i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 23:23, 19-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 5591 posts ]  Go to page Previous  1 ... 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90 ... 280  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 17:32, 21-09-2007 
droid

CJ word

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:33, 21-09-2007 
droid

marsa wrote:
L.A.S. wrote:
a noisia vs likvid fight után jön a következő menet, a break vs dnb

fasza :?

hátezvazze...
szerinted ez el is olvassa amit ír?

emberek, sztem ti nem olvastok
ki beszel itt dnb vs breakrol ezt te honnan szoptad las.
funkcionalis analfabeta. ezt ugy hivjak. gyogyithato.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:53, 21-09-2007 
pokemon

szelkin wrote:
CJ word

az mit jelent?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:04, 21-09-2007 
CJ Ice wrote:
A csaladias hangulat meg azert veszhetett ki, mert idokozben felbukkant egy ujabb generacio

a családias hangulat azért veszett ki,mert már nem csak egy családnyi ember hallgat itthon dnb-t.ezt el kell fogadni :)

Post subject:
PostPosted: 18:07, 21-09-2007 
impulsecreator.hu

remekül megismételted cj ice mondatát, grat érte :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:11, 21-09-2007 
L.A.S. wrote:
remekül megismételted cj ice mondatát, grat érte :lol:

hát ezt kb ugyanúgy félreértetted mint szelkin hozzászólását

attól hogy megjelenik egy új generáció attól még maradhatna 'földalatti'.De nem fog,mertegyre többen ismerik meg.

Post subject:
PostPosted: 18:28, 21-09-2007 
szelkin wrote:
Dium-Visu wrote:
mért kapod amúgy most az ívest? aszontad a breakbeat-re hogy szar? [lusta vagyok visszaolvasni]

tulajdonkeppen sajnalom kicsit az illetot. ammellett, hogy kicsit meg is vetem oket.
aki gyikmodra fogja fel a drum and bass-t az szerintem vagy eloiteletes, mert
- ilyen lüke, termeszetszeruleg. ami azert lehet sztem mert peche volt es elete soran nem kerult eleg kozel a zenehez, emmiatt keves a termeszetes zenei affinitas, nem merult bele a zenebe, megelegszik azzal amit a hetkoznapi mediumokbol kap, nem koti le a zene. csak azer hallgatja mert konvencio, hogy szolnia kell valami zenenek munka vagy ebedkeszites kozben. az ilyen embernek nincs turelme megegyszer meghallgatni, hogy hatha jo csak valami elkerulte a figyelmét, valamiert nem jott at a mondanivalo.....

- szoval masik vagy amikor bekes emberrol leven szo, azt megertem es elfogadom bar kicsit ot is sajnalom nem tudja mibol marad ki :twisted:

- persze johetnek akkor az olyan egyszeru megvetozhatatlan indokok, hogy: egyszeruen csak nem tetszik. nem az en izlesem.
erre nehez barmit is mondani. en nem akarom meggyozni, mondom, megegyszer: csak megmosolyogni es sajnalni tudom az ilyen embert.
aki nem nyitott az erdekes ismeretlenebb zenekre, amik ehet, hogy elsore nem nyugozik le, az az ember szimplan keves.
na lehet nevetni m.

ezzel azt is mondod,hogy PL az 53 éves anyám vagy természetszerüleg lüke,vagy a sajnálatodra méltó vagy szimplán kevés....

most ezt azért emelem ki mert nem csak az számít h mit írsz hanem az is kikről írsz,úgyhogy legközelebb jobban válogasd meg a szavaidat,és legalább egy generációról vakerolj,mert ezt most magamra vettem!!! :evil: és akkor mások általánosítanak stb.te ugyanezt csinálod.

CSAVARHÚZÓ.......

Post subject:
PostPosted: 18:50, 21-09-2007 
partiarc

szelkin wrote:
Dium-Visu wrote:
mért kapod amúgy most az ívest? aszontad a breakbeat-re hogy szar? [lusta vagyok visszaolvasni]

nem is kell, felesleges.
ha oszinten ideirod a hulyesegeidet akkor ez tortenik:D
az ipc sem mas :'( :lol:
varjal, te meg nem kaptal... :) meg friss a hszed.
fester visszaterve a kerdesre: eleg egyertelmu. meg akartam meg toldani, hogy nem nevetek. annyira nem vicces leginkabb mosolygok csak. tulajdonkeppen sajnalom kicsit az illetot. ammellett, hogy kicsit meg is vetem oket.
aki gyikmodra fogja fel a drum and bass-t az szerintem vagy eloiteletes, mert
- ilyen lüke, termeszetszeruleg. ami azert lehet sztem mert peche volt es elete soran nem kerult eleg kozel a zenehez, emmiatt keves a termeszetes zenei affinitas, nem merult bele a zenebe, megelegszik azzal amit a hetkoznapi mediumokbol kap, nem koti le a zene. csak azer hallgatja mert konvencio, hogy szolnia kell valami zenenek munka vagy ebedkeszites kozben. az ilyen embernek nincs turelme megegyszer meghallgatni, hogy hatha jo csak valami elkerulte a figyelmét, valamiert nem jott at a mondanivalo, es akkor itt jon be a DNB gyakran (a szetviszi a fejed hardcore buli) eleg egyszeru mondanivaloval rendelkezik, amit persze tulzas kiejelenteni.

