i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 19:37, 14-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 311 posts ]  Go to page Previous  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 16  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 17:30, 21-07-2007 
pokemon

...érdekes ez az egész...amikor az iemf.hu ra felkerült a felhívás, hogy keresnek pultosokat...egyből hivtam a tel számot...csaj felvette...menjek be másnap 3 ra az irodába...bementem ismétlem az "i r o d á b a"...amiről az ember azt hinné hogy ott sok ember sürög forog...szerveznek ugye mert van mit...de nem , bementem (tivadar utca 2be) és egy nagy lakásban egy csaj üldögél...utolag kiderült egyik főszervező...szervezésből annyi látszik hogy van két pesti est amin van flyer....tehát mint emlitettem én pultos szerettem volna lenni és ezért mentem oda, párbeszéd in media res kezdés:
-"van vmi tapasztalatod?"
-"az ég világon semmi...nem voltam még pultos"
-"de azért sört tucc csapolni,nem?"
-"nem lehet nagy ördöngösség...biztos megy"
-"yo....felvagy véve"....:shock: azt nem részletezném mennyi volt az annyi óránként....meg miket ajánlott...maradjunk annyiban hogy nekem már innen gyanús volt az egész...szerződés irás semmi persze...de azért meseszépen hangzott az egész, de a rossz érzésem meg volt...naivan szóltam haveroknak egyből jelentkezzenek...persze egyből mindenkint "felvettek"....aztán a csaj mondta hogy keressek még pakolónak embereket azokat is "felvette"...az egész staff kb az én haveri tátsaságom lett volna :D...és ma felhivtuk a szervezők gyöngyét...aki persze mindent tagadott...és minden meglesz tartva rendesen semmi gond a fesztivállal... :lo4:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:41, 21-07-2007 
original nuttah

Persze lesz feszt...kb viva meg rádio 1 hacsak addig ők is vissza nem lépnek, mert starbyék kiváncsi leszek fellépnek e 100 embernek.

Ez egy fos hányadék szar. Sokan most ügyvédekkel kommunikálnak és pereskedés lesz már ha lesz mire alapozni a sok hamis cucc között.

:evil: :evil:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:58, 21-07-2007 
original nuttah

:lol: :lol: :lol: :lol:

Már bocs, de ezt az egészet a Speedy J-es ügy óta lehetett tudni, nem is értem, h vkinek ez meglepő. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:20, 21-07-2007 
pokemon

mocskos egy társulat ez....

-ja, csak kár hogy breakbeat.
-ööö... ez nem breakbeat.
-figyi,amire nem tudok így táncolni(bemutatja az xlépéseket), az nálam breakbeat

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03:53, 22-07-2007 
ujonc

Álltalam a rendezvényre közvetített Aphrodite és TeeBee fellépése az előlegek kifizetésének elmaradása, szerződésszegés és a repülőjegyek lefoglalásának hiányában ELMARAD. Az IEMF bt.-nek illetve a Fomateto Kft.-nek a művésznevekkel kapcsolatos minden promóciós célú felhasználási joga megszűnt! Amit jelenleg tesznek az a hatályos jogrend szerint visszaélésnek minősül és amennyiben ezt a jogsértő magatartásukat nem szüntetik be, jogi lépésekhez fogunk folyamodni

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06:48, 22-07-2007 
metalhead

ahahaha...
mily meglepő :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07:30, 22-07-2007 
original nuttah

tehát akkor lesz fesztivál csak nem lesznek dj-k mert nem tudják kifizetni őket? vagy most mi van?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07:52, 22-07-2007 
weekandbass

visszaléptek a goások visszaléptek a hardcoreosok az összes külföldit visszamondták mert nem fizettek szted a magyarok közül ezekután elmegy valaki jáccani??

http://www.myspace.com/weeknorm

http://www.myspace.com/mameluksystems

Image

hooligans

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:21, 22-07-2007 
original nuttah

norm wrote:
visszaléptek a goások visszaléptek a hardcoreosok az összes külföldit visszamondták mert nem fizettek szted a magyarok közül ezekután elmegy valaki jáccani??

biztosan

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:41, 22-07-2007 
bladerunnaz

norm wrote:

teebee jon

a szerencsetlen

but what you really know about deez breakz?

www.budapestbassmusic.hu
www.bladerunnaz.hu
www.facebook.com/bladerunnaz

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:30, 22-07-2007 

valdi wrote:
norm wrote:

teebee jon

a szerencsetlen

marmint a garancsi-tohoz, nem? mert hogy az iemf-en nem fog jatszani, az kurvaisten :D:D:D

amugy mi vicces, hogy a melyentisztelt szervezok levettek a forumot a site-rol?! nem tetszett nekik, amiket ott irtak/tunk :D en nem is ertem. nagyon becsulendo, hogy ennek ellenere meg mindig meg akarjak tartani ezt a szart (legalabbis ez a mondas :D), de veszteni tudni kell. ideje lenne beismerni, hogy elbuktak.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:32, 22-07-2007 
ujonc

valdi wrote:
norm wrote:

teebee jon

a szerencsetlen

fix hogy nem jön, ugyanis a repjegyét is elfelejtették megvenni, azon kívül hogy nem kapott még 1 vasat sem... mocsok egy brigád ez

