sobri wrote:
hóban nyomja vki srácok? ha igen mit vesztek fel (különös tekintettel a lábfejre, a lábujjakra és a térdre)? 3 zokni, 2 jägeralsó v mit?

asszem kb tavaly ilyenkor volt itt szó ilyen termo naciról, amit lehet használni bringázni meg futni is. olyat hol érdemes venni és kb mennyibe fáj?
köszi
az en jol bevalt "modszerem" a kovetkezo:
Alulra mindenfelekeppen ilyen "szabadido" alsokat veszek retegesen persze (kb 3 nadrag) a lenyeg,hogy kivulre egy "termo" nadragot veszek fel, ez elvileg nem engedi at a hideget, ki pedig a meleget,
felulre szinten ilyenekbol oltozkodom (nem kapucnis felsok), ezekbol szinten kb 3db, es kivulre felveszek a kabat ala egy polar felsot, ez melegiti a mellkasomat, majd felulre egy kabat.
A zokni is kb igy alakul, megprobalok vastag zoknikat felvenni, es 'felulre egy 'bakkacs zoknit..
Sapka sal kesztyu, es termeszetesen egy sal, hiaba er fel az allamig a kabat teteje.
Amit egy jotanacskent megfogadtam, hogy mindig huzzam fele a nadragba a pulcsikat, igy jobban vedve van a vesem a kifazastol.
Egyebkent iden sikerult az osszes 'havas ejszakat" atbicikliznem, szerintem nagyon jo erzes ez.. az emberek meg csak neznek es mondjak, hogy "jajj, ilyen hidegbe biciklizni... te joeg"
Egyebkent ha felvagy oltozve, meg az eses sem faj annyira
es az elengedhetetlen kellek: valamilyen zene lejatszo, pot elemmel a zsebedben!
Ilyenkor telen foleg tetszik, hogy alig vannak az utcan, ejszakankent 2-3 orakat szoktam biciklizni, neha neha szivesen csapodnek valaki-kikhez, biztos szokott meg mas is kerozni ejszakankent. bar azt mondjak a normalis ember ejszaka alszik
kulonosebben semmi extrat nem hasznalok terdre, meg labfejre, nekem ez igy kenyelmes, es a mozgasban sem gatol.. annyi hatranya van ha ez hatrany, hogy ilyenkor "feltoltozve" ugy erzem magam mint Fekete Laci. - kigyurva!
hat ennyi, jo bringazast mindenkinek!