i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 09:49, 15-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 118 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 20:30, 23-10-2007 
souljah

Olcs wrote:
írtok negatív kritikákat

ipc-n vagyunk :fog:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:52, 23-10-2007 
braindeath

`thacount wrote:
Olcs wrote:
írtok negatív kritikákat

ipc-n vagyunk :fog:

konkluzio: az ipcsek nem szeretik a szart

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:02, 23-10-2007 
soulproof

thread delivers :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:34, 23-10-2007 
droid

köszönöm az oltást...tuti rászolgáltam:)
merthát én is kenem itt mindenki száját szóval azért jó fejek vagytok:)
főleg látatlanban és hallatlanban:)
(kivéve persze hogy ha hallotta valaki a teganpi mókát,mert ha ott volt és azt mondja 1 kalap fos volt amit csináltam ezzel meg azzal a számmal akkor elismerem az igazát,és gyakorolgatok még:))
csak annyi hogy hálát adok az égnek hogy NEM először játszhattam nagy hangerőn...csak nekem nincsenek olyan jó zsírros kapcsolataim hogy benyaljam magam 1 ótvar bulisorozatba...mert valljuk meg van belőle elég
és újgazdag hülyegyerek sem vagyok hogy megvegyem itthonra az 1000 wattos JBL monitrot....
és sajnos dolgozó ember sem aki meg tudná fizetni.
ezért minden egyes buli ahol játszhatok nagy hangon az élmény......akárilyen is a buli..
ha ez valakinek nem tettszik akor őt nagyon sajnálom,hogy ebben leli örömét...
amúgy szerintetek a fellépőket kell oltani néhány szervezési malőrért?szóval ha elhívják mondjuk ed rusht és nem jut elég karszalag,vagy elszáll a hang,vagy rossz az időpont mert üti 1mást mondjuk két buli akkor a jó öreg ed fejét ütnétek?ugyan már:)ú
ja és várom már előre az oltásokat amit ezen mondandóm miatt fogok kapni...élmény az ipc fórum komolyan:)jó fej kedves emberek vesznek körül,és nyoma sincsannka hogy kinéznek ha nincs 2000 hozzászólásod meg hasonlók....na ezért nem járok évek óta bulizni...ja meg azért mert általában elég fos zenék zakatolnak mindenhol...
na jó elég volt
béke mindenkinek:)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:53, 23-10-2007 
droid

még annyit hogy nagyon sajnálom ha itt a szervezés részleggel problémák vannak és az 1ik brigád kibaszik a msáikkal....tényleg...
de én vagyok annyira önző hogy ne érdekeljen,és ha leehtőséget kapok valahol,anélkül hogy bármit kéne tennem,és be kéne nyalnom bárkinek akkor elmegyek...
ezért bocs

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:26, 23-10-2007 
droid

CHAIN. wrote:
köszönöm az oltást...tuti rászolgáltam:)
merthát én is kenem itt mindenki száját szóval azért jó fejek vagytok:)
főleg látatlanban és hallatlanban:)
(kivéve persze hogy ha hallotta valaki a teganpi mókát,mert ha ott volt és azt mondja 1 kalap fos volt amit csináltam ezzel meg azzal a számmal akkor elismerem az igazát,és gyakorolgatok még:))
csak annyi hogy hálát adok az égnek hogy NEM először játszhattam nagy hangerőn...csak nekem nincsenek olyan jó zsírros kapcsolataim hogy benyaljam magam 1 ótvar bulisorozatba...mert valljuk meg van belőle elég
és újgazdag hülyegyerek sem vagyok hogy megvegyem itthonra az 1000 wattos JBL monitrot....
és sajnos dolgozó ember sem aki meg tudná fizetni.
ezért minden egyes buli ahol játszhatok nagy hangon az élmény......akárilyen is a buli..
ha ez valakinek nem tettszik akor őt nagyon sajnálom,hogy ebben leli örömét...
amúgy szerintetek a fellépőket kell oltani néhány szervezési malőrért?szóval ha elhívják mondjuk ed rusht és nem jut elég karszalag,vagy elszáll a hang,vagy rossz az időpont mert üti 1mást mondjuk két buli akkor a jó öreg ed fejét ütnétek?ugyan már:)ú
ja és várom már előre az oltásokat amit ezen mondandóm miatt fogok kapni...élmény az ipc fórum komolyan:)jó fej kedves emberek vesznek körül,és nyoma sincsannka hogy kinéznek ha nincs 2000 hozzászólásod meg hasonlók....na ezért nem járok évek óta bulizni...ja meg azért mert általában elég fos zenék zakatolnak mindenhol...
na jó elég volt
béke mindenkinek:)

effelől nem fér kétség..
félrerakva Khaist és Olcs nézeteltérését amiben szintén tudnék állást foglalni mert ismerem a sztorit , de ez most mellékes és nem az én ügyem!
Chain-nek abszolút igazat adok abban a tekintetben ha mar nem fikazast posztolsz es tényleg nincs ezer fölött a posztjaid száma már egyből senki vagy.
továbbá ha már neved sem azt jelzi hogy min. több száz nívós partin játszottál már és rezidens vagy minden külföldi fellépő előtt/után akkor nincs is meg az esetleges tehetséged vagy egyaltalan ahogy irta kapcsolataid h ott legyél és pakold.
nem azt akarom ezzel irni h én rászolgáltam az elismerésre vagy akármit is leraktam volna az asztalra de legalább próbálom elérni azt a szintet hogy leadjak 1 rendes kulturalt szettet, amit sajnos sok partin hallottam hogy még csak az elfogadhato kategoriaba sem tartozott, pedig a mar bejaratott es "nivos" muvésznevu "kollegák" adtak le.
én nem akarok se kötekedni se oltogatni mert nem azert reggeltem ide, csak van ami már tűrhetetlen sztem.
és ezeket most abszolut elvonatkoztatva ettől a partitol irom,
eltekintve attól, hogy milyen volumenű volt.
peace

