szelkin wrote:
Dium-Visu wrote:
mért kapod amúgy most az ívest? aszontad a breakbeat-re hogy szar? [lusta vagyok visszaolvasni]
nem is kell, felesleges.
ha oszinten ideirod a hulyesegeidet akkor ez tortenik:D
az ipc sem mas :'(

varjal, te meg nem kaptal...

meg friss a hszed.
fester visszaterve a kerdesre: eleg egyertelmu. meg akartam meg toldani, hogy nem nevetek. annyira nem vicces leginkabb mosolygok csak. tulajdonkeppen sajnalom kicsit az illetot. ammellett, hogy kicsit meg is vetem oket.
aki gyikmodra fogja fel a drum and bass-t az szerintem
vagy eloiteletes, mert
- ilyen lüke, termeszetszeruleg. ami azert lehet sztem mert peche volt es elete soran nem kerult eleg kozel a zenehez, emmiatt keves a termeszetes zenei affinitas, nem merult bele a zenebe, megelegszik azzal amit a hetkoznapi mediumokbol kap, nem koti le a zene. csak azer hallgatja mert konvencio, hogy szolnia kell valami zenenek munka vagy ebedkeszites kozben. az ilyen embernek nincs turelme megegyszer meghallgatni, hogy hatha jo csak valami elkerulte a figyelmét, valamiert nem jott at a mondanivalo, es akkor itt jon be a DNB gyakran (a szetviszi a fejed hardcore buli) eleg egyszeru mondanivaloval rendelkezik, amit persze tulzas kiejelenteni.
- szoval masik
vagy amikor bekes emberrol leven szo, azt megertem es elfogadom bar kicsit ot is sajnalom nem tudja mibol marad ki

- persze johetnek akkor az olyan egyszeru megvetozhatatlan indokok, hogy: egyszeruen csak nem tetszik. nem az en izlesem.
erre nehez barmit is mondani. en nem akarom meggyozni, mondom, megegyszer: csak megmosolyogni es sajnalni tudom az ilyen embert.
aki nem nyitott az erdekes ismeretlenebb zenekre, amik ehet, hogy elsore nem nyugozik le, az az ember szimplan keves.
na lehet nevetni m.
aki nem szereti a dnb-t nem biztos, h luke, nem biztos, h nincs zenei affinitasa, nem biztos, h igenytelen, stb..
a dnb is csak egy stilus a sok kozul, de mindegyikben meg lehet talalni sztem azt, amelyik igenyes, azt amelyik tobbet nyujt mint a tucatzenek..
arrol nem is beszelve, hogy alapvetoen "csak" tanczene, ami arra valo, hogy buliban kikapcsolja az embert.
ha nem tetszik vkinek ez a stilus attol nem kell ot szimplan kevesnek belyegezni, mert gondold el forditva, ok megvetnek teged azert mert ezt hallgatod? sajnalni meg nem kell, valoszinuleg mindenki megtalalja azt, ami szamara igenyes, vagy szorakoztato. emberek vagyunk, mindenkinek mas az izlese.. es a mas nem feltetlenul szarabb, csak a megkozelites kulonbozo. de lehet, hogy egyszeruen pl. csak nem erdekli a zene mint olyan.
es ne felejtsd el, h senki sem ugy szuletett, h az anyamehben mar dnb-t hallgatott, mindenkinek masra all ra a fule, sok ember vegig megy egy zenei "evolucion" (mar aki), es az is szamit, honnan indult al..
johet a sav overdose.