hezitaltam mjt es fatilla kozott de vegul a rockandroll nyert elfogultsagbol, mindket kep nagyon rendben van, mjtnel a trukkos kivitelezes, mindkettonel igenyes beallitas, fatilla fenyelese is nagyon szep, plusz a helyszinvalasztas es a ruha, igazabol kettotokrol latszott igazan hogy tenyleg komolyan vettetek a fotozast, csomo reszletre odafigyeltetek, beallitottatok. fatilla legkozelebb ha nem tudsz donteni dobj fel egy ermet az mindig mukodik
illetve, sajnos zenthai-et mar azutan vettem eszre hogy ranyomtam fatillara, az ove is fasza koncept, gyonyoru texturaja van, sztem egy kicsit extremebb szogbol, esetleg ha a hatter nem bukik be teljesen, meg dramaibb lehetett volna, bar ez csak spekulacio, nagyon szep kep.
jucus sajna sokkal tobbet is kihozhattal volna ebbol a kepbol, pl ha kicsit hiteles az a mozdulat, jobb a kepkivagas, a fenyeles, meg nem tunik ennyire kamunak az a ruzsfolt:) (sot sztem ruzsfolt nelkul is siman mukodott volna). a lathatatlan emberes keped pl. tok jol sikerult, kicsit tobbet probalkozhattal volna ezen. a fekete feher sokat tud dobni a kepen de nem fogja megmenteni ha messzirol latszik rola hogy a modellek nem veszik komolyan a jelenetet
sajat kepemet inkabb nem minositenem, egy darab szavazatot nem adtam volna magamnak, tenyleg csak poenbol lottem, ket konceptem lett volna mindketto domestic violence temaban, de semmi idom nem volt tisztessegesen megcsinalni sajna
legkozelebb javaslom mindenki legyen kicsit aktivabb, nem mintha a harom igen jol sikerult kep nem lenne rossz arany, de kicsit kielezettebb "verseny" jobban motival mindenkit
nameg konstruktiv kritikak es semmi sertodes, kritika nelkul nem fejlodik senki