Hát ezek után neki ültem én is. de egyből az az érzésem támadt, hogy ti vissza fele 'fejlődtök'. Az eddigiek is hagytak kivánni valót (persze tudom, hogy nálatok filter mesterek meg groove mesterek vannak...

) de ez most egy massza lett szó szerint. Te tényleg hallasz dobot? Szerintem nem csak tudod, hogy ott van mer oda raktad kb. A kopmresszállás meg rettentesen sok. A magasakat kigyilkolta attacktoknak annyi és a rosszul belőtt releas és attackt timeok jól bemasszásítottották a hangképet (arról nem is beszélve, hogy dinamika az nincs). A hangok erőtlenek gyengék. Az ötletek vátások egyszerűek, de nem a jó értelemben.
A gitár az ebben a formájában hanyagolható (szörnyen szól... :O ). Vagy egy jobb mintára kéne cserélni és úgy megpróbálni beilleszteni vagy hanyagolni és valami szinti futamra lecserélni. Szintén igaz ez az összes akusztikus (orchestra) mintára.
A bassline az sehol. Mondjuk ha rácuppantom a fülem a subcsőre valami nyomkodja a dobhártyám, de ez édeskevés.. Valami kis filter envelopos reece sem ártana a témába.
Az ötlet és a hangulat nekem meg nem fekszik ezért ilyen jellegű szubjektív 'valókba' nem mennék bele.
Szerintem ezt alapjaiban átkéne gondolni. Boccs ha nagyon beletapostam most valéamibe, de asszem személyeskedésbe nem mentem most bele. Próbáltam objektív lenni. (habár az a hatalmas önbizalom, beképzeltség amit tápláltok nem igazán szimpatikus, de max ennyi hozzáfűzni valóm van ehez, mert nem kívánok 8 oldalon keresztül erről vitázni)
Tehát gondoljátok át ezt a koncepciót illetve azt, hogy megérdemli e bárki is a kis csapatotokból, hogy mester vagy hasonló nemesi jelzéssel tarkított jelzőket aggasatok rá. Szerintem még nem úgyhogy eazy.