ib.su wrote:
tenyleg ennyivel kisebb az elterjedtsege a stilusnak a nyugati regioban, vagy csak nem tudunk a dolgokrol?
ami szombathelyt illeti, az elmúlt fél évtized történései - folyamatosan sovány létszámos bukó bulik, illetve a "nem nyereséges ezért nekem ez nem kell" típusú tulajok ténykedése - ellenére páran még váltig hisznek benne, hogy itt még lehet valami - én már nagyjából lemondtam róla. hiába az alig 10 kilométerre fekvő osztrák határ, egy szűk magot leszámítva egyszerűen parasztokkal vagyunk körülvéve, that's it (jöttek már oda hozzám deephouse játszása közben sean pault kérni, hogy mást ne mondjak). szerencsére az elmúlt hónapokban sikerült összehoznunk egy viszonylag sikeres partiszériát (flyertörténet:
http://xhref.com/1ed), de a főszervező persze ide is csak olyan nagynak számító neveket mert megkockáztatni, úgymint zulu, palotai, cadik, ludmilla.. szerencsére ezek azért vonzották a tömeget, volt olyan is, hogy megközelítette a félezret a fizető vendégek száma. a megjelenteknek azonban egészen apró hányada van képben, a többséget máig az vonzza, hogy népszerűvé lett a hely (az ugyanis a belváros egyetlen mozijának aulája).
ami pedig kimondottan a dnb-t illeti, a már említett szűk zenebuzi kör tekintetében jóformán egy lefutott dologról van szó, ők legfeljebb csak be-benéznek egy ilyen partira, de nemigen mozdulnak meg, lejöttek már a zúzdáról és a sebességtripről, inkább a középtempós dolgokra vannak ráállva. a fiatalabb generáció persze pörög még, ők viszont éppen az okosabb négynegyedektől maradnak távol. eléggé ambivalens viszony ez
ennyit tehát a hírös nagy alpokaljáról, ami lehetne akár záhonyban is, olyannyira nem tűnik fel a nyugati határszél közelsége. pathetic.