i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 18:08, 13-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 45 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 02:14, 24-10-2006 
partiarc

Hát ez nem vitás , ez tény hogy dnb :) És ahhoz képest milyen régi... hát elismerésem.
Régen a dnb zenét valahogy jobban tisztelték, mint most és emaitt, nemtudom ki hogy van vele, de régen valahogy jobb volt bulizni. szvsz.
Én ezekért a zenék miatt szerettem meg még anno a dnb-t:
Rascal and Klone - Get_Wild
Rascal and Klone - Winner Takes All
Aquasky - Spectre
CALYX - QUAGMIRE
Ezek olyannyira bennem maradtak, hogy a mai napig ott vannak a playlistembe a winampba :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:40, 24-10-2006 
droid

Hát én se hallgatok túl régóta dob basszus zenét(kb. 3 éve), de ezek az agyonpörgetett zenék nekem sem jönnek be, sőt inkább a régebbiek amiket említettetek(+jump up, liquid, Jazz&Bass is) Csodálkoztam is hogy Hotelsinus-ra eddig még nem találtam rá, nagy meglepetés volt, csak így tovább.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:00, 24-10-2006 
droid

Rottweiler wrote:
Emberek itt csak én melózgatok DJként?

A DJk azért nem pörgetnek lassabban, mert nekik érdekük, hogy minél több eki meg fehér fogyjon...

(Mivel ők a "disztribjútorok..." :lol: :lol: :lol: )

Különben is, elméx 1 partyra Te leülsz 1 fotelba vagy bevágódsz táncolni a luvnyák közé? :D

Hát szerintem piával jobban el lehet viselni ezeket a szétpörgetett zenéket mint más tudatmódosítóval(azon csak kattogni és bedilizni lehet), bár én úgyis nehezen azért...Szerintem amúgy egyáltalán nem attól függ hogy mennyire gyorsítod fel a bpm-et a szettedbe(sőt az csak ront legtöbbször), hanem hogy mennyire dinamikus és átérezhető és változatos, és kellenek meglepetés zenék :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:47, 24-10-2006 
droid

Rottweiler wrote:

A DJk azért nem pörgetnek lassabban, mert nekik érdekük, hogy minél több eki meg fehér fogyjon...

Különben is, elméx 1 partyra Te leülsz 1 fotelba vagy bevágódsz táncolni a luvnyák közé? :D

Sztem ez nem jo hozzáállás! :? Szomorú hogy itt tartunk...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:15, 24-10-2006 
piper

-black ops- wrote:
Rottweiler wrote:

Sztem ez nem jo hozzáállás! :? Szomorú hogy itt tartunk...

word!!!!!!!!!!!!
meg risztekpá!!!!!!!!!!4 :wink: 8) (mármint blekopsznak ;) )

facebook | bandcamp | soundcloud

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:50, 24-10-2006 
droid

Sollabong: ne is vesszünk össze, annál jobban csípem a búrád :lol: .
Pls :joe: .

Embeeer, pörgős zene piával? Ehhem... nem fogyasztottál még sok mindent, úgy érzem...

-black ops- :
Sajnálom, de az elektronikus zene már csak 1 ilyen műfaj :lol: .

Mivel az egész úgy kezdődött, hogy
"Héé, srácook, van egy rakás cuccunk, de nem faja mellé a rákenról, meg a lagzilajcsi! ... "

Így lett techno, hardcore, drum and bass, stb...

Privát véleményem, amit senki nem tud megcáfolni, ha zavarok vele vkit, akkor sorry :wink: .

Nem célom a kellemetlenkedés ;).

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:28, 24-10-2006 
partiarc

Érdekes hozzálás Rottweiler...
Én, és sztem nagyon sokan azért járunk bulizni hogy jó zenéket hallhassunk, nem pedig azért, hogy drogozzunk. (persze ebből is akad nem is 1..) bár tény, hogy vannak olyanok akik azért mennek egy buliba hogy drogozzanak. De én speciel annélkül is jól érzem magam.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:34, 24-10-2006 
impulsecreator.hu

Rottweiler wrote:
ha zavarok vele vkit, akkor sorry

mindenkit zavar, ugyhogy ha lehet ezentul tartsd meg magadnak az ilyen megnyilvanulasokat, a forum ezen resze nem errol szol, koncentraljunk a zenekre

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:17, 24-10-2006 
droid

OK, elnézést kértem már mindenkitől...

Én még nem voltam olyan [dnb/hardcore/techno] partyn, ahol az emberek min. 95%-a nem cuccozott volna, ezért részemről ez a hozzáállás.

Ettől függetlenül tiszteletben tartok mindenkit, aki rühelli a témát, vagy akár a szerhasználókat.
Az is 1 állásfoglalás, és az enyém is.

