i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 00:20, 17-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2771 posts ]  Go to page Previous  1 ... 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83 ... 139  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 14:22, 25-12-2007 
partiarc

http://www.specialized.com/bc/microsite ... index.html

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:00, 30-12-2007 
original nuttah

http://index.hu/gazdasag/magyar/post4072/

darabja 230.000Ft

A kerékpár teljes felszereléssel mindössze 28 kilogramm súlyú. Különösen erős alumínium vázzal, erősített villákkal, nagyszilárdságú monoblokk hajtóművel rendelkezik. A kerekek könnyű alumínium abroncsokból és minden évszakban jól használható, kevlár betétes köpenyekből állnak. A pedálok csúszásmentesek, a nyereg kielégíti a magas szintű ergonómiai igényeket is.

jah igen és ebben az árban benne van az 5 éves karbantartás.

de azért gondoljunk már bele, hogy egy ilyen felszereltségű bringát
boltban kb max 30.000Ft-ért lehet megkapni, mert amit itt leíretak
az kb tesco-bike szinvonal. tehát a vételárból 5 év alatt 7-8x ki
lehet cserélni a komplett a bringát
!

Ami még baromi jó, hogy a közbeszerzés nyertese egy
ingatlanfejlesztési cég..., úgy hogy legalább 3 magyar
bringagyár van itthon (persze kínában gyártják mindet)
amik ha 1db-ot veszel boltban, akkor is jobb árat adnak, nem is
beszélve a szervizhálózatukról...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:26, 30-12-2007 
metalhead

azert ez gaz.
valakinek a zsebebe folyik a love ertelem szeruen. ennyi.
es 28kg azert az kurvasok. az en bringam ami egy kissebb traktor kb 12 - 13 kg.
szal megint olyanok dontottek akik qurvara ertenek hozza :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:35, 30-12-2007 
original nuttah

de a legjobb hogy ha a 230 ezret felosztom úgy hogy mondjuk;

160 ezer a bringa (amennyiből már kibaszott jó kerót lehet venni [4800db-ot vesznek szal ennyiből, ilyen darabszámnál már egy full xt-s, jó telós 11kg-os bringa is kijön]) és a fennmaradó 70 ezerből 5 éven keresztül tényleg minden javítás belefér...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:05, 30-12-2007 
metalhead

minden bizonnyal hozzaertok hoztak meg az eredmenyt. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:47, 05-01-2008 

http://bikemag.hu/content/view/814/1/

Krpan ........ :evil:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:54, 07-01-2008 
partiarc

hóban nyomja vki srácok? ha igen mit vesztek fel (különös tekintettel a lábfejre, a lábujjakra és a térdre)? 3 zokni, 2 jägeralsó v mit? :D
asszem kb tavaly ilyenkor volt itt szó ilyen termo naciról, amit lehet használni bringázni meg futni is. olyat hol érdemes venni és kb mennyibe fáj?
köszi

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:05, 07-01-2008 
metalhead

http://ebike.hu/

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:21, 08-01-2008 
original nuttah

sobri wrote:
hóban nyomja vki srácok? ha igen mit vesztek fel (különös tekintettel a lábfejre, a lábujjakra és a térdre)? 3 zokni, 2 jägeralsó v mit? :D
asszem kb tavaly ilyenkor volt itt szó ilyen termo naciról, amit lehet használni bringázni meg futni is. olyat hol érdemes venni és kb mennyibe fáj?
köszi

térdre mindenképp vegyél fel dupla kötést, mert ilyen hidegben
baromi gyorsan tönkre tud menni...

mondjuk én ezért sem szeretek hóban tekerni, a másik hogy kb naponta kéne tisztítani a bringát...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:54, 08-01-2008 
souljah

én pl a következő
snowboard dzseki a hófogó/szélfogás miatt
jégeralsó, farmer felhajtva hogy ne kenje össze a lánc és dupla zokni, a felső egy vastag hosszú pamut térdzokni a duna plazaval szemben van egy zokniparadicsom nevü hely, ott van 1000féle :D és kurvajók
kesztű dupla réteg és a belseje nemtudom mi de nem ereszti át a menetszelet, vastag sál az arcba is, sapka
ez így megteszi, főleg a láb és kéz ami fontos, ha az védve van a széltől akkor az első pár méter után melegem van

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:05, 08-01-2008 
ujonc

lábra kamásli

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:46, 08-01-2008 
ujonc

sztem ha csak elgurulsz ide-oda akkor játszhat ez a michelin gumiember style, de amúgy tényleg aánlott a termo cucc, és szigorúan nem túlzásbavíve, mert az tuti megfázás. Én spec 2 termógatya (zebras márkájú, az viszonylag olcsó és jó is ca. 6k, vagy pearl izumi, assos, abból elég egy is, de az 20+, szóval az drágaság) felülre egy aláöltöző (RP pl elég jó, nem tom most mibe fáj), egy mez, meg egy windstopper, termo felső, ha sokat tekersz arra mindenképpen érdemes beruházni, bár nem olcsó. Fejre szintén vmi windstopper sapi bukó alá. Lábra meg egy db márkás zokni, vmi jó nedvesség elvezető anyagból (pearl izumi van nekem, 3500-4000, asszem, de 3 éve bírja és egész télen azt használom). Aztán kamásli rá szél ellen, bár attól még le fog fagyni a lábad:D nekem élete vásárlása volt a téli cipő, de azt csak tényleg ha komolyan teker vki. Úgyhgy ha sokat tekersz és nem csak lefele gurulsz akkor így illik felöltözni, ha csak bótba mész akkor meg teljesen mind1.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:11, 12-01-2008 

