i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 16:38, 14-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1111 posts ]  Go to page Previous  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 56  Next

mesz?
igen, egesz heten 15%  15%  [ 37 ]
igen, egy vagy tobb nap 17%  17%  [ 43 ]
attol fugg ki jon meg es hogy erek ra 25%  25%  [ 62 ]
nem 18%  18%  [ 44 ]
ha megyek, felboritom Lukit egy Toi Toi-al 25%  25%  [ 61 ]
Total votes : 247
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 23:02, 16-08-2006 
souljah

mien magyarok vagytok ti?
ettetek volna langost jo adag fokhajmaval.
2 killer [ nem ugy mint a tobbi kaja ami pofatlanul draga volt ] , finom es eleg nehez elb*szni

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:05, 16-08-2006 
metalhead

ipanemanal az a brazil cuccos igen jo volt

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:08, 16-08-2006 
souljah

Psure wrote:
ipanemanal az a brazil cuccos igen jo volt

meg akartam kostolni ,mindenki azt mondta h jo,de aztan megse
szerintem jok voltak a kajak mindenhol,egy helyen kivul,ahol kurva draga volt minden es sokkal rosszabb mint mas helyeken

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:08, 16-08-2006 
son of nitrous

úgy volt odaírva hogy lávakövön sült hot drog :D amúgy nem mentem oda hisz nem vagyunk túl közvetlen viszonyban valdi úrral :) csak észrevétel,amúgy ha már kajáknál tartunk a szerb konyha meg az indiai konyha is kvajó volt :thumbsup:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:09, 16-08-2006 
souljah

egyebkent a minifankot lehet barhol is kapni bpn?mert eddig csak szigeten lattam :evil:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:14, 16-08-2006 
original nuttah

Quote:
fujjj bassz,de a mokkában is milyen kaja volt...

tényleg hová tűnt aza szokásos sültkrumpli?most ilyen mekdonalds szerű no íz volt...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:15, 16-08-2006 
souljah

seiand wrote:
Quote:

tényleg hová tűnt aza szokásos sültkrumpli?most ilyen mekdonalds szerű no íz volt...

ezen a heten ez volt..
hetvegetol ismet az lesz ami eddig.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:16, 16-08-2006 
pokemon

tr wrote:
seiand wrote:
Quote:

ezen a heten ez volt..
hetvegetol ismet az lesz ami eddig.

nagyszerü,örülök neki :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:18, 16-08-2006 
original nuttah

aham :bite:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:21, 16-08-2006 
impulsecreator.hu

hamburgert enni is sotetben volt jo csak, mikor meglattam a hust ma reggel... :shock:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:25, 16-08-2006 
souljah

hu iden sok ev utan vegre rendesen kivehettem a reszem a szigetelesbol es eleg jol esett.

franz ferdinandot sokan fikazzak de en veluk egyutt enekeltem vegig a koncertet, 163 sorbol is teljesen elvezheto volt. akinek nem tetszett, annak szimplan a zenekar nem tetszik. aznapi mokka is nagyon kellemes volt.

aztan hetfon kineztem apummal leningrad koncertre. kurva jo volt, tombolt a tomeg, a ca. 14 fos zenekar puszta latvanya mosolyt csalna barki arcara, foleg a kozepen ulo 140 kilos kopasz Sztasz nevu figura (ld dr evil az austin powersbol), aki mast sem csinalt mint ivott es dohanyzott, csak neha pofajaba dugtak a mikrofont es akkor belebugott egy ket tragarsagot :D emelett odatettek rendesen zeneileg, szovegileg es amugy is, Shnur 4life!

tegnap prodigy :alsz: mylo kiraly volt, tobbet kellett volna maradni de amint kineztunk mokkaba, elkapott a teljes orulet es reggel 6ig meg se allva tancoltunk. telommal csinaltam egy kepet reggel f6kor, amikor meg a plafonrol is emberek lognak, hihetetelenul jo volt a hangulat, barcsak mindig ennyien lennenek mokkaban, es ilyen korosztaly. :slayer:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:39, 16-08-2006 
souljah

snegiri wrote:
telommal csinaltam egy kepet reggel f6kor, amikor meg a plafonrol is emberek lognak

en kedden amikor mentem szigetre reggel 10re lattam messzerol h mokka tele volt tancolo emberekkel :o

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:43, 16-08-2006 
original nuttah

Mokkába mindig sokan voltak.... :)
Sztem mokka ment a legjobban szigeten.....=P =)

Rother zárásként feltette és elkornyikálta a Little Computer People-t...hátt az fantasztko vót!!!!! :smileslayer:

http://www.facebook.com/thepici
http://www.flickr.com/photos/piciart/

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:51, 16-08-2006 
souljah

jövöre backdraftet akarok a meduzába :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:53, 16-08-2006 
ekaros wrote:
jövöre backdraftet akarok a meduzába :D

én is, meg Aquasky-t!

