CHAIN. wrote:
köszönöm az oltást...tuti rászolgáltam:)
merthát én is kenem itt mindenki száját szóval azért jó fejek vagytok:)
főleg látatlanban és hallatlanban:)
(kivéve persze hogy ha hallotta valaki a teganpi mókát,mert ha ott volt és azt mondja 1 kalap fos volt amit csináltam ezzel meg azzal a számmal akkor elismerem az igazát,és gyakorolgatok még:))
csak annyi hogy hálát adok az égnek hogy NEM először játszhattam nagy hangerőn...csak nekem nincsenek olyan jó zsírros kapcsolataim hogy benyaljam magam 1 ótvar bulisorozatba...mert valljuk meg van belőle elég
és újgazdag hülyegyerek sem vagyok hogy megvegyem itthonra az 1000 wattos JBL monitrot....
és sajnos dolgozó ember sem aki meg tudná fizetni.
ezért minden egyes buli ahol játszhatok nagy hangon az élmény......akárilyen is a buli..
ha ez valakinek nem tettszik akor őt nagyon sajnálom,hogy ebben leli örömét...
amúgy szerintetek a fellépőket kell oltani néhány szervezési malőrért?szóval ha elhívják mondjuk ed rusht és nem jut elég karszalag,vagy elszáll a hang,vagy rossz az időpont mert üti 1mást mondjuk két buli akkor a jó öreg ed fejét ütnétek?ugyan már:)ú
ja és várom már előre az oltásokat amit ezen mondandóm miatt fogok kapni...élmény az ipc fórum komolyan:)jó fej kedves emberek vesznek körül,és nyoma sincsannka hogy kinéznek ha nincs 2000 hozzászólásod meg hasonlók....na ezért nem járok évek óta bulizni...ja meg azért mert általában elég fos zenék zakatolnak mindenhol...
na jó elég volt
béke mindenkinek:)
effelől nem fér kétség..
félrerakva Khaist és Olcs nézeteltérését amiben szintén tudnék állást foglalni mert ismerem a sztorit , de ez most mellékes és nem az én ügyem!
Chain-nek abszolút igazat adok abban a tekintetben ha mar nem fikazast posztolsz es tényleg nincs ezer fölött a posztjaid száma már egyből senki vagy.
továbbá ha már neved sem azt jelzi hogy min. több száz nívós partin játszottál már és rezidens vagy minden külföldi fellépő előtt/után akkor nincs is meg az esetleges tehetséged vagy egyaltalan ahogy irta kapcsolataid h ott legyél és pakold.
nem azt akarom ezzel irni h én rászolgáltam az elismerésre vagy akármit is leraktam volna az asztalra de legalább próbálom elérni azt a szintet hogy leadjak 1 rendes kulturalt szettet, amit sajnos sok partin hallottam hogy még csak az elfogadhato kategoriaba sem tartozott, pedig a mar bejaratott es "nivos" muvésznevu "kollegák" adtak le.
én nem akarok se kötekedni se oltogatni mert nem azert reggeltem ide, csak van ami már tűrhetetlen sztem.
és ezeket most abszolut elvonatkoztatva ettől a partitol irom,
eltekintve attól, hogy milyen volumenű volt.
peace