i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 23:42, 13-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 21 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
 Post subject: 2007/07 Bobby Flava-Deep Down
PostPosted: 03:41, 30-07-2007 
droid

Hi mindenkinek.
Ez itt most készült egy pár napja, gondoltam kikérem a véleményeteket.

http://www.eclips3media.com/ceezar/ceez ... p_down.mp3

Jó hallgatást!

a nevem az fake,innen van :) :

http://www.playerappreciate.com/pimphandle.asp

próbáljátok ki!:)

Last edited by big playah ceezar on 09:51, 30-07-2007, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08:29, 30-07-2007 
piper

Quote:
A TOPIKCÍMNEK TARTALMAZNIA KELL AZ ELŐADÓT ÉS A SZÁMCÍMET, ILLETVE A CÍM ELEJÉN LEGYEN FELTÜNTETVE A DÁTUM IS [ÉV/HÓNAP FORMÁTUMBAN]

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08:32, 30-07-2007 
piper

amúgy a zene :shock:

kitűnő!!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09:56, 30-07-2007 
droid

ooo...sorry...ez volt az első postom,nem tudtam....
köszi h szóltál érte ,és köszi a commentet is:)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:59, 30-07-2007 
partiarc

ez nagyon szep, nagyon jo hangulatot araszt.

tetszik,

Gratu :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:32, 30-07-2007 
metalhead

ez, tökjó

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:40, 30-07-2007 
original nuttah

Valóban hangulatos track, de nekem van néhány dolog ami nem tetszett annyira (fika nélkül!!!!!!!!!)
Elösször is úgy érzem sok ennek ez a majd 9 perc. Annyira nincs tömve ötletekkel, hogy ezt unalmasság nélkül kihúzza ez a track. Vagy vátásokal és variálásokkal kéne teltüzdelgetni vagy sokkal több fxel és dallammal kéne még füszerezni. A legjobb persze ha mind a kettő megvalósulna.
Vagy egyszerűen beljebb sűríted olyan 5 max 6 percre.

A subra szerintem toljál még. Nálam éppen hogy megmozdult a láda.

A másik a dallamok. Nekem (hangsúlyozom....NEKEM) kicsiot bugyutának hatnak. Disszonancia az ninncsen csak helyenként nagyon gyermekdedek. Lehetne rajtuk egy kicsit komolyítani.

A groove az kellemesen szól csak így nagyon loop hatása van. Érzésem szerint fellehetne sliceolni és esetleg megis lehetne támogatni egy két eegyedibb mintával, hogy az egész sokkal eredetibbnek hangozzon illetve lehetne játszani vele. (helyenként lefutó delayel, filterrel pitchel stb)

Egyébként mondom.....a hangulata megvan ezzel az enyhén jazzes beütéssel és elég kellemes a dolog csak a fentebb említett megfigyeléseimet szerintem érdemes lenne megfontolni.

És mégegyzer. Ezt építőnek szánom és remélem úgyis fog lecsapódni! Érzésem szerint a dolog jó irányba halad úgyhogy keep it up!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:37, 30-07-2007 
piper

a groove nekem is ismerősnek tűnt, de rájöttem, hogy azért mert a második pergő előtti conga miatt. amúgy a hosszhoz meg nálam határ, először féltem amikor láttam milyen hosszú de amikor meghallgattam fel sem tűnt

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:13, 30-07-2007 
ujonc

Jó,hangulatos,ügyes munka - abban egyetértek Conclusionnal, hogy varia mehetne még bele, mert így felülről nézve változatos, de ha rázoomolsz már elvesznek a témák kicsit önmagukban...egy két fresh hang itt-ott akár randomszerűen jót tenne még.
Nekem az egyik dzsembé nagyon jobbra szól.sztem azt még nézd meg :wink:
a dobok meg nyagyon faszák ilyen kattogó hangjuk van :)

"...Mintha halott kedvesed vérét mázolnád szét az arcodon..."
A fül a lélek tükre

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:32, 30-07-2007 
droid

jaja conclusion...sztem 5-6 perces lesz,nekem is rohadt sok a 8 perc vmennyi....csak igazából annyira belemerültem mikor készült h csak a végén vettem észre h mennyi lett:) kb ugy írtam ezt h amikor afterokról hazamentem akkor egy-egy órácskát csinálgattam....:)
a muzikális részéhez annyit tennék hozzá,amit sztem te is tudsz, h ez egy végtelen történet...mer én is szívem szerint raknék még egy csomó fúvóst meg némi rhodes-t meg egy kis ezt meg azt...igazából nem akartam túlzsúfolni mindennel,inkább egyfajta egyensúlyra törekedtem:legyen egy picit zenei,de maradjon meg drumnbass-nek,így viszont télleg sok a 8 perc.sztem még nézek majd vmi mintákat hozzá,aztán megoldom 5-6 percben...vagy...átírom nagyzenekarra:)

link:télleg jobbra szól:)

amugy köszönöm mindenkinek a commenteket, remélem télleg tetszett a dolog,ahogy látom azért egy két embernek átjött a hangulat,és ennek nagyon örülök :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:47, 30-07-2007 
original nuttah

