i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 06:45, 14-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 4394 posts ]  Go to page Previous  1 ... 208, 209, 210, 211, 212, 213, 214 ... 220  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 23:58, 30-03-2008 
droid

erre nem gondoltal, mi? :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:07, 31-03-2008 
impulsecreator.hu

minden bonyolultabb lehetosegre igen :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:13, 31-03-2008 
impulsecreator.hu

zsenialis!

nem lehet szavazni ra??

galvatron wrote:
szégyenfolt:

Image

flickerre nem tudtam feltenni, mert elfelejtette a jelszavam , meg én is, ráadásul a reg email sincs meg...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:15, 31-03-2008 
original nuttah

fatilla kepere voksoltam, azt feltetelezve hogy a srac nem behugyozott, hanem leontotte magat piaval.

igazabol nem ertem hogy a szegyenfolt alatt miert kell pisi-kaki-geci es egyeb nedveket erteni.
(tudom, egy kepet sem csinaltam, minek aggalyoskodom)

zen kepe is nagyon jol sikerult, de sajnos elsore nekem sem esett le hogy ki / mi a szegyenfolt a kepen. ettol fuggetlenul szep megoldas, eredeti!

zen es fatilla kozott vacillaltam, lehet hogy korai volt a dontes, kar hogy nincs ket szavazatom :)

grat azoknak akik vettek a faradtsagot es fotoztak!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:16, 31-03-2008 
souljah

nekem fatilla képei tetszettek a legjobban, elsőre én is vmi hasonló témán gondolkodtam

a saját képemhez csak annyit fűznék hozzá h én sem vagyok elégedett a megvalósítással, de sajnos sehogy sem tudtam jobban összehozni, mert csak ebben a profilban fért bele minden a képbe

amugy a lánymaci terpeszt épp :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:21, 31-03-2008 
droid

mjt milyen objektivvel csinaltad?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:48, 31-03-2008 
souljah

nekem egy canon s3 is-em van aminek az objektíve ilyet tud: (36 – 432mm, f/2.7-f.3.5)

de a beleférést nem szó szerint értettem hanem ugymond alapbol nem láttam rá módot hogyan rakjak bele a kompozícióba egy monitort egy macilányt meg egy macifiut ugy h ne látszódjon a falinaptár az iróasztalom előtt :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:54, 31-03-2008 
partiarc

alapvetoen senki nem talata meg a muveszi oldalat a dolognak, kozhelyeket meg mindenki tud. ahogy ereztem, tul nehez tema ez a tarsosagnak... :/
es ez most nem leoltas, meg semmi ilyesmi.
amugy is, en nem csinaltam semmit, mert az is jobb annal mint h kozhelyeket keszitsek.
test nedveket en is ellenzem...

ha valasztani kellene akkor technikailag Zen viszi a palmat.viszont az otlet h valaki foldon futo lesz az eleg kezen fekvo.mellete szoljon, h gondolkodott rajta es nem egyszeruen lement valamelyik aluljaroba es csinalt egy kepet.

foto tema megkozeliteseben, otletessegeben, szellemesegeben meg, abszolut nyertes megacrash kepe.ugy gondolom ennek kene lennie a szintnek.(viszont erosebb mezonyben lehet keves lenne)
en ra szavazok.

sajnalatos h ennyi kep szuletett. :(

a flickeren pedig nem tudom megnezni a kepek nagy reszet mert valamiert nem is mutatja h van....
es szavazas szinten galavatron kepet is bele kellet volna tenni...koszos menyasszonyi ruhaban a forma eleg kemeny.