A michlen style-al az a baj, hogy az első percben leizzadsz, a továbbiakban meg lefagysz a bringáról. Mindenképpen ajánlom a thermo cuccokat Nem kell belőle túl sokat magadra aggatni, a mozgásban sem akadályoz. Ha outizom rövidujjú! bicós felső és egy textrán Campagnolo kabát van rajtam. Kalucsni, nadrág, sapi, maszk, kesztyű aztán szevasz...nincs is hideg.
Persze nem olcsó dolgok, de csak egyszer kell megvenni, és azt is tavasszal!!!
A hegyre én is snowboardos kabiban és farmerban megyek, és alá igyekszem légáteresztő holmikat felvenni, a pamut semmiképp nem játszik.

http://www.testbike.hu/

Itt van egy pár hasznos info. Az e-bike meg drága!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07:46, 17-01-2008 
original nuttah

sobri wrote:
köszi

az en jol bevalt "modszerem" a kovetkezo:
Alulra mindenfelekeppen ilyen "szabadido" alsokat veszek retegesen persze (kb 3 nadrag) a lenyeg,hogy kivulre egy "termo" nadragot veszek fel, ez elvileg nem engedi at a hideget, ki pedig a meleget,
felulre szinten ilyenekbol oltozkodom (nem kapucnis felsok), ezekbol szinten kb 3db, es kivulre felveszek a kabat ala egy polar felsot, ez melegiti a mellkasomat, majd felulre egy kabat.
A zokni is kb igy alakul, megprobalok vastag zoknikat felvenni, es 'felulre egy 'bakkacs zoknit..

Sapka sal kesztyu, es termeszetesen egy sal, hiaba er fel az allamig a kabat teteje.

Amit egy jotanacskent megfogadtam, hogy mindig huzzam fele a nadragba a pulcsikat, igy jobban vedve van a vesem a kifazastol.

Egyebkent iden sikerult az osszes 'havas ejszakat" atbicikliznem, szerintem nagyon jo erzes ez.. az emberek meg csak neznek es mondjak, hogy "jajj, ilyen hidegbe biciklizni... te joeg"

Egyebkent ha felvagy oltozve, meg az eses sem faj annyira :D

es az elengedhetetlen kellek: valamilyen zene lejatszo, pot elemmel a zsebedben!

Ilyenkor telen foleg tetszik, hogy alig vannak az utcan, ejszakankent 2-3 orakat szoktam biciklizni, neha neha szivesen csapodnek valaki-kikhez, biztos szokott meg mas is kerozni ejszakankent. bar azt mondjak a normalis ember ejszaka alszik :D

kulonosebben semmi extrat nem hasznalok terdre, meg labfejre, nekem ez igy kenyelmes, es a mozgasban sem gatol.. annyi hatranya van ha ez hatrany, hogy ilyenkor "feltoltozve" ugy erzem magam mint Fekete Laci. - kigyurva! :D

hat ennyi, jo bringazast mindenkinek! 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:02, 05-02-2008 
partiarc

mehetne a humor topikba is, de talán inkább szánalmas
http://piacter.bikemag.hu/showproduct.p ... 83&cat=all

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:58, 05-02-2008 
piper

spinant wrote:
én pl a következő
snowboard dzseki a hófogó/szélfogás miatt
jégeralsó, farmer felhajtva hogy ne kenje össze a lánc és dupla zokni, a felső egy vastag hosszú pamut térdzokni a duna plazaval szemben van egy zokniparadicsom nevü hely, ott van 1000féle :D és kurvajók
kesztű dupla réteg és a belseje nemtudom mi de nem ereszti át a menetszelet, vastag sál az arcba is, sapka
ez így megteszi, főleg a láb és kéz ami fontos, ha az védve van a széltől akkor az első pár méter után melegem van

Image

facebook | bandcamp | soundcloud

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:17, 24-03-2008 
partiarc

hátha érdekel vkit
http://www.bringaexpo.eu/

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:01, 24-03-2008 
Kaptam egy svájci használt citybike-ot és pár apróbb alkatrész kellene hozzá. mondjatok nekem egy jó szaküzletet, akár on-line shop-ot, hol érdemes körülnéznem?

Post subject:
PostPosted: 22:27, 24-03-2008 
original nuttah

marsa wrote:
Kaptam egy svájci használt citybike-ot és pár apróbb alkatrész kellene hozzá. mondjatok nekem egy jó szaküzletet, akár on-line shop-ot, hol érdemes körülnéznem?

www.bicikli.lap.hu

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:49, 24-03-2008 
Matykó wrote:
marsa wrote:

www.bicikli.lap.hu

idáig nekem is sikerült eljutnom, biztos van olyan bolt, amit a tapasztalatok alapján ajánlotok

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2771 posts ]  Go to page Previous  1 ... 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83 ... 139  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]