz bebaszkodni

but what you really know about deez breakz?

www.budapestbassmusic.hu
www.bladerunnaz.hu
www.facebook.com/bladerunnaz

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:51, 29-03-2006 
son of nitrous

http://www.nol.hu/cikk/398855/

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:30, 29-03-2006 
son of nitrous

nothing
en itt lakom kozel a szigethez szeretem is kurvara lehet el is megyek (bar valszinuleg nem a terveket latva) viszont hogy te meg se probalsz a normalisan ervelo vitapartnereid mondanivalojara odafigyelni az egy kicsit kiabrandito es elvesz a lelkesedesed ertelmébol.

amugy a civil szervezetek nagyreszt mar elvesztették a hitelessegüket ugyanis minden ellen tiltakoznak es minden ellen a teljes elutasitás az egyetlen válaszuk.
Ezért nincs ebben a kibaszott országban még mindig M0-ás de azt persze leszarja mindenki h az egész északi agglomerrácio minden nap az én orrom alatt pöfög a szentendrei uton. Mi a halálnak kell annak aki mondjuk ujpestre jar egyaltalan idefustolnie. De az h békastol 800 méterre menne az autopálya az katasztrofa...

szoval a civil szervezetek tevekenysege sokkal hathatosabb lenne ha szakmai alapon környezetvédelmi változtatásokat tetetnének bele azokba a tervekbe amik ugyis megépulnek, csak esetleg sokkal dragabban az ido veszteseg es a perek miatt.

es akkor talán partnerkent is kezelnek oket.

sinner amugy a radar ugyen én karoba huztam volna oket (persze csak koveri fordulattal elve) es fogom is ha szetbasz egy 313as fold fold tavolsagi kínából mondjuk.
jelentem sarkítok.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:34, 29-03-2006 
Torespont Radio

ugyvan

You think you're big time?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:51, 29-03-2006 
souljah

MidLow wrote:
nothing
en itt lakom kozel a szigethez szeretem is kurvara lehet el is megyek (bar valszinuleg nem a terveket latva) viszont hogy te meg se probalsz a normalisan ervelo vitapartnereid mondanivalojara odafigyelni az egy kicsit kiabrandito es elvesz a lelkesedesed ertelmébol.

amugy a civil szervezetek nagyreszt mar elvesztették a hitelessegüket ugyanis minden ellen tiltakoznak es minden ellen a teljes elutasitás az egyetlen válaszuk.
Ezért nincs ebben a kibaszott országban még mindig M0-ás de azt persze leszarja mindenki h az egész északi agglomerrácio minden nap az én orrom alatt pöfög a szentendrei uton. Mi a halálnak kell annak aki mondjuk ujpestre jar egyaltalan idefustolnie. De az h békastol 800 méterre menne az autopálya az katasztrofa...

szoval a civil szervezetek tevekenysege sokkal hathatosabb lenne ha szakmai alapon környezetvédelmi változtatásokat tetetnének bele azokba a tervekbe amik ugyis megépulnek, csak esetleg sokkal dragabban az ido veszteseg es a perek miatt.

sinner amugy a radar ugyen én karoba huztam volna oket (persze csak koveri fordulattal elve) es fogom is ha szetbasz egy 313as fold fold tavolsagi kínából mondjuk.
jelentem sarkítok.

hajrahajra Óbuda 8) szentendrei sux

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:14, 29-03-2006 
droid

MidLow wrote:
nothing

jelentem sarkítok.

Hát igen... valószínűleg ott csesztem el, hogy felvettem egy olyan dolgot, amit nem kellett volna. De ez van. Ha az ember agya elborul akkor már csak azt látja, hogy támadják és védekezik vagy visszatámad... ez van. :-) meg az igaz, hogy sok olyan dolgot komolyan veszek amit nem kéne. Mint pl itt egy vitát. Hát sajnos ilyen vagyok... majd legközelebb jobban figyelek... köszi, hogy legalább normálisan figyelmeztettél :-)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:17, 29-03-2006 
droid

kason wrote:
nothing wrote:
megyek haza emiatt nem fogok túlórázni.

szerintem ennyit az elveidrôl

én a vitára értettem, hogy emiatt nem másra :wink: amúgy majdnem lekéstem a vonatot... :-))))))))))))))))

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:24, 29-03-2006 
impulsecreator.hu

