i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 11:09, 13-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 38 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 23:33, 22-12-2006 
ujonc

Atyaég!
Elolvastam amit írtál és képes voltam értelmezni is azt,amire céloztál.Ban Ban-nel kapcsolatos magyar nyelvű promószöveg eddig még nem készült.Lehet hogy sokak számára egyszerűbb mások által megírt szöveget alkalmazni,lehet hogy azt még idézőjelbe is teszik,lehet hogy nem.
Ban Ban-nek nincsen magyar nyelvű anyaga, a menedzsere valóban küldött át nekünk angol nyelvű promós anyagot, melyet nagyban lerövidítettünk, illetve átírtunk a flyerek számára. Szerintem kimeríti a rosszindulat kategóriáját, ha azonnal azt feltételezed, hogy lopott szöveget olvasol. Az pedig, hogy felhívod a figyelmünket arra, hogy "kiszedjük azokat a mondatokat, melyek teljesen nem illenek oda", csak erősíti azon érzésünket, hogy a fenti megjegyzés fő motivációja a vegytiszta rosszindulat volt. (Bár nyilván te autentikus forrása vagy annak, hogy ebben a szcénában mit hogyan illik, engedd meg, hogy próbálkozhassunk felérni nagy szellemedhez).

Ha továbbra is azzal vádolsz minket, hogy nyúltuk a szöveget, légyszives mutasd be a forrást, mert ez így csak sárdobálás.

Mivel azonban ilyen következetes aggodalommal figyeled a Projecteast! tevékenységét és ellátsz minket segítő kritikáiddal, engedd meg, hogy meghívjunk a holnapi DJ BAN BAN bulira és felírjunk a viplistára (Kritikusként írunk fel), amely egy ingyen cola lightot is jelent a pultban.

üdvözlettel:

MI

u.i.: Egyébként egy szimpla gépelési hibával állunk szemben. ("számu(n)knak") :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:16, 23-12-2006 
metalhead

Quote:
ha olyan promószöveget használtok, amit valaki már egyszer felhasznált (amiben nincs is semmi baj)

ennyi.

a listás jegyhez jár a + 1 fő? :perv: :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07:26, 23-12-2006 
ujonc

Természetesen jár a belépő a +1 fő számára,no meg ne feledkezzünk meg a cola lightról sem...
Ami ugyancsak jár a pultnál. :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:26, 23-12-2006 
metalhead

sörre cserélném :sor:
meggondolandó :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:18, 23-12-2006 
impulsecreator.hu

parkinson wrote:
Atyaég!
Elolvastam amit írtál és képes voltam értelmezni is azt,amire céloztál.Ban Ban-nel kapcsolatos magyar nyelvű promószöveg eddig még nem készült.Lehet hogy sokak számára egyszerűbb mások által megírt szöveget alkalmazni,lehet hogy azt még idézőjelbe is teszik,lehet hogy nem.
Ban Ban-nek nincsen magyar nyelvű anyaga, a menedzsere valóban küldött át nekünk angol nyelvű promós anyagot, melyet nagyban lerövidítettünk, illetve átírtunk a flyerek számára. Szerintem kimeríti a rosszindulat kategóriáját, ha azonnal azt feltételezed, hogy lopott szöveget olvasol. Az pedig, hogy felhívod a figyelmünket arra, hogy "kiszedjük azokat a mondatokat, melyek teljesen nem illenek oda", csak erősíti azon érzésünket, hogy a fenti megjegyzés fő motivációja a vegytiszta rosszindulat volt. (Bár nyilván te autentikus forrása vagy annak, hogy ebben a szcénában mit hogyan illik, engedd meg, hogy próbálkozhassunk felérni nagy szellemedhez).

Ha továbbra is azzal vádolsz minket, hogy nyúltuk a szöveget, légyszives mutasd be a forrást, mert ez így csak sárdobálás.

Mivel azonban ilyen következetes aggodalommal figyeled a Projecteast! tevékenységét és ellátsz minket segítő kritikáiddal, engedd meg, hogy meghívjunk a holnapi DJ BAN BAN bulira és felírjunk a viplistára (Kritikusként írunk fel), amely egy ingyen cola lightot is jelent a pultban.

üdvözlettel:

MI

u.i.: Egyébként egy szimpla gépelési hibával állunk szemben. ("számu(n)knak") :lol:

háh :D

paranoia roxx

ezek szerint azt sem olvastad el, hogy azt írtam: "ha már átvett szöveget használtok (amivel egyébként semmi baj)...")

én itt le is zárom, képzelegjél csak tovább a rosszindulatomról

jó bulit estére

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:21, 23-12-2006 
braindeath

milyen kedves ember ez a parkinson

:fog:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:29, 23-12-2006 
ujonc

"háh

paranoia roxx

ezek szerint azt sem olvastad el, hogy azt írtam: "ha már átvett szöveget használtok (amivel egyébként semmi baj)...")

én itt le is zárom, képzelegjél csak tovább a rosszindulatomról

jó bulit estére"

Utolsó szó...

