i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 13:52, 15-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 242 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 13  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 23:16, 12-11-2006 
dnbpowah wrote:
Riu wrote:
te ki vagy powah? nem ismersz senkit gondolom,ha nem tudtál legalább msn.n irni v.kinek, de sz.tem butaság volt ezt ide beírni...ettől nem fog semmi megváltozni...nem rajtad mulik...rajtuk kicsit igen,de ez már senki másra nem tartozik...rendeznek bulit,ha nem fognak ugyis rendez más,de ez igy van..elég a kisterem inkább mint,hogy lent is lézengjenek,mert azért annyira sokan nem voltak,hogy lent tele legyen ugyanúgy mint fent...
tényleg jó buli volt, de a hangcucc azért annyira nem jó sz.tem,de egy ekkora helyre megfelelő....

Igazad van nem ismerek senkit, és az baj? Minden dnb-n meg bréken lenn vagyok szinte ami itt van újvárosban. Ne mondd már hogy aki lejár bulikra, az mindenki ismer mindenkit, meg mindenki mindenkivel puszipajtás msn-en??!! Gondolkodj! És amúgy láss csodát pont az utánad következő post-ban ígérte meg az Eliadesz gyerek a probléma-orvoslást. És ez pont elég. Remélem be is tartja...

én pesti vagyok, nem ott élek, párszor voltam de a fél teremmel puszipajtárs vagyok :lk: :)

Post subject:
PostPosted: 00:03, 13-11-2006 
NewCityBass

jóhát a véredbenvan dris :D

www.myspace.com/solarcube5
www.myspace.com/eliadesz
www.newcitybass.commers.hu

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:19, 13-11-2006 
metalhead

ejj ejj tómi, milyen lányt ölelgetsz te :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:36, 13-11-2006 
partiprofesszor

dnbpowah wrote:
Riu wrote:
te ki vagy powah? nem ismersz senkit gondolom,ha nem tudtál legalább msn.n irni v.kinek, de sz.tem butaság volt ezt ide beírni...ettől nem fog semmi megváltozni...nem rajtad mulik...rajtuk kicsit igen,de ez már senki másra nem tartozik...rendeznek bulit,ha nem fognak ugyis rendez más,de ez igy van..elég a kisterem inkább mint,hogy lent is lézengjenek,mert azért annyira sokan nem voltak,hogy lent tele legyen ugyanúgy mint fent...
tényleg jó buli volt, de a hangcucc azért annyira nem jó sz.tem,de egy ekkora helyre megfelelő....

Igazad van nem ismerek senkit, és az baj? Minden dnb-n meg bréken lenn vagyok szinte ami itt van újvárosban. Ne mondd már hogy aki lejár bulikra, az mindenki ismer mindenkit, meg mindenki mindenkivel puszipajtás msn-en??!! Gondolkodj! És amúgy láss csodát pont az utánad következő post-ban ígérte meg az Eliadesz gyerek a probléma-orvoslást. És ez pont elég. Remélem be is tartja...

ha minden bulin szinte ott voltál, akkor miért nem ismersz senkit? én azért páron már voltam, és ismerek pár embert, de nem ez a lényeg, igazábol sz.tem ezt a topicot megnyitni is fa...ág volt... :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:46, 13-11-2006 
metalhead

Riu wrote:
dnbpowah wrote:
Riu wrote:

ha minden bulin szinte ott voltál, akkor miért nem ismersz senkit? én azért páron már voltam, és ismerek pár embert, de nem ez a lényeg, igazábol sz.tem ezt a topicot megnyitni is fa...ág volt... :wink:

azt azé nem mondanám, van ujra Dujvi topik hamár chaos nencs :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:52, 13-11-2006 
pokemon

_Superfuzz_ wrote:
ejj ejj tómi, milyen lányt ölelgetsz te :D

lálálá
:]

arohadt99forintostekilaazoka :]

"A zene ismeri az állandóan visszatérő, ismétlődő vezérmotívum fogalmát..."M.Gy.

http://www.myspace.com/solarcube5
http://solarcube.commers.hu/

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09:52, 13-11-2006 
ujonc

'ello all!

