i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 19:47, 13-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 311 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 16  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 12:07, 05-06-2006 
son of nitrous

Gonzo86 wrote:
Sziasztok

Hát igen a Beat Butique is kocsma jellegü volt meg kicsi is, de legalább volt valami. Bár én nem sokszor voltam ott, de azért elbírnám viselni, ha müködne.

hát már nem fog igy működni abban a formában ahogy volt és egyenlőre úgy tűnik semmiylen formában sem fog!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:29, 12-06-2006 
son of nitrous

szombaton volt egy rögtönzöt dnb slágereket felvonultató este a pala beachen....
de attól függetlenül
nem volt bulki érzésem hogy néhány ifrju fura szines ruhákbvan ugrált
de ami fontos sok volt a sör és kevés a szúnyog....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:38, 12-06-2006 
ujonc

jo volt csak rövid, 2 körül már vége volt :? meg az a techno nem kellett volna

de azért remélem lesz még ilyen (ilyesmi)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:03, 12-06-2006 

most ez valami házi(stég)buli volt?? :D

2014.04.19. Vinyl Nights 4 w/ZOSHA @ Kaleidoszkóp Ház
2014.05.24. Smokin Drumz @ Kaleidoszkóp Ház
2014.06.07. TBA @ Zebegény

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:22, 12-06-2006 
ujonc

bl@de wrote:
most ez valami házi(stég)buli volt?? :D

nem. a pala parton (öbölnél) van egy kocsma és ott volt

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:25, 12-06-2006 

értem...és ki zenélt??

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:29, 12-06-2006 
ujonc

passz.. cdj-röl és laptoprol szolt a zene :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:56, 13-06-2006 
ujonc

Sziasztok

Ohh erről lemaradtam. :?

De remélem lesz még ilyen kisebb összejövetel. :wink:

Ha esetleg valaki tud infót, hogy lesz-e még ilyen valamikor az

szólhatna. Köszi.

Üdv: Gonzo

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:44, 13-06-2006 
son of nitrous

SpecTech wrote:
passz.. cdj-röl és laptoprol szolt a zene :D

szómszéd utcából srác 500as keverője volt laptopal(traktor)és amiket zenéket a dagadtnak adtam ő meg alexnak azokat másolták átt a laptopra semmiylen kopmoly tervezés nem volt elötte a richter napokról hazaszabadult sok részeg fejéből pattant ki amugy meg öcsém osztálytársa játszott aki igazából techno kedvelő....

blade ne legyél hülye nem tudod melyik a pala beach!?!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:10, 13-06-2006 
ujonc

N. wrote:
elötte a richter napokról hazaszabadult sok részeg fejéből pattant ki

:lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:15, 25-06-2006 
ujonc

Up :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:26, 01-07-2006 
ujonc

Sziasztok

http://acid.pardey.org/cgi-bin/flyers.cgi?id=411#

Ilyen kéne még ide. Tökjó lenne :D

Várum a véleményeteket.

Üdv.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:37, 01-07-2006 

Gonzo86 wrote:
Sziasztok

http://acid.pardey.org/cgi-bin/flyers.cgi?id=411#

Ilyen kéne még ide. Tökjó lenne :D

Várum a véleményeteket.

Üdv.

ejj régi szép idők :cry: de jó is volt ez a buli tábortűzes napfelkelte a strandon ahol előtte 2-3 nappal még lubickoltunk :wink:

Profile  

Post subject: Re: Komarom-Esztergom megye
PostPosted: 18:28, 01-07-2006 
metalhead

ib.su wrote:
tenyleg ennyivel kisebb az elterjedtsege a stilusnak a nyugati regioban, vagy csak nem tudunk a dolgokrol?

ami szombathelyt illeti, az elmúlt fél évtized történései - folyamatosan sovány létszámos bukó bulik, illetve a "nem nyereséges ezért nekem ez nem kell" típusú tulajok ténykedése - ellenére páran még váltig hisznek benne, hogy itt még lehet valami - én már nagyjából lemondtam róla. hiába az alig 10 kilométerre fekvő osztrák határ, egy szűk magot leszámítva egyszerűen parasztokkal vagyunk körülvéve, that's it (jöttek már oda hozzám deephouse játszása közben sean pault kérni, hogy mást ne mondjak). szerencsére az elmúlt hónapokban sikerült összehoznunk egy viszonylag sikeres partiszériát (flyertörténet: http://xhref.com/1ed), de a főszervező persze ide is csak olyan nagynak számító neveket mert megkockáztatni, úgymint zulu, palotai, cadik, ludmilla.. szerencsére ezek azért vonzották a tömeget, volt olyan is, hogy megközelítette a félezret a fizető vendégek száma. a megjelenteknek azonban egészen apró hányada van képben, a többséget máig az vonzza, hogy népszerűvé lett a hely (az ugyanis a belváros egyetlen mozijának aulája).

ami pedig kimondottan a dnb-t illeti, a már említett szűk zenebuzi kör tekintetében jóformán egy lefutott dologról van szó, ők legfeljebb csak be-benéznek egy ilyen partira, de nemigen mozdulnak meg, lejöttek már a zúzdáról és a sebességtripről, inkább a középtempós dolgokra vannak ráállva. a fiatalabb generáció persze pörög még, ők viszont éppen az okosabb négynegyedektől maradnak távol. eléggé ambivalens viszony ez :D

ennyit tehát a hírös nagy alpokaljáról, ami lehetne akár záhonyban is, olyannyira nem tűnik fel a nyugati határszél közelsége. pathetic.

