Azt utolsó post az iemf fórumán valszeg az admintól.
Quote:
Tisztelt egybegyűltek és fórumot lapozgatók!
Úgy vélem, hogy már szinte felesleges ezt a topicot tovább itt fenttartani,mert egyértelműen látszik,hogy nagy átverésről és kamuzásról van szó!
Egy egész országot sikerült ismételten a földbe döngölni. Az elektronikus szcénát teljesen megvezetni és ellehetetleníteni. KÁOSZ! Szeretném hinni,hogy a "szervezők" megkapják a jogos büntetésüket. Bár ebben az országban nem csodálkoznék semmin! Határozatlan Személy szerint erkölcsileg kaptam egy pofont tőlük, hisz anyagi hátrányt nem okoztak. GOA.HU-n olvastam, hogy páran emlegették a kicsiket, hogy ez lett volna valami kiugrási lehetőségük. Valahol igent is kell mondjak, valahol pedig nemet. Részemről inkább egy jó alkalomnak lehetett volna aposztrofálni a helyzetet arra,hogy nagyobb közönséghez is eljusson az a kreálmány, amiket itthon, baráti körben már elhelyeztem és tudják, hogy mit kapnak. A kiugrást maximum lakóházam 10.-emeleti ablakából tudnám véghezvinni, de jelnleg semmi sem indokolja ezen cselekedetem végrehajtását a közeljövőben. Visszatérve az IEMF-hez remélem,hogy Hruscsovék és a többi stílus hazai képviselői is eltudják intézni,hog mind anyagi, mind erkölcsileg is honorálva legyenek fájdalomdíj formájában. Az biztos, hogy a külföldi partyszervezők nagy ívben elkerülik kis hazánkat az elkövetkezendő hónapokban ( és remélem,hogy nem évekről lesz szó ) ezen emberek áskálódása miatt. Ha a pénz motiválta őket ( mi más ), akkor miért nem raboltak bankot? Én is már-már arra a szintre alacsonyodom,hogy a fórumon hozzászólókhoz hasonlóan fizikai fájdalom okozását is kérem a szervezők irányába, függetlenül attól,hogy ffi vagy nő az illető!
Ez egy szép gesztus és egy rendkívü jó party lett volna, ha nem ezen személyek szervezik.
Nem szeretném tovább fosni a szót, egy szó mint száz, felháborító,dühítő,MAGYAR!
Tehát részemről OFF... pár linket majd még beszúrok de úgy érzem, hogy szinte már felesleges....