- szoval masik vagy amikor bekes emberrol leven szo, azt megertem es elfogadom bar kicsit ot is sajnalom nem tudja mibol marad ki :twisted:

- persze johetnek akkor az olyan egyszeru megvetozhatatlan indokok, hogy: egyszeruen csak nem tetszik. nem az en izlesem.
erre nehez barmit is mondani. en nem akarom meggyozni, mondom, megegyszer: csak megmosolyogni es sajnalni tudom az ilyen embert.
aki nem nyitott az erdekes ismeretlenebb zenekre, amik ehet, hogy elsore nem nyugozik le, az az ember szimplan keves.
na lehet nevetni m.

aki nem szereti a dnb-t nem biztos, h luke, nem biztos, h nincs zenei affinitasa, nem biztos, h igenytelen, stb..
a dnb is csak egy stilus a sok kozul, de mindegyikben meg lehet talalni sztem azt, amelyik igenyes, azt amelyik tobbet nyujt mint a tucatzenek..
arrol nem is beszelve, hogy alapvetoen "csak" tanczene, ami arra valo, hogy buliban kikapcsolja az embert.
ha nem tetszik vkinek ez a stilus attol nem kell ot szimplan kevesnek belyegezni, mert gondold el forditva, ok megvetnek teged azert mert ezt hallgatod? sajnalni meg nem kell, valoszinuleg mindenki megtalalja azt, ami szamara igenyes, vagy szorakoztato. emberek vagyunk, mindenkinek mas az izlese.. es a mas nem feltetlenul szarabb, csak a megkozelites kulonbozo. de lehet, hogy egyszeruen pl. csak nem erdekli a zene mint olyan.
es ne felejtsd el, h senki sem ugy szuletett, h az anyamehben mar dnb-t hallgatott, mindenkinek masra all ra a fule, sok ember vegig megy egy zenei "evolucion" (mar aki), es az is szamit, honnan indult al..

johet a sav overdose.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:52, 21-09-2007 
100% agree

Post subject:
PostPosted: 19:00, 21-09-2007 
droid

Az igazán underground zene az, mikor fogsz 1 magnót, elkezded bömböltetni ezerrel, ásol 1 gödröt, abba belehajintod, és betemeted.

NAH, az bazzeg underground. Amit meg már 1 kis közösségnél többen ismernek az nem az. Vagy mondjuk a goa az underground? Nem hiszem.

Másfelõl meg én azt mondom, h én most is ha lemegyek 1 dnb buliba, akkor családias hangulatban vagyok, mivel nem is a zene miatt megyek le (Mondjuk Kárpátia koncertre biztos nem mennék haverok miatt, DE nem is nagyon barátkozok oanokkal. :D ), hanem az ott lévõ/játszó haverok miatt.
Magáról a dnb-rõl meg, mint mûfajról azért nem mondok semmit, azon kívül, h szeretem, DE itthon elég ritkán hallgatom, mert qrvára nem vagyok képben. Persze ott vannak erre kitûnõ, és tehetséges DJ barátaim, akiket akármikor meg tudnék kérdezni, h most akkor mi a hányinger, DE igazából soha nem érdekelt annyira egyik stílus sem, amit szerettem, h mindig tudjam a kiadó/producer/együttes/akárkinek a nevét.

Egyébként meg dnbéke van. :hippy2:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:56, 21-09-2007 
impulsecreator.hu

szerintem meg az internet koraban - amikor _barmi_ el tud terjedni pillanatok alatt, el tud erni szinte azonnal rengeteg embert - hanyagoljuk mar az underground szot

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:10, 21-09-2007 
pokemon

fester_adams wrote:

Legnagyobb :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:06, 21-09-2007 
CJ azt jelenti, hogy sztem igazad van.
--
az elobb dnb vs break, mostmeg mar inzultaltam a nemtudom (no idea) kinek az 53 anyukajat? :lol:
m vagy valaki bannold ezt a nickemet is legyszi.
nem akarom olvasni tovabb ezta forumot.

Post subject:
PostPosted: 21:13, 21-09-2007 
droid

CJ Ice wrote:
fester_adams wrote:

Legnagyobb :D
Sztem meg a csavarhúzó a legjobb! :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:11, 21-09-2007 
nuka cola wrote:
--
az elobb dnb vs break, mostmeg mar inzultaltam a nemtudom (no idea) kinek az 53 anyukajat? :lol:

ő ki volt? :shock:

Post subject:
PostPosted: 23:12, 21-09-2007 
kisfröccs

membertoo wrote:
nuka cola wrote:
--

te ki vagy?

egyebkent meg ne ikszelj, szexelj
dzsidzsi wrote:
itt mindennek az a vege hogy inni kell

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:16, 21-09-2007 
membertoo wrote:
nuka cola wrote:
--

skizo-szelkin

Post subject:
PostPosted: 23:16, 21-09-2007 
Én gyuri vagyok :fog:

Post subject:
PostPosted: 10:33, 22-09-2007 
partiarc

lanti wrote:
johet a sav overdose.

elég masszívan belelapoztál a közhely-szótárba :fog:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:28, 23-09-2007 
pokemon

pollack wrote:
lanti wrote:
johet a sav overdose.

elég masszívan belelapoztál a közhely-szótárba :fog:

Kb ennyibol is all ez a tema, ha nem mondunk konkretumokat.

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 5591 posts ]  Go to page Previous  1 ... 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90 ... 280  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]