http://twitter.com/torpotroh
http://twitter.com/mc_blend
http://www.facebook.com/mcblend

Profile  

Post subject: Re: Komarom-Esztergom megye
PostPosted: 18:36, 01-07-2006 
impulsecreator.hu

phreek wrote:
ib.su wrote:
tenyleg ennyivel kisebb az elterjedtsege a stilusnak a nyugati regioban, vagy csak nem tudunk a dolgokrol?

ami szombathelyt illeti, az elmúlt fél évtized történései - folyamatosan sovány létszámos bukó bulik, illetve a "nem nyereséges ezért nekem ez nem kell" típusú tulajok ténykedése - ellenére páran még váltig hisznek benne, hogy itt még lehet valami - én már nagyjából lemondtam róla. hiába az alig 10 kilométerre fekvő osztrák határ, egy szűk magot leszámítva egyszerűen parasztokkal vagyunk körülvéve, that's it (jöttek már oda hozzám deephouse játszása közben sean pault kérni, hogy mást ne mondjak). szerencsére az elmúlt hónapokban sikerült összehoznunk egy viszonylag sikeres partiszériát (flyertörténet: http://xhref.com/1ed), de a főszervező persze ide is csak olyan nagynak számító neveket mert megkockáztatni, úgymint zulu, palotai, cadik, ludmilla.. szerencsére ezek azért vonzották a tömeget, volt olyan is, hogy megközelítette a félezret a fizető vendégek száma. a megjelenteknek azonban egészen apró hányada van képben, a többséget máig az vonzza, hogy népszerűvé lett a hely (az ugyanis a belváros egyetlen mozijának aulája).

ami pedig kimondottan a dnb-t illeti, a már említett szűk zenebuzi kör tekintetében jóformán egy lefutott dologról van szó, ők legfeljebb csak be-benéznek egy ilyen partira, de nemigen mozdulnak meg, lejöttek már a zúzdáról és a sebességtripről, inkább a középtempós dolgokra vannak ráállva. a fiatalabb generáció persze pörög még, ők viszont éppen az okosabb négynegyedektől maradnak távol. eléggé ambivalens viszony ez :D

ennyit tehát a hírös nagy alpokaljáról, ami lehetne akár záhonyban is, olyannyira nem tűnik fel a nyugati határszél közelsége. pathetic.

szerencsére nekünk (egyelőre, és 3x lekopogva) még nem volt semmi negatív tapasztalatunk a közönség hozzáállásával kapcsolatban (átlag 200 fő / buli, a rekord 317 fizető), az emberek szeretik a drum and bass-t (még ha nem is ismernek minden zenét) és emiatt nyitottak is a d & b széles skálájára; a helytulajunk pedig az egyik legkorrektebb ember az ismerőseim közül 8)

oszt ki tudja mit hoz a jövő. egy év múlva visszatérek a témára :)

ON

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:15, 22-07-2006 
pokemon

Csatári Péter [Peti] (335) Üzenek
Undorítóan HATALMAS D'N'B party volt tegnap a pletykába..
Naggyon jó volt...

ezek szerint volt közönség :lol: :lol:

Profile  

Post subject: sorstársak
PostPosted: 23:33, 23-07-2006 
ujonc

Én Esztergom mellett lekok dde szörnyü ilyen szemponbol a partyélet itt EsztergomDorog környékén az is jellemző h most volt egy kisdnbzsúr a közelben és nemhallok róla, majd máskor.
Vannak viszont ilyen diszkós faszságok>Zenith amik mindig garantált teltel mennek hát mit tegyün itt ezt szeretik jobban.
Talán az is ront a helyzeten h közel van Pest és igy mindenki feljár aki pl egy kis break összekoccanásra vágyik.
Sztem egy kis összefogás kellene h azok az arcok megismerjék egymást akik eljárnának ilyen bulira mert már kéccáz emberből is lehet jó bulit varázyolni példa<L.A.S
Én még emléxem régről rendszeres Palotai, Nagara de akkor még nem ismertem és nem szerettem az electronikának e felét.
Lehet szolni véleményezni kapcsolatot felvenni
by

Profile  

Post subject: sorstársak
PostPosted: 23:33, 23-07-2006 
ujonc

Én Esztergom mellett lekok dde szörnyü ilyen szemponbol a partyélet itt EsztergomDorog környékén az is jellemző h most volt egy kisdnbzsúr a közelben és nemhallok róla, majd máskor.
Vannak viszont ilyen diszkós faszságok>Zenith amik mindig garantált teltel mennek hát mit tegyün itt ezt szeretik jobban.
Talán az is ront a helyzeten h közel van Pest és igy mindenki feljár aki pl egy kis break összekoccanásra vágyik.
Sztem egy kis összefogás kellene h azok az arcok megismerjék egymást akik eljárnának ilyen bulira mert már kéccáz emberből is lehet jó bulit varázyolni példa<L.A.S
Én még emléxem régről rendszeres Palotai, Nagara de akkor még nem ismertem és nem szerettem az electronikának e felét.
by

Profile  

Post subject: Re: sorstársak
PostPosted: 00:01, 24-07-2006 
ujonc

koxma wrote:
by

A nyáron lesz rá alkalmad, hogy Dorogon bulizhass. :wink:

Profile  

Post subject: Re: sorstársak
PostPosted: 11:25, 24-07-2006 
ujonc

soolaref wrote:
koxma wrote:
by

A nyáron lesz rá alkalmad, hogy Dorogon bulizhass. :wink:

kacsába fröccs mellett punk koncerten :fog:

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 311 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 16  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]