(\_/) copy the bunny
(0.o) into your sign
'(__)' help him achieve world domination

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:19, 31-03-2008 
ujonc

sztem a temaval volt baj. kit mozgat meg mas szegyene, plusszban ilyen hetkoznapian megfogalmazva, hogy szegyenfolt. ok, ezert volt kihivas, de ettol meg nem lesz erdekesebb maga a temakor.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:41, 31-03-2008 
droid

inoksz wrote:
alapvetoen senki nem talata meg a muveszi oldalat a dolognak, kozhelyeket meg mindenki tud. ahogy ereztem, tul nehez tema ez a tarsosagnak... :/
es ez most nem leoltas, meg semmi ilyesmi.
amugy is, en nem csinaltam semmit, mert az is jobb annal mint h kozhelyeket keszitsek.
test nedveket en is ellenzem...

ha valasztani kellene akkor technikailag Zen viszi a palmat.viszont az otlet h valaki foldon futo lesz az eleg kezen fekvo.mellete szoljon, h gondolkodott rajta es nem egyszeruen lement valamelyik aluljaroba es csinalt egy kepet.

foto tema megkozeliteseben, otletessegeben, szellemesegeben meg, abszolut nyertes megacrash kepe.ugy gondolom ennek kene lennie a szintnek.(viszont erosebb mezonyben lehet keves lenne)
en ra szavazok.

sajnalatos h ennyi kep szuletett. :(

a flickeren pedig nem tudom megnezni a kepek nagy reszet mert valamiert nem is mutatja h van....
es szavazas szinten galavatron kepet is bele kellet volna tenni...koszos menyasszonyi ruhaban a forma eleg kemeny.

szerintem az a sajnálatos hogy Te permanensen eléggé kemény kritikát gyakorolsz sokakkal szemben ami még nem is lenne baj, ha Jómagad is mutatnál valamit...de ezt szrintem nem teszed , úgyhogy kedvezőbb volna ha árnyaltabb hangvételű kritikákat rittyentenél ide...legalábbis addig amíg valami fotóval nem mutatsz valami komolyat /persze utána is így járnék el/..ami a a fotómat illeti, csak annyit tudok mondani ha volna szemed felismerhetnéd hogy nem egy földönfutót jelenítek meg hanem egy rockert aki igencsak bebaszott..persze lehet hogy más képet néztél vagy enyhén felületesen vizsgáltad meg.....a kollektív ítéletet miszerint a téma művészi oldalát senki nem találta meg is túlzásnak tartom de ez már szubjektív...viszont az jó volna ha ezentúl a fotóimhoz nem fűznél semminemű kommentárt....Remélem megengedsz egy kis személyes megjegyzést: egy komolyabb mezőnyben szerintem Te valahol masodik vonalban véreznél el /amennyiben nem divatfotózásrol, partyfotózásról volna szó,márpedig ezek a témák nem erről szólnak általában/, ezeket a sorokat nem azért írom mert besértődtem,csupán úgy érzem hogy bizonyos dolgokat egysíkúan közelítesz meg hogy véletlen vagy készakarva, azt csak Te tudhatod, bár van egyféle sejtésem...:)
písz:attila

Profile  

Post subject:
PostPosted: 08:32, 31-03-2008 
pulzar

Köszi, hogy megemlítettétek a fotómat, igazából csak úgy ellőttem mert érdekes látvány volt, közben jöttem rá, hogy végülis ez a "szégyenfolt" kategóriába belefért, de nem kifejezetten megrendezett pillanat volt a fotó kedvéért csak mákom volt, hogy találtam valamit amire rá lehetett fogni :)
flickerrel összevesztem, nem eneged vissza, ha ez azt jelenti, h kimaradok a versenyekből, akkor kimaradok, amúgysem a pontozás miatt szálltam be.

(én zenre szavaztam, bár fatilláé sem rossz , viszont a macis kép nem tetszett egyáltalán)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:51, 31-03-2008 
'ombree

először is köszönöm a szavazatokat..

a téma (bár elég sok idő volt rá) nem volt egyszerű, de szerencsére mindenki máshonnan közelítette meg

-a macis megoldás nekem nem igazán jött át, sajnos magyarázat nélkül meg sem értettem

-a részeg rokker nekem is triviális, valahogy nagyon megrendezett a dolog (pl. a vadiúj bakancs ordít a képről és a "gesztus" is kicsit erőltetett)

