'ello all!
Csak pár éve mozgok a újvárosban, de hallottam, hogy régebben eléggé kiforrott d&b közeg mozdult meg 1-1 bulira.
Bár ezen nem voltam, az viszont bizt, hogy nemrégiben volt a cityben néhány esemény, amin a brék ütött... az egy dolog, hogy ez most nem így történt... ki tudhatta előre?!?
//Egyszerű ok lehet pl a dj tudása/varázsa/vagymije, és persze hogy a csajok igencsak bírják a kövér basszusokat 180 bpm fölött
...utánuk pedig még a botfülű marha is bemegy

(a szerk.)//
Powah, mérget vehetsz rá, hogy a partyszervezők a közönség elvárásait (mindenhol) erősen szem előtt tartják.
Ha egy promoter brigád más műfajban mozog (nem d&b), nehéz döntés a szívük-csücske szekciót a kisterembe szorítani.. Az fix hogy a d&b beindítja a népet //ezt tudja aki bulit csinál - talán ezért is volt egyáltalán//, de mi ez a "nem megyek el, ha nem csináltok nekem 1st floor d&b-t" társaság?
Ha solarcubeék ügyesen hozzák össze, nem ezen fog múlni. Ehhez persze a sfuzz-féle hely kérdés is hozzá tartozik... és hogy ne csak az akciós pia fogyjon. Jobban áll a tulaj a társasághoz, ha pultból kipusztul az összes a sör és a csajotokat is meghívjátok egy mojitora. 800ért? Havonta 1x? Férjen már bele!! Eredmény: tulaj szereti szervezőt, szervező elhív NEKTEK bárkit. //ehh.. kissé átmentem banálisba, sorry!//
Innentől jönnek a kompromisszumok. !Csak ha muszáj! Eli, ne hagyd magad!!! Könyörgöm, ha a következő nagytermes d&b buli bejön, ne az legyen a tanulság, hogy dobbéz=igen, brék=nem! Tipp: ha módotokban áll, a két műfajból felváltva hívhatnátok vendégeket a nagyterembe.
Amúgy a konti kisteremben egy elektronikus zenei esten a d&b-en kívül más nemigen tartja bent a "tömeget". Volt ott már reggae, chill és mindig pangott.. Sztem eléggé hangulattalan (én is szívesebben ejtőzöm a galérián, vagy kint), egyetlen előnye, hogy egyáltalán van.
2 SC krú:
Látom volt live act. Nagyon necces!! Főleg, ha a másik teremben épp lerepül a háztető. Mindenesetre BIG RESPECT a kezdeményezésért!