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:35, 22-07-2007 
bladerunnaz

moneypulator wrote:
valdi wrote:
norm wrote:

teebee jon

a szerencsetlen

fix hogy nem jön, ugyanis a repjegyét is elfelejtették megvenni, azon kívül hogy nem kapott még 1 vasat sem... mocsok egy brigád ez

az ugynoke szerint jon : DDD

www.budapestbassmusic.hu
www.bladerunnaz.hu

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:36, 22-07-2007 
ujonc

mercenary wrote:
amugy mi vicces, hogy a melyentisztelt szervezok levettek a forumot a site-rol?! nem tetszett nekik, amiket ott irtak/tunk :D en nem is ertem. nagyon becsulendo, hogy ennek ellenere meg mindig meg akarjak tartani ezt a szart (legalabbis ez a mondas :D), de veszteni tudni kell. ideje lenne beismerni, hogy elbuktak.

gondolom mivel nem fizették ki a webes srácot, nem tudtak más megoldást találni, minthogy letörölték a .php file-t... szánalmas!

írjon egy privátot aki a hazai dnb dj-ket szervezte

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:37, 22-07-2007 
ujonc

valdi wrote:
moneypulator wrote:
valdi wrote:
norm wrote:

teebee jon

a szerencsetlen

:o nem létezik

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:39, 22-07-2007 
bladerunnaz

moneypulator wrote:
valdi wrote:
moneypulator wrote:
valdi wrote:
norm wrote:

teebee jon

a szerencsetlen

tegnap elott beszeltunk - mas miatt - es rakerdeztem erre is, aszonta jon
hat majd meglatja
vagy nem latja

www.budapestbassmusic.hu
www.bladerunnaz.hu

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:40, 22-07-2007 

moneypulator wrote:
gondolom mivel nem fizették ki a webes srácot, nem tudtak más megoldást találni, minthogy letörölték a .php file-t... szánalmas!

rapid tuzoltaskent kb. ezt tudtak kitalalni, ertheto. de meg ha a webes srac ki is lenne fizetve, akkor sem hiszem hogy tudtak volna jobb megoldast kitalalni, amivel elkerulhettek volna a negativ postokat. viszont ez innentol fogva az ott forumozokat igazolja, hogy minden, ami ott leirasra kerult, igaz. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:45, 22-07-2007 
ujonc

valdi wrote:
moneypulator wrote:
valdi wrote:
moneypulator wrote:
valdi wrote:
norm wrote:

teebee jon

a szerencsetlen

tegnap elott beszeltunk - mas miatt - es rakerdeztem erre is, aszonta jon
hat majd meglatja
vagy nem latja

pénteken késő délután volt a cancel, akkor derült ki hogy gondok vannak a repjegyekkel... óriási szopatás

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:22, 22-07-2007 
original nuttah

Azt utolsó post az iemf fórumán valszeg az admintól.

Quote:
Tisztelt egybegyűltek és fórumot lapozgatók!

Úgy vélem, hogy már szinte felesleges ezt a topicot tovább itt fenttartani,mert egyértelműen látszik,hogy nagy átverésről és kamuzásról van szó!
Egy egész országot sikerült ismételten a földbe döngölni. Az elektronikus szcénát teljesen megvezetni és ellehetetleníteni. KÁOSZ! Szeretném hinni,hogy a "szervezők" megkapják a jogos büntetésüket. Bár ebben az országban nem csodálkoznék semmin! Határozatlan Személy szerint erkölcsileg kaptam egy pofont tőlük, hisz anyagi hátrányt nem okoztak. GOA.HU-n olvastam, hogy páran emlegették a kicsiket, hogy ez lett volna valami kiugrási lehetőségük. Valahol igent is kell mondjak, valahol pedig nemet. Részemről inkább egy jó alkalomnak lehetett volna aposztrofálni a helyzetet arra,hogy nagyobb közönséghez is eljusson az a kreálmány, amiket itthon, baráti körben már elhelyeztem és tudják, hogy mit kapnak. A kiugrást maximum lakóházam 10.-emeleti ablakából tudnám véghezvinni, de jelnleg semmi sem indokolja ezen cselekedetem végrehajtását a közeljövőben. Visszatérve az IEMF-hez remélem,hogy Hruscsovék és a többi stílus hazai képviselői is eltudják intézni,hog mind anyagi, mind erkölcsileg is honorálva legyenek fájdalomdíj formájában. Az biztos, hogy a külföldi partyszervezők nagy ívben elkerülik kis hazánkat az elkövetkezendő hónapokban ( és remélem,hogy nem évekről lesz szó ) ezen emberek áskálódása miatt. Ha a pénz motiválta őket ( mi más ), akkor miért nem raboltak bankot? Én is már-már arra a szintre alacsonyodom,hogy a fórumon hozzászólókhoz hasonlóan fizikai fájdalom okozását is kérem a szervezők irányába, függetlenül attól,hogy ffi vagy nő az illető!
Ez egy szép gesztus és egy rendkívü jó party lett volna, ha nem ezen személyek szervezik.
Nem szeretném tovább fosni a szót, egy szó mint száz, felháborító,dühítő,MAGYAR!

Tehát részemről OFF... pár linket majd még beszúrok de úgy érzem, hogy szinte már felesleges....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:54, 22-07-2007 
metalhead

a vivás videoban ő szerepel. ő a hunyó is?
http://www.wiw.hu/pages/user/userdata.j ... ID=9592048

http://twitter.com/torpotroh
http://twitter.com/mc_blend
http://www.facebook.com/mcblend

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 311 posts ]  Go to page Previous  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 16  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]