MidLow wrote:

ez azért fasság szerintem, mert eltéveszted a civilek szerepét. végiggondolt szakmai tanácsadás az a policymakerek dolga - akik viszont könnyen kerülhetnek olyan befolyás alá, ami a civileknek nem tetszik. ezért a civileknek az a dolguk, hogy ellenálljanak, ha valami olyan változást tapasztalnak, ami nem tetszik neki. pl akinek a háza mellett egy kibaszott elkerülő körgyűrű épülne, az teljesen jogosan tiltakozik.

másrészt meg olyan is van, hogy valaki úgy tiltakozik, hogy igazából nem is lenne érdeke - ilyenkor viszont az, hogy a kormány, a főváros és a helyi önkormányzatok olyan bénák (gyenge érdekérvényesítő képességgel rendelkeznek), hogy nem bírják keresztülnyomni az elképzeléseiket, nem a civilek a hibája. ők csak teszik a dolgukat és ellenállnak, már ha (konkrétan magyarországon messze nem eléggé)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:35, 29-03-2006 
poszthumusz

érdekes helyzet mondjuk amikor mondjuk maroknyi ember érdekei miatt jár szarul az ország

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:38, 29-03-2006 
son of nitrous

híradó rulz részletes tájékoztatás :!:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:38, 29-03-2006 
impulsecreator.hu

plastik wrote:
érdekes helyzet mondjuk amikor mondjuk maroknyi ember érdekei miatt jár szarul az ország

elég sok minden történik mindenféle elitcsoportok érdekei miatt ami miatt mindenki más szarul jár...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:39, 29-03-2006 
son of nitrous

marczi wrote:
MidLow wrote:

ez azért fasság, mert eltéveszted a civilek szerepét. végiggondolt szakmai tanácsadás az a policymakerek dolga - akik viszont könnyen kerülhetnek olyan befolyás alá, ami a civileknek nem tetszik. ezért a civileknek az a dolguk, hogy ellenálljanak, ha valami olyan változást tapasztalnak, ami nem tetszik neki. pl akinek a háza mellett egy kibaszott elkerülő körgyűrű épülne, az teljesen jogosan tiltakozik.

másrészt meg olyan is van, hogy valaki úgy tiltakozik, hogy igazából nem is lenne érdeke - ilyenkor viszont az, hogy a kormány, a főváros és a helyi önkormányzatok olyan bénák (gyenge érdekérvényesítő képességgel rendelkeznek), hogy nem bírják keresztülnyomni az elképzeléseiket, nem a civilek a hibája. ők csak teszik a dolgukat és ellenállnak, már ha (konkrétan magyarországon messze nem eléggé)

YIKES!
a civilnek nem az a dolga h tiltakozzon!
a civileknek joguk es kotelesseguk hallatni a hangjukat es kiallni az erdekeikert. ez a demokracia errol szol az alkotmany szolasszabadsag es hasonlok.
tehát a közösségfejlesztés szerves resze a markans veleménnyilvánítás es a sajat erdekek vedelme de mivel nem szemelyek harcolnak egymas ellen idealis esetben hanem ezek a szemelyek egyutt elnek a cel a kompromisszumra valo torekves.

a magyar mentalitas az ien kérdésekben sajnos az hogy legyen minden de ne ott ahol en lakom, de azert lehetoleg ne is legyen tul messze, hogyha azert kell akkor ottlegyen.
na igy soha nem fog megepulni semmi.
az elkerulo gyurunek a kert alatti elhelyezkedese pedig te is tudod h abszurdum. minden autopálya kore hangfogokat kell épiteni erdőtsávot kell telepíteni, minimum tavolsagra kell lennie stb. ezek nelkul nem is kapna EUtamogatast, ami viszont kb 60 70% minimum az ien fejleszteseknek.
hidd el hogy én SOKKAL több smogot kapok a szentendrei utrol mint a bekasiak kapnanak az M0astol.
masreszt miért kellene nekem végigpofognom a varoson mindenki orra alá ha mondjuk a reptérre akarok menni.