És akkor a lényegről:
Este Deck Flash kezd,majd Ban Ban parádé,a vége az enyém lesz.
Érdemes lesz sietni és korán érkezni.
Mindenkit szeretettel várunk!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:42, 23-12-2006 
ujonc

Csak még egy mondat a jóindulatról.hazatérve a klubban kezembe került az inkriminált flyer,amin egészen pontosan ez a mondat szerepel:
"Szeptemberi számuknak teljes zenei mellékletét Ban Ban állította össze."
Kérlek keresd meg a különbséget az általad idézett szövegben,majd én mindeközben megpróbálom elképzelni hogy téged csakis a jóindulat vezérel.Íme,segítségül beidézem az első hozzászólásod:
L.A.S. wrote:
a flyeren a szöveg honnan van ? csak mert ilyen van benne, hogy "szeptemberi számunknak teljes zenei anyagát banban állította össze" ... :oops:

Legutóbbi hozzászólásod,melyben a paranoid hajlamaim létére céloztál mély önvizsgálatra késztetett,de apátiámból egy régi mondás végül kisegített.Ez így hangzik: "Az hogy paranoiás vagy,nem jelenti azt hogy valójában nem üldöznek."
A történtek után azt hiszem az a tőled elvárható minimum hogy elnézést kérsz nemcsak tőlem,hanem mindazoktól akiket rajtam kívűl megsértettél,valamint azoktól a fórumozóktól,akiket félrevezettél.
Maradok paranoiás tisztelettel.
Ákos
u.i.:Az esti meghívás továbbra is áll,természetesen.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:20, 23-12-2006 
son of nitrous

menj le és ossztogass microformos flyert :fog:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:26, 24-12-2006 
autorun.hu

tőlem nem kell bocsánatot kérnie :fog: *lol*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:51, 24-12-2006 
partiarc

komix wrote:

:fog:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:13, 24-12-2006 
braindeath

komix wrote:

tolem igen.
kovetelem!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:34, 24-12-2006 
metalhead

nah akkor le is lehetne ezt zárni pár napra :) :xmas: :hippy2:

milyen volt a buli? sajnos bepunnyadtam estére és nem volt már erőm elmászni :? képek lesznek?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:26, 24-12-2006 
impulsecreator.hu

parkinson wrote:
Csak még egy mondat a jóindulatról.hazatérve a klubban kezembe került az inkriminált flyer,amin egészen pontosan ez a mondat szerepel:
"Szeptemberi számuknak teljes zenei mellékletét Ban Ban állította össze."
Kérlek keresd meg a különbséget az általad idézett szövegben,majd én mindeközben megpróbálom elképzelni hogy téged csakis a jóindulat vezérel.Íme,segítségül beidézem az első hozzászólásod:
L.A.S. wrote:
a flyeren a szöveg honnan van ? csak mert ilyen van benne, hogy "szeptemberi számunknak teljes zenei anyagát banban állította össze" ... :oops:

Legutóbbi hozzászólásod,melyben a paranoid hajlamaim létére céloztál mély önvizsgálatra késztetett,de apátiámból egy régi mondás végül kisegített.Ez így hangzik: "Az hogy paranoiás vagy,nem jelenti azt hogy valójában nem üldöznek."
A történtek után azt hiszem az a tőled elvárható minimum hogy elnézést kérsz nemcsak tőlem,hanem mindazoktól akiket rajtam kívűl megsértettél,valamint azoktól a fórumozóktól,akiket félrevezettél.
Maradok paranoiás tisztelettel.
Ákos
u.i.:Az esti meghívás továbbra is áll,természetesen.

szeretlek ákos, boldog karácsonyt ! 8)

(elnézéskérésre pedig neked is lenne okod, úgyhogy ha most igazad van, akkor kvittek vagyunk)

Last edited by L.A.S. on 19:29, 24-12-2006, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:26, 24-12-2006 
ujonc

jo buli volt!
lacek egy nagyon kellemes szelekcioval rukkolt elo.
ban ban-rol viszont nagyon homalyosak az emlekek... :sor:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:33, 24-12-2006 
allnightbreakz

spax wrote:
jo buli volt!
lacek egy nagyon kellemes szelekcioval rukkolt elo.
ban ban-rol viszont nagyon homalyosak az emlekek... :sor:

deckflash :villa:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:08, 25-12-2006 
ujonc

Köszönet mindenkinek aki eljött,nagyon kellemes hangulatú buli volt ez.
Mindenkinek további minden jót kívánunk az ünnepekre,és csendeben megjegyezném az év végéig hátralévő bulikat:
dec. 27. szerda-Fiction Breakz: Deck Flash,Sono,Parkinson -ingyenes-
dec. 29. péntek-Hip-Hop & Ragga party: dj Kicsi (Krayzee Cuts),dj & mc Phreek Gimmiks -600huf-
dec. 30. szombat- Before Szilveszter: Reecoba feat. Igor do Urden (Buksi rec.), Cartridge (Buksi rec.) -600huf-
dec. 31. szombat- Szilveszteri blablabla: Sono,Parkinson -meghívóval ingyen,anélkül 600huf,meghívók igényelhetők a pultnál-
Pub Fiction Club,Sopron,Gyár u. 3.
mir

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:40, 12-01-2007 
ujonc

Ban Ban tour videói:
http://www.youtube.com/view_play_list?p ... CE840A8F46

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 38 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC + 2 hours [ DST ]