Csak pár éve mozgok a újvárosban, de hallottam, hogy régebben eléggé kiforrott d&b közeg mozdult meg 1-1 bulira.
Bár ezen nem voltam, az viszont bizt, hogy nemrégiben volt a cityben néhány esemény, amin a brék ütött... az egy dolog, hogy ez most nem így történt... ki tudhatta előre?!?
//Egyszerű ok lehet pl a dj tudása/varázsa/vagymije, és persze hogy a csajok igencsak bírják a kövér basszusokat 180 bpm fölött :bettike:
...utánuk pedig még a botfülű marha is bemegy :lol: (a szerk.)//

Powah, mérget vehetsz rá, hogy a partyszervezők a közönség elvárásait (mindenhol) erősen szem előtt tartják.
Ha egy promoter brigád más műfajban mozog (nem d&b), nehéz döntés a szívük-csücske szekciót a kisterembe szorítani.. Az fix hogy a d&b beindítja a népet //ezt tudja aki bulit csinál - talán ezért is volt egyáltalán//, de mi ez a "nem megyek el, ha nem csináltok nekem 1st floor d&b-t" társaság? :shock:
Ha solarcubeék ügyesen hozzák össze, nem ezen fog múlni. Ehhez persze a sfuzz-féle hely kérdés is hozzá tartozik... és hogy ne csak az akciós pia fogyjon. Jobban áll a tulaj a társasághoz, ha pultból kipusztul az összes a sör és a csajotokat is meghívjátok egy mojitora. 800ért? Havonta 1x? Férjen már bele!! Eredmény: tulaj szereti szervezőt, szervező elhív NEKTEK bárkit. //ehh.. kissé átmentem banálisba, sorry!//
Innentől jönnek a kompromisszumok. !Csak ha muszáj! Eli, ne hagyd magad!!! Könyörgöm, ha a következő nagytermes d&b buli bejön, ne az legyen a tanulság, hogy dobbéz=igen, brék=nem! Tipp: ha módotokban áll, a két műfajból felváltva hívhatnátok vendégeket a nagyterembe.

Amúgy a konti kisteremben egy elektronikus zenei esten a d&b-en kívül más nemigen tartja bent a "tömeget". Volt ott már reggae, chill és mindig pangott.. Sztem eléggé hangulattalan (én is szívesebben ejtőzöm a galérián, vagy kint), egyetlen előnye, hogy egyáltalán van.

2 SC krú:
Látom volt live act. Nagyon necces!! Főleg, ha a másik teremben épp lerepül a háztető. Mindenesetre BIG RESPECT a kezdeményezésért! :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:36, 13-11-2006 
NewCityBass

2 SC krú:
Látom volt live act. Nagyon necces!! Főleg, ha a másik teremben épp lerepül a háztető. Mindenesetre BIG RESPECT a kezdeményezésért! Wink

Live act ?:D nem remlik nem is ertem ezt nahmindegy ujpost

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:44, 13-11-2006 
NewCityBass

Szoval mai napon szerettem volna elkovetni hogy nyitok egy topicot itt ipc-n mert a buliban kerdeztek tolem hogy miert nem lehet forumozni...(megvannak az okai) megfogom kerni az ipc fejeseit hogy irjak at ezt a topicot Dunaujvarosi esemenyek topicra

ITT MOST EPPEN A POSTBAN SZERETNEK MEGKERNI MINDENKIET ARRA HOGY HA VALAKI BEIR EBBE A TOPICBA AZ DUNAUJVAROSI BULIKKAL KAPCSOLATOS LEGYEN ES NE MINT AMI REGEN VOLT! SENKINEK NINCSEN SZUKSEGE A BUZIZASRA MEG A MARHASAGOKRA AZ ILYENEK MAXIMUM MSN VAGY PU. KOSZONJUK!