A hangulata mindenkinek tetszett szerintem (nekem is) csak arra próbáltam célozni, hogy az aki majd hallgatja annak már lehet sok lesz az a 9 perc. Én is tudok csinálni hosszú tracket amit én el is hallgatok nagyon sokszor és észre se veszem hogy ez hosszú. Csak mikor jön hozzám olyan valaki akkor kiderül, hogy mi a baj. Akkor valahogy objektívebben gondolkodok annál mintha csak egyedül belemerülnék. És ilyenkor jövök rá, hogy 'nem kéne már itt bejönni valaminek?' vagy 'ez a rész lehetne rövidebb' stb. Ez valszeg egyébként magyarázható azzal, hogy te csináltad és tetszik az a hang amit kicsavartál. De másnak lehet ez kevés (sőt....szerintem a legtöbb esetben a hallgatóknál ez máshogy konvertálódik le), mert ő nem része a zenének 'csak egy hallgató' te viszont része voltál a jelfolyamnak. Te alakítottad ki ezért akár 30 percig is eltudsz hallgatni egy saját processzált dobot önmagába pl (legalábbis én, de lehet én kattant vagyok...:D )

Tehát ezért mondom, hogy mindig érdemes úgy dolgozni, hogy sűrűbb legyen a zene, fordulatosabb vagy pedig olyan hangokat kell tényleg használni ami önmagában elfeledteti a hallgatót az időről (ilyen hangokat elég kis számú előadó tud produkálni szerintem még a 'nagyobbak' társaságában is, de nem lehetetlen....illetve az is lehet, hogy tendencia lett inkább a szekvenciákra és a változatosságra terelni a hangsúlyt)

Na mindegy....nem folytatom a hülyeségem. A lényeg, hogy jó ez a zene hangulatos csak nekem (szubjektíven) 'tölthető' lenne még ilyen hossz mellett. :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:53, 30-07-2007 
piper

szerintem óvatosan a töltéssel, inkább csak próbáld meg összesűríteni egy kicsit és akkor faja lesz.
amikor én utólag töltögetek, akkor az általában rosszabbul sül el. persze ez munkatempó, és megszokás kérdése

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:07, 30-07-2007 
ujonc

Na nem rossz az íze...de.... :D Frájer a hangulat...a dobon variálj...én méllyebb lábdobot tennék bele + variálnám a témát....laza kávézós zene..
Gratula, csak így tovább! :fog:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:32, 30-07-2007 
droid

nem hülyeség amit mondasz conclusion,mert én ugyenezen forgok.
sokadik hallgatásnál már majdhogynem dög unalom volt...
viszont ami meglepő volt,h akárkinek mutattam (volt köztük egyszerű zenehallgató,dj,producer),senki nem mondta h unalmas,tehát érted az ellentmondást,pont a hallgatók mondták h ez igy jó(télleg én is csak néztem nagyokat,h h a fenébe nem unják:) )aztán ugy voltam vele,h oké,ha igy szeretik hallgatni,hát akkor legyen ilyen. szal kifejezetten örülök h vki unja már végre:) mer igy már tuti h rövidítenem kell...

nihilist: nem fogom túlzásba vinni a töltögetést:) én sem szeretm már ilyenkor,de azért még van mit csinálni rajta.

vmi bridge szerűséget akarok még írni bele,attól talán nem lesz ilyen monoton.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:02, 30-07-2007 
piper

big playah ceezar wrote:
sokadik hallgatásnál már

ez sajnos sosem mérvadó, mivel te készíted persze hogy kismilliószor hallod, sőt tudod mikor mi fog következni, szinte semmilyen meglepetés nem ér. így persze hogy unalmas. ilyenkor mindig pihentetni kell, bár ahogy írtad mindig csak "keveset" foglalkoztál vele. :roll:

amúgy pedig szerintem azért nem unták mások, mert a groove kellemesen húz, zakatol!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:19, 30-07-2007 
droid

ez az átkozott groove mikre képes, mi? :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:32, 30-07-2007 
pokemon

Nagyon jo lett tenyleg.....
Vegig elvezheto,kellemes track.
Talan,az utolso fel perc amit rovidithetnel rajta....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:19, 31-07-2007 
metalhead

tetszik a zene, lehetne rövidebb és a Jimmy McGriff: The Worm dob alá mehetne még egy layer v egy kis variáció

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:18, 31-07-2007 
ujonc

Tényleg szépen szól a mjuzika.a bögövel és a dobokkal lehetne még variálgatni ne egy szoljon végig.3.10 nél bejön egy egyszerü konga szétpanorámázva,szeintem nem adja igazán.ezen kivül ötös.:)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:23, 31-07-2007 
droid

kongát azt vágom h fostos, variálásról annyit h tervbe van véve, vmit majd kitalálok még hozzá, de ezzel még várnotok kell mer nem vagyok az a sietős fajta :)

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 21 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]