-a rúzsfoltosból is többet lehetett volna kihozni

-nálam megacrash képe nyert, de inkább a jópofa magyarázatok miatt fogott meg

(sajátról: a kép pénteken este készült egy modern balett előadáson, mely egy ember keserű sorsát mutatta be, tényleg nem illeszkedik szorosan a címhez, de valóban egy környezete által kitaszított emberkét láthatunk, aki aztán homelesszé válik)

grat mindenkinek aki dolgozott az ügyön, jó fényeket mindenkinek!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:31, 31-03-2008 
zee german

hezitaltam mjt es fatilla kozott de vegul a rockandroll nyert elfogultsagbol, mindket kep nagyon rendben van, mjtnel a trukkos kivitelezes, mindkettonel igenyes beallitas, fatilla fenyelese is nagyon szep, plusz a helyszinvalasztas es a ruha, igazabol kettotokrol latszott igazan hogy tenyleg komolyan vettetek a fotozast, csomo reszletre odafigyeltetek, beallitottatok. fatilla legkozelebb ha nem tudsz donteni dobj fel egy ermet az mindig mukodik :P

illetve, sajnos zenthai-et mar azutan vettem eszre hogy ranyomtam fatillara, az ove is fasza koncept, gyonyoru texturaja van, sztem egy kicsit extremebb szogbol, esetleg ha a hatter nem bukik be teljesen, meg dramaibb lehetett volna, bar ez csak spekulacio, nagyon szep kep.

jucus sajna sokkal tobbet is kihozhattal volna ebbol a kepbol, pl ha kicsit hiteles az a mozdulat, jobb a kepkivagas, a fenyeles, meg nem tunik ennyire kamunak az a ruzsfolt:) (sot sztem ruzsfolt nelkul is siman mukodott volna). a lathatatlan emberes keped pl. tok jol sikerult, kicsit tobbet probalkozhattal volna ezen. a fekete feher sokat tud dobni a kepen de nem fogja megmenteni ha messzirol latszik rola hogy a modellek nem veszik komolyan a jelenetet

sajat kepemet inkabb nem minositenem, egy darab szavazatot nem adtam volna magamnak, tenyleg csak poenbol lottem, ket konceptem lett volna mindketto domestic violence temaban, de semmi idom nem volt tisztessegesen megcsinalni sajna

legkozelebb javaslom mindenki legyen kicsit aktivabb, nem mintha a harom igen jol sikerult kep nem lenne rossz arany, de kicsit kielezettebb "verseny" jobban motival mindenkit

nameg konstruktiv kritikak es semmi sertodes, kritika nelkul nem fejlodik senki

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:44, 31-03-2008 
zee german

ja, bazz, bocsanat, galvatron is kimaradt, csak flickrt neztem:
nagyon jol elkaptad, szep a kepkivagas is bar sztem egy egeszalakos jobban mukodott volna, plusz egy kicsit karakteresebbre fenyelni, akar csalni is vele. foleg ahhoz kepest hogy (gondolom) egy lopva elkapott kep, szepen megfotoztad, kulonosen dijazom a sunyin ellott kulonleges fotokat.

es igen, a reszeg rocker bar trivialis de a kivitelezesnel csomo apro reszletre odafigyelt fatilla, karakteres ruhakat/uveget/helyszint valasztott es nyilvan azert ez nem mindegy. plusz a kepkivagasa is magaert beszel.

odaig egyelore nem nagyon jutottunk el hogy a vilagitast figyeljuk v ertekeljuk mivelhogy mjt-n kivul ilyen kvazi nincs, technikailag sztem mindenkeppen fatilla viszi a primet, mert megrendezte a kepet es jol.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:18, 31-03-2008 
droid

a körülményekről egy-két szó:

a bakancs nem nevezhető vadiújnak mivel a barátomat megkértem hogy húzza magára a rokker-időszakából megmaradt bakancsát, az tény hogy kipucolta..az akció előtt azért rendesen felöntöttünk a garatra illetve a helyszinene egy elszivtunk egy vaskos dzsót , hogy hitelesek legyenek a mozdulatok, szóval ezt a részét nem kellett beállítani... :)
köszönöm a szavazatokat mindenkinek