es akkor: kisterem vs nagyterem break vs drum szeretnem hozzatenni ezeket a bulikat egyaltalan nem a regi c.s. tarsulat szervezi ide mi megvagyunk hivva es zenelunk ennyi. a jovoben lesznek nagy termes drum and bass bulik ez 10000% hogy mikor es kik fognakjatszani hamarosan ki fog derulni. dnbpowah: tok egyet ertek veled nekem is jobban tetszik ha a nagyteremben van dnb de mostani bulikon egyelore meg nem akartuk ugy intezni hogy ott legyen.(decemberben lesz ott) riu: a topicnyitassal meg csak az a gond sztm hogy nem ezen a nevenkelett volna. nah mindegy...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:47, 13-11-2006 
NewCityBass

most szombati bulival kapcsoltban meg annyi hogy : koszonjuk L.A.S-nak BENZON-nak QLR-nek hogy eljottek zenelni emelet respect a fresh er crew-nek (reggel ok is megtalaltak a kolbaszost).

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:57, 13-11-2006 
impulsecreator.hu

enqu wrote:
most szombati bulival kapcsoltban meg annyi hogy : koszonjuk L.A.S-nak BENZON-nak QLR-nek hogy eljottek zenelni

mink köszönjük a meghívást !

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:01, 13-11-2006 
partiarc

lehet mentem volna, ha nem zárom ki magam a kurva kéróból :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:11, 13-11-2006 
pokemon

enqu wrote:
2 SC krú:
Látom volt live act. Nagyon necces!! Főleg, ha a másik teremben épp lerepül a háztető. Mindenesetre BIG RESPECT a kezdeményezésért! Wink

Live act ?:D nem remlik nem is ertem ezt nahmindegy ujpost

a képeken valahol én is felfedeztem egy midi billentyűzetet akció közben.. de sztem az brékfelélehetett..

"A zene ismeri az állandóan visszatérő, ismétlődő vezérmotívum fogalmát..."M.Gy.

http://www.myspace.com/solarcube5
http://solarcube.commers.hu/

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:38, 13-11-2006 
a38

köszönjük mi is a meghívást és bocs, ha elvettünk a
dnbsektől a helyet. :lol: mindezekmellett örülök, h rakhattunk
pár lemezt azoknak, akik nem fértek be a kisterembe. :lol: :lol: :lol:

reggeli hurkáskolbászos krúnak meg pacsi! :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:22, 13-11-2006 
ujonc

Image
(katt a képre)

Szép karácsony lesz :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:35, 13-11-2006 
.bergi wrote:
és bocs, ha elvettünk a
dnbsektől a helyet. :lol: mindezekmellett örülök, h rakhattunk
pár lemezt azoknak, akik nem fértek be a kisterembe. :lol: :lol: :lol:

szemét vagy, mindíg is az voltál! :lol: 8) :lol:

Post subject:
PostPosted: 17:49, 13-11-2006 
NewCityBass

a sok éhes száj végül ugyanott kötött ki :)
vasárnap reggelente már várnak minket ott :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:15, 13-11-2006 
metalhead

lurko wrote:
Image
(katt a képre)

ühüm, ezen ottlevés :taps:

amugy ki szervezi ? jalátom tilos..hmm

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:18, 13-11-2006 
NewCityBass

_Superfuzz_ wrote:
lurko wrote:
Image
(katt a képre)

ühüm, ezen ottlevés :taps:

amugy ki szervezi ? jalátom tilos..hmm

olvasd figyelmesen az alsó sort.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:42, 13-11-2006 
NewCityBass

lurko wrote:
Image
(katt a képre)

ez a buli sok sok felreertesbol "szervezodott" nem lesz ilyen!
december 28.án lesz Skynet.

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 242 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 13  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]