'08.03.22. N4S 3rd BIRTHDAY BASH

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:56, 23-10-2007 
impulsecreator.hu

WebsteR wrote:

továbbá ha már neved sem azt jelzi hogy min. több száz nívós partin játszottál már és rezidens vagy minden külföldi fellépő előtt/után akkor nincs is meg az esetleges tehetséged vagy egyaltalan ahogy irta kapcsolataid h ott legyél és pakold.

peace

kurvára értem, h mit akartok kifejezni, de ugye nem gondolod, hogy a nívós külföldiek előtt / után pakoló magyarok ajándékba kapják a játékidőt? nézz már végig a neveken ember és gondolkozz 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:09, 24-10-2007 
ujonc

L.A.S. wrote:
WebsteR wrote:

peace

kurvára értem, h mit akartok kifejezni, de ugye nem gondolod, hogy a nívós külföldiek előtt / után pakoló magyarok ajándékba kapják a játékidőt? nézz már végig a neveken ember és gondolkozz 8)

:villa:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:14, 24-10-2007 
droid

L.A.S. wrote:
WebsteR wrote:

peace

persze ez is igaz, de nem mindenki pio600assal a kezeben jön vilagra.
és mindenki elkezdi valahol szerintem..
de ezzel én kiszallok a témábol ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:19, 24-10-2007 
droid

vannak nevek akiknek a nivóját nem merném kétségbe vonni..fölösleges sorolnom szerintem...
de szerintem igenis vannak olyan srácok jelenleg a szcénában és szintén nemszeretnék neveket sorolni akik szerintem érdemtelenül vannak ott ahol...mert a valakije a valaki és akkor jó haver és akkor gyere legyél rezidens meg hasonlók.mondja nekem bárki hogy nincs ilyen úgysem igazán hiszem el:)
holott ugyanolyan tehetséges arcok rohangálnak szana széjjel az országban minimál hírnév nélkül,csak azért mert nincsenek olyan kontaktjaik mint másnak,vagy elég pénze hogy 1 épkézláb bulit összehozzon.
(és mielőtt bárki azt hinné NEM,nem magamra gondolok mert van még mit tanulnom,ehhez kétség nem fér)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:19, 24-10-2007 
impulsecreator.hu

ahah mert a magyar 'hírességek' pio 600-zal születtek mi? irigyek azért ne legyünk 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:21, 24-10-2007 
original nuttah

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:26, 24-10-2007 
impulsecreator.hu

ezekben a megnyilvanulasokban az a szanalmas, hogy mikozben probaltok harcolni bizonyos rolatok kialakitott elkepzelesek ellen, ugyanugy, vagyis inkabb sokkal benabb modon kitalaltok sztereotipiakat a 'nagyokrol', amik altalaban messzirol buzlenek az irigysegtol

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:33, 24-10-2007 
droid

ez vicc

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:37, 24-10-2007 
droid

m wrote:
ezekben a megnyilvanulasokban az a szanalmas, hogy mikozben probaltok harcolni bizonyos rolatok kialakitott elkepzelesek ellen, ugyanugy, vagyis inkabb sokkal benabb modon kitalaltok sztereotipiakat a 'nagyokrol', amik altalaban messzirol buzlenek az irigysegtol

és ime a végeláthatatlan viták helyszine.
mi alapján van pl rolam véleményed?
és nem az irigyseg hajt hanem a sajat igazam és védelmem miatt probalok allast foglalni az olyanok ellen pl mint te, a
nagyon kedves és joindulatu forumozok egyike.
én probaltam disztingvaltan és kulturaltan hozzaszolni de latom nem lehet mert sav savat követ és hiaba irnam be őszinten a vélemenyem
pl rád "m" mert én kapnam a bannt mivel nekem a nevem mellett nincs pl ott hogy IPC.

szoval ennyi.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:40, 24-10-2007 
droid

nem a nagyokról beszéltem...
és tudod mit,lehett hogy tényleg irigy vagyok olyan emberekre akik hetnte játszanak itt meg ott és mégis minden egyes szettjükkben 2 szer annyit csúszkálnak mint valaki más vagy jómagam
ha ez szánalmas dolog akkor szánalmas szar irigy ember vagyok
de magam részéről én már nemfoglalkoznéka témával többet mert tényleg nem azért vagyok itt hogy bárkivel vitába szálljak olyan dolgon amin nem tudok változtatni...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:41, 24-10-2007 
weekandbass

WebsteR wrote:
m wrote:

és ime a végeláthatatlan viták helyszine.
mi alapján van pl rolam véleményed?
és nem az irigyseg hajt hanem a sajat igazam és védelmem miatt probalok allast foglalni az olyanok ellen pl mint te, a
nagyon kedves és joindulatu forumozok egyike.
én probaltam disztingvaltan és kulturaltan hozzaszolni de latom nem lehet mert sav savat követ és hiaba irnam be őszinten a vélemenyem
pl rád "m" mert én kapnam a bannt mivel nekem a nevem mellett nincs pl ott hogy IPC.

szoval ennyi.

Kurvára nincs igazatok.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:43, 24-10-2007 
souljah

ez is egy érdekes topic...:)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:47, 24-10-2007 
original nuttah

CHAIN. wrote:
minden egyes szettjükkben 2 szer annyit csúszkálnak mint valaki más vagy jómagam

csak lehet h vmit letettek már az asztalra !!?:roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:49, 24-10-2007 
droid

yobkciS wrote:
Kurvára nincs igazatok.

miért? érdekel h mi az igazság...most komolyan

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 118 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]