(Szeretném hozzátenni, hogy mostanában nem élek semmivel, nehogy vki rámküldje a kék ruhásokat, nem éri meg, nem találnak semmit :lol: )

Csak azért nem értem mi a priccolás, nem én hoztam fel újból a témát, írtam vmit, tagok meg azóta a szavaimon forognak :joe:.

Kérésetekre többé semmilyen olyan anyagot nem hozok fel témaként, ami rajta van az ENSZ kábítószerlistáján. :lol: :lol: :lol:

És még egyszer sorry.

Többé semmi ilyesmi :D :fu:

Sorry

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:22, 24-10-2006 
piper

ennek értelmében az aláírásod is megváltozik?

nah jó off a téma

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:26, 24-10-2006 
droid

Űűű... télleeeg... megváltoztatom.

Jahh, lassanvisszatérhetünk Hotelsinus mester művéhez...

HS, ne haragudj, amiért 1 beszólásom miatt elkanyarodtunk a témától.

:oops:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:31, 24-10-2006 
piper

nagyon jó lett :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:35, 25-10-2006 
ujonc

Nem Haragszom Senkire! Én abszolút Tisztelem Mindenkinek a véleményét és hatalmas Alázattal vagyok pl olyan témákkal kapcsolatban amikhez én nem igazán ertek.. Nem arra gondolok amin itt vitáztok...

De abszolut nem zavar. Kékruhas rohamtol meg szerintem nem kell tartanod! max meghallgatnod:9 mert pont egy ilyen zenén dolgozok........ :) Igaz nem a szoveg lesz ilyen benne hanem maga a Lelke a zenének. Amugy is sokan mondjak hogy olyanok a zenéim mintha valami Hős vagy Romantikus szálakon futna. De kaptam mar olyan kritikát is (amivel 1et értek) hogy nagyon kis réteg érti meg a Zenéimet mert Elég Erős, Sújjal bíró Mondanivaló van bennük..
na erről irjatok Várom hogy ti mit szoltok.

<b>Aki érdeklődik a tobbi muzsikam irant annak meg ide kell ellátogatnia..
http://www.hotelsinus.com/hotelsinus_music/release.html

Image
www.hssd.hu

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:00, 25-10-2006 
droid

Sine, sógor...
Aláírom, a Resonance után nekem nem kell ecsetelned...

Bár konkrétan ezt a tracked nem érzem annyira tartalmasnak, érződik rajta, hogy régebbi melód.

Tőled szentem minden létező hangot várnak a hozzáértő emberek :wink: .

Total respect.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:17, 25-10-2006 
ujonc

Köszi.

A Resonance az sokkal ezutani track.!
Resonance az 2005 evvégi 2006 eveleji.

De a Rsonance az nem a dancefloor Dnb ről szol hanem egyszerűen csak Tribal alapokon ul.

japan Taiko dobokat irtam hozza (nel loopok) és igy csak a tiszta Energia maradt. ezért sincsen benne szoló vagy konkréten megjegyezhető basszus. Nem kakartam belerakni. Az igaz hogy nem vagyok hires zenész aki azt csinal amit akar akkor is jó lesz,De a Resonance az csak arrol szol ami a cime.
Resonancia, Fold viz levegő energiái eggyesítve hatalmas energiákat felszabaditva. De nem várható el hogy mindenkinek tetszen minden zeném , nemigaz! :)

megeszer BigUp a kommentekért! A Resonancet meg még eszer hallgasd meg ennek az infonak a tudatában! full hangerőn csukottszemmel, és ird le mit éreztél.

Image
www.hssd.hu

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:45, 25-10-2006 
droid

Én azt vallom, hogy igazán érzéseket csak élő hangszerrel lehet átadni, de Te azon pionírok közé tartozol, akiknek elektronikus stílusban is szép sikereid vannak ilyen téren.

A Resonanceról nekem 1ből az "energetikus" jelző jutott eszembe, a 444 nekem jobban hozza a sablon stílust.

(1ébként az előbb meghallgattam csukott szemmel, full volumen... kevés a basszus, mert nem fáj tőle a fejem ( a mélynyomóm az ágyam mellett van, erős sub mellett elviselhetetlen...) Ezt leszámítva perfect.)

444? Honnan a címválasztás? Már csak azért, mert én is 1 számot választottam trackcímnek, és ahogy nálam megvan a jelentése, biztos vagyok benne, hogy nálad is.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:10, 25-10-2006 
ujonc

A cimet Greg választotta. És ha jol emléxem akkor Fogalmam sincs mert nekem se mondta el! 444 ööö.
Ciki de nem tudom. Tényleg nem mondta.