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:36, 31-03-2008 
partiarc

kedves fatilla!

ha tudnal olvasni nem is fuztem a te fotodhoz semmilyen kommentart(a foldonfutot te hollatad a neveddel kapcsolatban?!)...kettot emeltem ki amiben lattam fantaziat, es valamit ami nem atlag.
ha ebbol magadra vettel valamit ami nem neked szolt, akkor elkene gondolkodni azon h te magad mennyire erzed jonak a sajat kepedet.
de ha mar nalad jarunk, akkor a mai internetel erosen felszerelt vilagban nem telik 30p-nel tobb idobe letolteni egy Photoshoppot.

udv
roland

(\_/) copy the bunny
(0.o) into your sign

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:51, 31-03-2008 
droid

ez vicces:) elkéne gondolkodnom..., nem fogok kedves Roland úgyanis a témához mérten úgy érzem jól sikerültek a képek...ennyi...a minőségi kérdést nem vettem magamra (úgyanis Tőled nem sok mindent vehet az ember magára szerintem a fotózás bizonyos területein (már ami a kritikákat illeti) és ezt nem rossz indulatból írom,tényleg így gondolom) csupán nagyon könnyen elképzelhetőnek tartottam az eddigi megnyilvánulásaid alapján a fórumon hogy ezekre a képekre gondolsz a földönfutó alatt..ugyanis azt írtad hogy legalább kicsit elgondolkodott és nem ment le egy aluljáróba ...máskor írj neveket és nincsen félreértés..ezt kissé benéztem az éjszaka amikor hazértem, mindenesetre amit fenntebb írtam a kritikáidról azok azt hiszem helytálló gondolatok..
ps-t meg nem bírtam letölteni...ennyi
attila

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:59, 31-03-2008 
partiarc

fatilla wrote:
ez vicces:) elkéne gondolkodnom..., nem fogok kedves Roland úgyanis a témához mérten úgy érzem jól sikerültek a képek...ennyi...a minőségi kérdést nem vettem magamra (úgyanis Tőled nem sok mindent vehet az ember magára szerintem a fotózás bizonyos területein (már ami a kritikákat illeti) és ezt nem rossz indulatból írom,tényleg így gondolom) csupán nagyon könnyen elképzelhetőnek tartottam az eddigi megnyilvánulásaid alapján a fórumon hogy ezekre a képekre gondolsz a földönfutó alatt..ugyanis azt írtad hogy legalább kicsit elgondolkodott és nem ment le egy aluljáróba ...máskor írj neveket és nincsen félreértés..ezt kissé benéztem az éjszaka amikor hazértem, mindenesetre amit fenntebb írtam a kritikáidról azok azt hiszem helytálló gondolatok..
ps-t meg nem bírtam letölteni...ennyi
attila

irtam nevet. :wink:

es azt hiszel amit akarsz, foleg h ez egesz elemzest kulon azzal kezdtem, hogy nem oltas meg ilyenek.
vajon akiknek a keperol nyilatkoztam miert nem haborognak?

:roll:

reszemrol lezartam a beszelgetest.legjobbakat.

(\_/) copy the bunny
(0.o) into your sign

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:11, 31-03-2008 
original nuttah

inoksz, rajtad kivul meg jopar ember irt velemenyt, de csak a tied volt bicskanyitogato, ezt belathatod.

fatilla idot es energiat nem sajnalva keszitett ket kepet, ami eleg sok szavazatot kapott ahhoz kepest hogy "kozhelyes" szerinted.

probaljunk inkabb orulni annak hogy mig masok nem ertek ra / lustak voltak / leszartak a heti temat, tobben megis keszultek.

pisz

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:20, 31-03-2008 
metalhead

zen :slayer:

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 4394 posts ]  Go to page Previous  1 ... 208, 209, 210, 211, 212, 213, 214 ... 220  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]