és akkor meg nem is beszeltem a kamionokrol a hungarian az utak javitasarol, a forgalom enyhulése miatti legszennyezodes csokkenesrol arrol h neked mint autos kevesebb benzint kell felelslegesen kifizetned etc etc etc

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:40, 29-03-2006 
kisfröccs

marczi wrote:
plastik wrote:

elég sok minden történik mindenféle elitcsoportok érdekei miatt ami miatt mindenki más szarul jár...

na abba a csoportba kell bekerulni :fog:

egyebkent meg ne ikszelj, szexelj
dzsidzsi wrote:
itt mindennek az a vege hogy inni kell

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:48, 29-03-2006 
impulsecreator.hu

de hát én sem azt mondom hogy nincs szükség körgyűrűre - persze hogy van, de azon nem kell meglepődni, hogy egyesek tiltakoznak emiatt. és ez nem magyar mentalitás, máshol néhol sokkal erősebb tiltakozás van, persze ezzel együtt, erősebb hatalommal.

egyébként meg, akik elindulnak reggel szentendréről / óbudáról befelé és ülnek a kocsijukban két órát idegeskedve és a helyiek orra alá pöfögve, ahelyett hogy felülnének a hévre (kb fél óra) - nos szerintem ők - ha nincs valami jól megalapozott okuk - bekaphatják. meg a főváros / stb is, hogy nem ez ilyesmi (alternatív közlekedési megoldások) hatékony fejlesztése a prioritása. meg mindenki más is :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:52, 29-03-2006 
souljah

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:01, 29-03-2006 
original nuttah

ennel mar csak az jobb mikor a romai gat ellen tiltakoznak.
senki nem olvassa vegig a tervet, hogy az nem gat, hanem egy betonalap, amire szuksegszeruen ideiglenes betonlapokat lehet epiteni arvizvedelem celjabol.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:49, 29-03-2006 
metalhead

marczi wrote:
chin0 wrote:
azt azert elfelejtitek (es az erosen vitathato szakmai hozzaertessel erndelkezo vedegylet is kihagyja a felhivasbol), hogy a mar meglevo, romokban allo es semmire nem hasznalhato hajogyar teruleten tervezik a beruhazast. csak ez a terv valosulhat meg a fovarosi kozgyules terve szerint is. tehat a hajogyari sziget zoldteruletenek a tulnyomo tobbsege megmarad. ezt a csusztatast hivjak demagogianak.
masreszt azt se felejtsuk el, hogy a hajogyari sziget zoldfeluleti ertekei sem igazan kiemelkedoek. ezt minden felmeres kimutatta.

szerintem kihagysz a modellből pár dolgot: a szakmai objektivitás nem feltétlenül szakmai objektivitás, az elemzőket is megfizetik egyesek.

másrészt ezer helyen csorbul / átalakul a választó nép akarata (korrupció lobbi satöbbi) a demokratikus folyamatban [más kérdés hogy ezt is lehet hatékonysági kérdésként felfogni, de nem muszáj]

szóval szerintem megvan a helyük az ilyen típusú, kifejezetten nem-szakmainak szánt tiltakozásoknak. az is igaz persze hogy ezt is egy értelmiségi klikk csinálja :D

egyetertek. masik dolog szerintem, hogy az, hogy nem jelentos zold terulet pusztul el a beruhazassal az sajnos nem igazan erv szerintem, mert, ha minden esetben ez alapjan dontenek, akkor a sok kicsi osszeadodik. (ismet szerintem) a legmegfelelobb valamifele kompenzacio lenne a befektetok reszerol, pl onkoltsegukon, ha a kiirtott zold terulet 2szereset ultetnek valahova a varosban :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:54, 29-03-2006 
partiarc

Psure wrote:
a legmegfelelobb valamifele kompenzacio lenne a befektetok reszerol, pl onkoltsegukon, ha a kiirtott zold terulet 2szereset ultetnek valahova a varosban :)

és a város melyik "üres" területére gondolsz a sok közül?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:57, 29-03-2006 
original nuttah

azért kiváncsi vagyok, hogy a sok környezetvédő/tiltakozó közül
hányan járnak a hajógyári szigetre a sziget fesztivál és a ott lévő
klubbokon kívül.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:15, 29-03-2006 
partiarc

pollack wrote:
Psure wrote:
a legmegfelelobb valamifele kompenzacio lenne a befektetok reszerol, pl onkoltsegukon, ha a kiirtott zold terulet 2szereset ultetnek valahova a varosban :)

és a város melyik "üres" területére gondolsz a sok közül?

penz beszel, kutya ugat, ismered a mondast. melyik befekteto akar kompenzalni? profitszerzes, profitszerzes, tobbi mas erdek le van szarva..
tisztelet a kivetelnek

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 133 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]