Image
www.hssd.hu

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:02, 25-10-2006 
piper

Rottweiler wrote:
Én azt vallom, hogy igazán érzéseket csak élő hangszerrel lehet átadni

szerintem ez nem igaz!

tőlem nagyon sokan kérdezték már a régi cimboráim közül hogy miért hallgatok ilyen zenéket, ezek annyira természetellenesek.

erre én mindig azt mondtam hogy nekem már az a természetellenes hogy 4 ember játszik egy 4 akkordon alapuló verse-verse-refr-verse-refr-refr-solo-refr-refr felépítésű zenét.

na ettől nekem annyira herótom van.
bennem ez már nem kelt maximum csak közönyt!

viszont egy szépen betekert mélyközép ami hömpölyög rendesen az engem abszolút a természet erőire emlékeztet!!!
a vihar is úgy jön, sejted hogy jön mert vannak előjelek ott motoszkál, aztán berobban és véged van. de egy laza kis lüktető alap jó sok visszhangos aprósággal, és csak apró dallamfoszlányokkal is jobban megérint és kellemes érzéseket kelt bennem mint bármelyik Steve Vai gitárszóló

nagyjából ennyi a véleményem erről a dologról és remélem ezzel nem bántok meg senkit ( bár ezek után biztos mindenki hülyének néz, mert az is vagyok :wink: )

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:58, 25-10-2006 
droid

Nézzen hülyének téged a hóhér :lol: .

Én inkább elforgok azon, amit mondax.

Részben teljesen 1etértek veled :lol: :lol: :lol: .

Én jazzen (+blues), komolyzenén, és rock and roll közeli témákon nőttem fel, és hiába jó zene az Iron Maiden pölö, 1,2 percből vágom, hogy a 6:32kor jön majd be a gitárszóló, és az milyen dallamot fog majd nyomni... pedig még végig sem hallgattam a zenét.

Bármennyire rajongója vagyok a Led Zeppelinnek, fantasztikus dolgokat művelnek... a hideg kiráz, amikor meghallom őket, de egyszerűen... ez is kell...

...meg az az élmény is ,amikor meghallok gey mocskos ordenáré "basszusleadet", ami káromkodva beszél hozzám, és egyszerűen nem tudok szabadulni a gondolattól: "vazee, nem igaz, hogy ilyen hangok is vannak a világon!!!" :lol: 8) :lol: .

DE!

Bármilyen elektronikus hangról legyen szó, annyi érzelmet nem fog kelteni egy zenéhez értő emberben, mint mondjuk amikor egy virtuóz játszik egy szép hangszeren.

Most volt az '56-os megemlékezés, és a tévében hallottam egy hangszert... ha jól emléxem cselló volt... amikor hallottam... azt nem lehet leírni. Egyszerűen annyi keserűség és fájdalom volt abban az egy hangszerben!!!

Szóval nem ugyanaz a feeling... Nem tudom, lehet csak azért ez a véleményem, mert apámtól és audiofil barátaimtól állandóan kapom az ívet, hogy "fúúj, semmirevaló gépzene, csak olcsó pénzcsinálásról szól az egész... szart sem ér...".

Tulajdonképpen nem is érdekel, nekem mindkettőre szükségem van, és aki igazán széles látokörű ember, az hallgat elektronikus stílusokat is, és minden más zenét.

Nekem szükségem van a drum and bassre, mert sokat kaptam tőle, és ezért tartok ki mellette még egy olyan környezetben is, ahol mindenki más megvet miatta.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:17, 25-10-2006 
piper

Rottweiler wrote:
"fúúj, semmirevaló gépzene, csak olcsó pénzcsinálásról szól az egész... szart sem ér...".

nah én ettől az "öreg rocker" hozzáállástól vagyok iszonyatosan kész!

és amit most mondani fogok azt természetesen ne szó szerint értsd (eszembe se jutna megbántani a családod egyik tagját se)

de édesapád mit szólt volna a három évvel ezelőtti Ritchie Blackmoore koncerten ha látta volna amit én?

a dobos mögött ott volt egy groovebox, a szintis mellett ott voltak egy rackládába az akai-ok és a nord fejek. miről is beszélünk??????

meg ha olyan fenenagy élőzene rajongók akkor a sztárjaik mit stúdióznak hónapokon keresztül? és miért pro toolsra veszik fel az anyagot, mert az már gép.

akkor minden rockzenekar álljon ki puritán módon és mikrofonozzák be a dobot a gityót stb... és amit ott és akkor művelnek az legyen a lemezen. ne legyenek utómunkálatok!!!!!
max mastering meg mixdown !

ennyi.

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 45 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]