Atyaég!
Elolvastam amit írtál és képes voltam értelmezni is azt,amire céloztál.Ban Ban-nel kapcsolatos magyar nyelvű promószöveg eddig még nem készült.Lehet hogy sokak számára egyszerűbb mások által megírt szöveget alkalmazni,lehet hogy azt még idézőjelbe is teszik,lehet hogy nem.
Ban Ban-nek nincsen magyar nyelvű anyaga, a menedzsere valóban küldött át nekünk angol nyelvű promós anyagot, melyet nagyban lerövidítettünk, illetve átírtunk a flyerek számára. Szerintem kimeríti a rosszindulat kategóriáját, ha azonnal azt feltételezed, hogy lopott szöveget olvasol. Az pedig, hogy felhívod a figyelmünket arra, hogy "kiszedjük azokat a mondatokat, melyek teljesen nem illenek oda", csak erősíti azon érzésünket, hogy a fenti megjegyzés fő motivációja a vegytiszta rosszindulat volt. (Bár nyilván te autentikus forrása vagy annak, hogy ebben a szcénában mit hogyan illik, engedd meg, hogy próbálkozhassunk felérni nagy szellemedhez).
Ha továbbra is azzal vádolsz minket, hogy nyúltuk a szöveget, légyszives mutasd be a forrást, mert ez így csak sárdobálás.
Mivel azonban ilyen következetes aggodalommal figyeled a Projecteast! tevékenységét és ellátsz minket segítő kritikáiddal, engedd meg, hogy meghívjunk a holnapi DJ BAN BAN bulira és felírjunk a viplistára (Kritikusként írunk fel), amely egy ingyen cola lightot is jelent a pultban.
üdvözlettel:
MI
u.i.: Egyébként egy szimpla gépelési hibával állunk szemben. ("számu(n)knak")