scum daddy wrote:
tényleg field úgy érzem én is h megy itt a szövegelés, h te mennyire képben vagy, de valahogy mégsem ez jön le nekem sem a zenéidből sem a hozzáállásodból
meg mi az h rossz ez a hozzáállás?
ha a minimum konfigot nem bírod összehozni a zenéléshez (normális gép/hangfal) akkor mit vársz? nyilván ilyen szarok fognak születni, pl. drum and bass, bass nélkül
azért lássuk be hogy az az emu hangfal például nem egy olyan egetrengető nagy több százezres kiadás... (egyik legolcsóbb stúdió monitor)
ha ennyit nem vagy képes rááldozni a hobbidra, akkor tényleg tök felesleges ezzel foglalkoznod
menjél el dolgozni, vegyél fel hitelt, kérjél kölcsön, bazzeg én mondjam el hogy kell 120000 forintot összeszedni?
és nem kifogások kellenek, mert a zene beszél a többi süket duma
ja és ez a duma, h az én zeném jobb mint a tiéd hahha
hát akkor: öcsém az én zeném jobban szól mint a tiéd! mégis te tudsz jobban mindent, legalábbis te azt hiszed
szóval ha azt szeretnéd, h itt respektáljanak meg szívesen kritizálják a zenéidet vagy ilyesmi, akkor az arcból vissza kéne venni egy kicsit és a teljesítményt meg növelni
Scum daddy én egy szóval nem mondtam, hogy jobb az én zeném mint Zeroé csak azt mondtam, hogy az enyém se rosszabb az övénél. (főleg úgy, hogy a körülményeim szerintem sokkal rosszabak mint neki)
'meg mi az h rossz ez a hozzáállás?
ha a minimum konfigot nem bírod összehozni a zenéléshez (normális gép/hangfal) akkor mit vársz? nyilván ilyen szarok fognak születni, pl. drum and bass, bass nélkül'
Mit nevezünk minimális konfignak? Nekem így is itt van egy gép amin tudok zenélni és képzeld gyüjtök a normális cuccokra, de ez nem egyiknapról a másikra megy főleg úgy, hogy 6000 másik dolgot kell fizetni. Gondolom ez tiszta. Én dolgozok és teszek érte de lassan gyűlik az a szar.
És nekem egy emu hangfal egetrengetően drága ha hiszed ha nem. Nekem 129 ezer forint nem olyan mintha vennék egy csomag cukrot a sarki közértbe még ha felétek így is megy főleg úgy, hogy az még csak egy dolog. Vegyek még egy macet vegyek még midibillentyűt persze egy normálisabb hangkártyát és még szoftot is. Ez minimum fél milka. Csoda ha a havi betevőből 10-20 ezeret félretudok tenni(sőt ez nagyon ritka).
Az alesis meg 60-70 körül kijön erősítővel és megfogom hallgatni, mert kiváncsivá tettél.