Post subject:
PostPosted: 23:55, 16-08-2006 
son of nitrous

awesome idea :perv:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:19, 17-08-2006 
impulsecreator.hu

snegiri wrote:
aztan hetfon kineztem apummal leningrad koncertre. kurva jo volt, tombolt a tomeg, a ca. 14 fos zenekar puszta latvanya mosolyt csalna barki arcara, foleg a kozepen ulo 140 kilos kopasz Sztasz nevu figura (ld dr evil az austin powersbol), aki mast sem csinalt mint ivott es dohanyzott, csak neha pofajaba dugtak a mikrofont es akkor belebugott egy ket tragarsagot :D emelett odatettek rendesen zeneileg, szovegileg es amugy is, Shnur 4life!

nekem csak az nem tetszett ebben a leningradban, hogy az énekes\eszí csávó csak ilyen brutál hangon (mármint amikor az ember behörögteti a hangszálait) bírt megszólalni, ami azért egy óra után kezdett unalmas lenni - de amúgy tényleg nagyszerű volt.

a dalszövegeik miről szólnak kb? és igaz, hogy egy berlini orosz, bizonyos viktor kaminer fedezte fel őket?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:33, 17-08-2006 
partiarc

na csak haza értem én is 1,5hét után
sajnos durva végett lett,mert tegnap este az első segély sátorban hallgattam animát meg prodigyt 39,3fokos lázzal :? 1hétig birtam csak a napi 4órás alvást és a reggel 10kori munkakezdést,és lehet az se tett jót,hogy a hétfői uch után nem sikerült aludni
azért miután elengedtek az orvosok belehallgattam prodigybe fél órát,bár majdnem elájultam,de muszáj voltam meglesni őket

placebon aludtam fél órát,de kb ugyanazt nyomta,mint dm elött juniusban
orb király volt,bár a végén kimentem,mert már nem nagyon birtam állni a fáradságtól, aztán csak felébredtem egy pálesztől,amire egy rokker csávó hivott meg,mert úgy látta jót tenne nekem,hát jót tett meg még az utána lévő pár is db :D
vurstli is jó volt,csak kevesen voltak,mikor mi odanéztünk
rotherről lemaradtunk,mert fél3re értünk oda,mert azt hittük csak 2kor kezd,tiefet fél óráig hallgattuk az jó volt
meduza szinte mindig tömve volt,de érthető,mert jó kis táncolható zene volt ott általában
uch rohadt jó volt,olyan zenék mentek,hogy :shock: :pogo:
csak az a reggel nem kellett volna :smashed:
drum clubért nagyon köszi :thumbsup: minden reggel ott végzödött a buli :)

na jövőre már okosabb leszek és beiktatok egy pihenőnapot a munka miatt,hogy jobban birjam

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:35, 17-08-2006 
metalhead

:shock: :cry: :cry:
azert az elso 6 nap jo volt nem? ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:49, 17-08-2006 
metalhead

as for me,

tiefschwarz :arrow: elsőszámúak voltak a szigetlistámon, elfogultságom ilyeténképpen megszépítette a szettjüket. összességében korrekt volt, bár erősen lejött, hogy egy baszomnagy masszának zenélnek: nem merültek bele szétcsavartabb témákba (ellenben maradhattak volna hot x helyett, aki még a tavalyi tiga levezetése után is masszívan hisz benne, hogy a djpultban a helye. erőtlen szar).

carl craig :arrow: sajnos nem hagyott bennem maradandó károsodásokat.

prodigy :arrow: lehet, hogy pusztán azért, mert a női nem készülődési virtusának köszönhetően szinte két teljes órát vártam aznap a vócseremre, amiért lecsúsztam iggyről, ezért kellett az oldódás, de én ezt hellyel-közzel végigzúztam. aztán betetéztem annyival, hogy megjósoltam mindhárom ráadástrekket, pontos sorrendben :perv:

gentleman :arrow: top-a-top show, vérprofizmus plusz könnyedség, az egyik legemelkedettebb élmény, amit a sziget nyújtott idén: taplóságnak nyoma nincs, szeretet, egység, vigadalom, az olyan nüansznyi dolgokról nem beszélve, mint amikor az "are you ready for the bassline" után a jó jamaikai dörgésnek megfelelően a harmadik takkra jön be a sulyok, vagy a váratlan váltások, és egyéb okos megfejtések. herr otto tillmann gyakorlatilag egyetlen laza mozdulattal húzta le a vécén sean paul tavalyi erőlködését.

radiohead :arrow: mesés, éteri, lebilincselő. ez nagyon, de nagyon kellett már.

the orb :arrow: abszolút kellemes varázsolás, számító módon szinte kizárólag körkörös mozgásokkal operáló vizuállal. de aztán jött ez, és el kellett mennünk:

exploited :arrow: kurvakíváncsi voltam, minthogy ez kimaradt az életemből, de az ajtónál tovább nem jutottunk - nem mintha a ki-be jutás nem lett volna egyenértékű egy kisebbfajta pogóval. nem sokáig bírtuk a nyomort és a negatív energiákat a levegőben, látni és hallani alig, ezért mentünk.

tiken jah fakoly :arrow: ide egy felfedezős periódusomban jutottam el teljesen véletlenül, elefántcsontparti reggae (négerekkel!), akik érdekes módon szinte kizárólag franciául kommunikáltak a közönséggel, akik pedig ezt tömegileg meg is értették.

http://twitter.com/torpotroh
http://twitter.com/mc_blend
http://www.facebook.com/mcblend

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1111 posts ]  Go to page Previous  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 56  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]