i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 16:30, 14-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 14 posts ] 
Author Message
 Post subject: 2008/03 Symetrix - Corridor
PostPosted: 17:21, 08-03-2008 
ujonc

Yo!

Haladok tovább a Bass filterezés és a dob tökéletesítés útján. Ezt hivatott tükrözni az alább friss mű. Egy pár szóban hogy mire lehet számítani:
- Reece HP LP filter
- Letisztultabb DnB fíling.
- Izmosabb dob (Szerintem jól is szól)
- Szívem lelkem jelenléte
- Tőlem még szokatlan műfaj

Remélem elnyeri tetszéseteket a track. Továbbra is szívesen fogadom az építő jellegű kritikákat. :P Peace!

Symetrix - Corridor

U.I.: Ha gyengének hat az EQ, akkor töltsétek le, mert onlineban elég érdekesen szólt nálam.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:43, 08-03-2008 
én inkább boxolnék

:shock: huuuu! naon tetszik ám!

na szal! a reece-ed sztem egész pofásan szól de tényleg!
Quote:

no ez az ami talán nekem kicsit hibádzik kicsit...kevéssel több alja kéne legyen a dobnak snare-nek sztem! (amit tegyük hozzá hogy én is csak elméleti síkon tudok megoldani mert gyakorlatilag mindig elkúrom valamivel...a végső sound-ot)

amúgy bigup és respect bro! :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:59, 08-03-2008 
ujonc

Szia!
Nagyon technikás! Gyönyörű alkotás, bele se tudok kötni…
:wink:
Gondolom erre ráment egy kis idő… :)
Nagy GRAT!
P.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:16, 08-03-2008 
ujonc

flanker wrote:
:shock: huuuu! naon tetszik ám!

na szal! a reece-ed sztem egész pofásan szól de tényleg!
Quote:

no ez az ami talán nekem kicsit hibádzik kicsit...kevéssel több alja kéne legyen a dobnak snare-nek sztem! (amit tegyük hozzá hogy én is csak elméleti síkon tudok megoldani mert gyakorlatilag mindig elkúrom valamivel...a végső sound-ot)

amúgy bigup és respect bro! :roll:

Na igen ismerős! :P Én is mindíg a dobbal szopok, de legalább nem az a kritika jön hogy halk! :D Ergó tényleg izmosabb! :P De még csiholhatok rajta, bár bevallom 1000+ meghallgatás után is így tetszik igazán. Köszi a kommentet!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:19, 08-03-2008 
ujonc

peethx wrote:
Szia!
Nagyon technikás! Gyönyörű alkotás, bele se tudok kötni…
:wink:
Gondolom erre ráment egy kis idő… :)
Nagy GRAT!
P.

Kösz kösz! Amúgy egy pár álmatlan éjszaka ment rá, de a zene bőven ér ennyi áldozatot :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:34, 08-03-2008 
droid

Hello kolléga! :)

Húú, ez igen fasza zene lett!!! Nagyon tetszik. És tőled az előző zenék után valóban szokatlan viszont rendesen megállja a helyét. A dob már zsíros, egyedül talán több sub mehetne a basszusba. Ezen kívül minden rendben van!
Nagy respect. Szép munka!!! :thumbsup:

Profile  

Post subject: Nice work!
PostPosted: 22:31, 08-03-2008 
partiarc

Hi,
Soxor meghallgattam és big respect a hangszerelésért.Kva jó és odaillő hangokat toltál bele.Spanolnám még a subot.Kicsit halk.
Amúgy nagyon rendben van!
Grat!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:54, 14-03-2008 
pokemon

Hey

Szerintem a snare egy kicsit magasan szol,jobban illene a zene hangulatához ha kicsit lentebb és kicsit vastagabban szolna.Amugy i like it, grat. :thumbsup:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:08, 14-03-2008 
original nuttah

Pofás kis zene lenne. Nekem van vele pár problémám amit nem fikából hanem építőjelleggént szeretnék leírni.

A hangkép és a sztereo tér nekem nincs rendben. A bassline igen széles ezzel szemben a groove elég erőteljesen mono hatást kelt így van egy ilyen fura 'dobozból szól' effektusa. Ennek pont fordítva kéne lennie (tán a bass patch unisonoját visszább lehetne csavarni és a grooveban lévő perkákat lehetne balanszolni esetleg néhány életteltelibb perkát betenni). A bassline kéne, hogy monobb legyen és a groovenak kéne szélesíteni. Kicsit talán még tisztogatni is lehetne a hangképet, hogy egy egy dolog érthetőbb legyen illetve a kick és a snare az amin még én is dolgoznék.

Amúgy kreatív és jó zene ami a zeneiségét illeti bár nekem ez a bass már kicsit lerágott csont és elég egyszerű. Lehet, hogy kéne még egy kicsit processzálni, hogy egy új köntöst kapjon.

Last edited by Conclusion on 14:10, 14-03-2008, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:09, 14-03-2008 
piper

helló

a dobod tényleg izmosabb lett, mint az előzőekben. a snare-el nekem nincs bajom. szerintem csak jobban ki kéne emelni, hogy hatásosabb legyen. én nem a hangszínét változtatnám ahogy Inex kollega.
a reece-ek tényleg faják, bár a szubok halksága miatt tolnék neki egy kis alját. vagy a szubbal jobban összhangba hoznám.
egyetlen dolog volt ami nagyon nem tetszett: az a magas, folyamatos tekerés. azt inkább a háttérben tudom elképzelni. nem ennyire hangsúlyosan.

a stílus meg nagyon bejön!
erre tovább ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:28, 19-03-2008 
ujonc

MpTracker wrote:
sub mehetne a basszusba.

