MpTracker wrote:
sub mehetne a basszusba.
Kész is van, a héten fel is tőltöm a kitömötteb verziót.

És köszi a pozitív kritikát kolléga

Inex wrote:
Szerintem a snare egy kicsit magasan szol.
Szerintem Passzol bele, még így miliomodik meghallgatás után is. Minden esetre kipróbáltam hogy mélyebbre veszem...hát nekem nem jött be XD Úgyhogy azon nem változtatok.

Conclusion wrote:
Pofás kis zene lenne. Nekem van vele pár problémám amit nem fikából hanem építőjelleggént szeretnék leírni.
A hangkép és a sztereo tér nekem nincs rendben. A bassline igen széles ezzel szemben a groove elég erőteljesen mono hatást kelt így van egy ilyen fura 'dobozból szól' effektusa. Ennek pont fordítva kéne lennie (tán a bass patch unisonoját visszább lehetne csavarni és a grooveban lévő perkákat lehetne balanszolni esetleg néhány életteltelibb perkát betenni). A bassline kéne, hogy monobb legyen és a groovenak kéne szélesíteni. Kicsit talán még tisztogatni is lehetne a hangképet, hogy egy egy dolog érthetőbb legyen illetve a kick és a snare az amin még én is dolgoznék.
Amúgy kreatív és jó zene ami a zeneiségét illeti bár nekem ez a bass már kicsit lerágott csont és elég egyszerű. Lehet, hogy kéne még egy kicsit processzálni, hogy egy új köntöst kapjon.
Nos megfogadom amiket mondtál bár nem hiszem hogy a nagy átirat készen lesz még ebben a hónapban, sőt lehet félreteszem egyenlőre mert koncentrálok az új zene írására. Mondhatni ez a track amolyan szárnypróbálgatásnak indult, aztán kinőtte magát rendesen. Itt a Reece-en meg a kicsit másképp kevert dobon volt a hangúly. Ez inkább amolyan "Próba" zenének indult, ezért nincs bonyolultabb színesebb basszus. Minden esetre a Subos verziót feltolom, aztán ki tudja. Lehet elkap a kreatívitási hév és átírom mégiscsak. Mégegyszer Kösz a komentet és a tanácsokat.
nihilist wrote:
helló
a dobod tényleg izmosabb lett, mint az előzőekben. a snare-el nekem nincs bajom. szerintem csak jobban ki kéne emelni, hogy hatásosabb legyen. én nem a hangszínét változtatnám ahogy Inex kollega.
a reece-ek tényleg faják, bár a szubok halksága miatt tolnék neki egy kis alját. vagy a szubbal jobban összhangba hoznám.
egyetlen dolog volt ami nagyon nem tetszett: az a magas, folyamatos tekerés. azt inkább a háttérben tudom elképzelni. nem ennyire hangsúlyosan.
a stílus meg nagyon bejön!
erre tovább ;)
A Snare-t csiholom még, a tekerésből meg picit vissza tudok venni, bár az a Tracknek egy olyan alkotó eleme, ami "terelő" szerepet hivatott betőlteni, ergó túl halkra nem jó venni, mert akkor elúszik a lüktetés, és monotonná teszi a számot. Minden esetre kiokoskodom hogy miként lenne a legjobb.

Köszi a tanácsot minden esetre!

Nem garantálom hogy ebbe az irányba fogok amúgy mozogni, bár a Reece kialakításával filterezésével szeretek bíbelődni.
[mindscape] wrote:
hm...
csak így tovább
Igyekszem!

4trax wrote:
Hi,
Soxor meghallgattam és big respect a hangszerelésért.Kva jó és odaillő hangokat toltál bele.Spanolnám még a subot.Kicsit halk.
Amúgy nagyon rendben van!
Grat!
Kösz kösz! Örülök hogy tetszett

Ami a Subot illeti lásd fentebb

Peace!
U.I.: Soha többé ne próbálok meg egy posztban reagálni mindenkinek XD Peace all!
<a>Looperman.com - Free Samples, Loops, Tutorials and Pro Audio Resources</a>