Kész is van, a héten fel is tőltöm a kitömötteb verziót. :) És köszi a pozitív kritikát kolléga :)

Inex wrote:

Szerintem a snare egy kicsit magasan szol.
Szerintem Passzol bele, még így miliomodik meghallgatás után is. Minden esetre kipróbáltam hogy mélyebbre veszem...hát nekem nem jött be XD Úgyhogy azon nem változtatok. :)

Conclusion wrote:

Pofás kis zene lenne. Nekem van vele pár problémám amit nem fikából hanem építőjelleggént szeretnék leírni.

A hangkép és a sztereo tér nekem nincs rendben. A bassline igen széles ezzel szemben a groove elég erőteljesen mono hatást kelt így van egy ilyen fura 'dobozból szól' effektusa. Ennek pont fordítva kéne lennie (tán a bass patch unisonoját visszább lehetne csavarni és a grooveban lévő perkákat lehetne balanszolni esetleg néhány életteltelibb perkát betenni). A bassline kéne, hogy monobb legyen és a groovenak kéne szélesíteni. Kicsit talán még tisztogatni is lehetne a hangképet, hogy egy egy dolog érthetőbb legyen illetve a kick és a snare az amin még én is dolgoznék.

Amúgy kreatív és jó zene ami a zeneiségét illeti bár nekem ez a bass már kicsit lerágott csont és elég egyszerű. Lehet, hogy kéne még egy kicsit processzálni, hogy egy új köntöst kapjon.

Nos megfogadom amiket mondtál bár nem hiszem hogy a nagy átirat készen lesz még ebben a hónapban, sőt lehet félreteszem egyenlőre mert koncentrálok az új zene írására. Mondhatni ez a track amolyan szárnypróbálgatásnak indult, aztán kinőtte magát rendesen. Itt a Reece-en meg a kicsit másképp kevert dobon volt a hangúly. Ez inkább amolyan "Próba" zenének indult, ezért nincs bonyolultabb színesebb basszus. Minden esetre a Subos verziót feltolom, aztán ki tudja. Lehet elkap a kreatívitási hév és átírom mégiscsak. Mégegyszer Kösz a komentet és a tanácsokat.

nihilist wrote:

helló

a dobod tényleg izmosabb lett, mint az előzőekben. a snare-el nekem nincs bajom. szerintem csak jobban ki kéne emelni, hogy hatásosabb legyen. én nem a hangszínét változtatnám ahogy Inex kollega.
a reece-ek tényleg faják, bár a szubok halksága miatt tolnék neki egy kis alját. vagy a szubbal jobban összhangba hoznám.
egyetlen dolog volt ami nagyon nem tetszett: az a magas, folyamatos tekerés. azt inkább a háttérben tudom elképzelni. nem ennyire hangsúlyosan.

a stílus meg nagyon bejön!
erre tovább ;)
A Snare-t csiholom még, a tekerésből meg picit vissza tudok venni, bár az a Tracknek egy olyan alkotó eleme, ami "terelő" szerepet hivatott betőlteni, ergó túl halkra nem jó venni, mert akkor elúszik a lüktetés, és monotonná teszi a számot. Minden esetre kiokoskodom hogy miként lenne a legjobb. :) Köszi a tanácsot minden esetre! :) Nem garantálom hogy ebbe az irányba fogok amúgy mozogni, bár a Reece kialakításával filterezésével szeretek bíbelődni.

[mindscape] wrote:

hm...
csak így tovább

Igyekszem! :)

4trax wrote:

Hi,
Soxor meghallgattam és big respect a hangszerelésért.Kva jó és odaillő hangokat toltál bele.Spanolnám még a subot.Kicsit halk.
Amúgy nagyon rendben van!
Grat!

Kösz kösz! Örülök hogy tetszett :) Ami a Subot illeti lásd fentebb :) Peace!

U.I.: Soha többé ne próbálok meg egy posztban reagálni mindenkinek XD Peace all!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:56, 19-03-2008 
metalhead

na akkor hozzaszolok en is
szombaton volt alkalmam meghallgatni nagyobb hangcuccon, es az en fulemnek egyedul egy keves sub hianyzott. de tekertem rajta egy kicsit a mixeren, es abszolut semmi gaz nem volt vele. de ezt mar neked mondtam is...
mindenesetre varjuk a kovetkezo notat :!:

Rádió Mi | Neurosense

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09:48, 20-03-2008 
droid

Haliho
Egy-két hang nagyon ismerős ,de tény nagyon jól összehoztad őket a hangzás is nagyon jó, de én a kickdrum-al nem nagyon vagyok kibékülve lehet 50Hz feljebb kéne húzni vagy a sub-ot felhangosítani?!Egészébe véve nagyon jó zene lett ,egy buliba simán megálná a helyét!!!
Sok ilyet.Gratula! :banana:
Üdv

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:55, 20-03-2008 
metalhead

Alex Dragoo wrote:
egy buliba simán megálná a helyét!!!

siman meg is allta :wink:

Rádió Mi | Neurosense

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 14 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]