i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 21:22, 14-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 451 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 23  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 15:39, 05-05-2008 
son of nitrous

axs52 wrote:
Burny wrote:
Baszkiii, lemaradtam nagyon..., azut se tudom, hogy kikre lehet megtenni a tippeket..., help please... :oops:

masok tippjeibol sztm latszik. meg van ez az internet nevu dolog is, pl. megtalálható rajta az nba.com nevu oldal, meg meg csomo mas erdekes dolog.

nem mondod?!? aztaaa, hogy te milyen jó fej vagy, hogy felhívtad rá a figyelmemet... csak tudod én ilyen szarjanko vagyok, meg lusta is és gondoltam akad majd aki leírja azt a pár röviditést..., de belátom naívan gondoltam ilyesmit... OFF

tipphopp:

LAL-UTA 4:2
SAS-NO 3:4
DET-ORL 4:1
BOS-CLE 4:2

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:00, 05-05-2008 
allnightbreakz

Burny wrote:
axs52 wrote:
Burny wrote:
Baszkiii, lemaradtam nagyon..., azut se tudom, hogy kikre lehet megtenni a tippeket..., help please... :oops:

masok tippjeibol sztm latszik. meg van ez az internet nevu dolog is, pl. megtalálható rajta az nba.com nevu oldal, meg meg csomo mas erdekes dolog.

nem mondod?!? aztaaa, hogy te milyen jó fej vagy, hogy felhívtad rá a figyelmemet... csak tudod én ilyen szarjanko vagyok, meg lusta is és gondoltam akad majd aki leírja azt a pár röviditést..., de belátom naívan gondoltam ilyesmit... OFF

ha azt sem tudod hogy kire lehet tippelni akkor nem nagyon lehetsz
tisztaban az aktualis eroviszonyokkal eredmenyekkel.
van ertelme igy tippelni?

:D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:08, 05-05-2008 
droid

laca wrote:
ha azt sem tudod hogy kire lehet tippelni akkor nem nagyon lehetsz
tisztaban az aktualis eroviszonyokkal eredmenyekkel.
van ertelme igy tippelni?

ezt nem akartam irni, mert az az igazsag, h siman lehet, h tobbet eltalal, mint az, aki kepben van :lol:

burny, sztm segitettem, de hat en is lusta vagyok

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:17, 05-05-2008 
son of nitrous

egyértelmű..., hogy segítettél :)
Az nem teljesen igaz, hogy nem vagyok semennyire képben..., csak "kicsit" lemaradtam, de végignyálaztam az első fordulót is az nba.com-on (axs52-nek ezért külön köszönet)...:) Aztán így már valamivel közelebb jutottam... Jah, és azért annyira szarul nem zártam az első fordulot...;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:42, 06-05-2008 
droid

bocs, egy kicsit csuszva...

LAL-UTA 4-2
SAS-NOH 4-3
DET-ORL 4-2
BOS-CLE 3-4

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:28, 06-05-2008 
partiarc

boston-cleveland 4-2

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:00, 07-05-2008 
partiarc

Ha valaki nem figyelne a hireket, annak:
Kobe Bryant Wins Most Valuable Player Award
http://www.nba.com/news/kobe_mvp_080506.html

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:48, 07-05-2008 
souljah

rohadjon meg

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:12, 07-05-2008 
original nuttah

Miért is?
Mert a Lakersben játszik vagy mert nem érdemli meg?
Ha a kettő közül választasz nem értek vele egyet
Ha más miatt, figyelek

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:14, 07-05-2008 
original nuttah

mert fairmannek elvei vannak :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:25, 07-05-2008 
original nuttah

Én is vmi ilyesmire gondoltam :-)
Nekem meg az az elvem, ha valaki, akkor Kobe az, aki már nagyon megérdemelte

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:57, 07-05-2008 
droid

kavics wrote:

sztm meg nem kellene, hogy befolyasolja a dontest, h ki az aki meg soha nem kapott. eddig azert nem kapott, mert vagy shaqkel jatszott, vagy szar volt a lakers, ennyi. talan ket eve erdemelte volna meg, de 45 gyozelmes csapatokbol nem szoktak odaitelni senkinek - akkor iden lebrone lett volna. jo nagy faszsag ez az egesz mvp dolog, na

sokan vszinuleg leginkabb a szemelyisege, na meg a lakers miatt utaljuk. es azert fajt ez a gasolos bynumos lakers feltamadas sokaknak, mert epp hogy kimenoben van 3 eros csapat (dal, phx, sa), erre jott ez a lakers es bizony a hornets/jazz championship windowjaba elegge bele fognak logni. (talan meg a portlandéba is, ha bryant jordanhez hasonloan oregszik)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:25, 07-05-2008 
souljah

axs52 wrote:
kavics wrote:

sztm meg nem kellene, hogy befolyasolja a dontest, h ki az aki meg soha nem kapott. eddig azert nem kapott, mert vagy shaqkel jatszott, vagy szar volt a lakers, ennyi. talan ket eve erdemelte volna meg, de 45 gyozelmes csapatokbol nem szoktak odaitelni senkinek - akkor iden lebrone lett volna. jo nagy faszsag ez az egesz mvp dolog, na

sokan vszinuleg leginkabb a szemelyisege, na meg a lakers miatt utaljuk. es azert fajt ez a gasolos bynumos lakers feltamadas sokaknak, mert epp hogy kimenoben van 3 eros csapat (dal, phx, sa), erre jott ez a lakers es bizony a hornets/jazz championship windowjaba elegge bele fognak logni. (talan meg a portlandéba is, ha bryant jordanhez hasonloan oregszik)

koszonom, magam sem fogalmazhattam volna meg ennel szebben!
kobe emberileg nem egy nagy dobas, csapattarsnak is kulonosen szemet: emlekezzetek mit sirt ossze-vissza, hogy o marpedig innen azonnal el, ha nem igy meg ugy... leginkabb eppen az azota mindenki altal imadott Bynumot osztotta. bryant egy narcisztikus, egoista faszkalap. meg ugye a lakerst is gyulolom.

azert kapta meg iden a bohozat MVP dijat, mert:
1. kaptak ajandekba egy 20/10-es all-start (Gasol) es feltamadtak (28-16-al alltak a trade elott, ez 0.636, ami Nyugaton kabe a hetedik helyre lett volna eleg a vegen) es senki ne jojjon azzal, hogy de jol jart a Memphis (2008-as (?) es 2010-es elso koros cetli - ha elol vegeznek szart sem fog erni - plusz Marc Gasol draftjoga - lattatok mar jatszani? a batyjahoz kepest egy vak) ezert
2. az NBA es a kozonseg mostanra bocsatotta meg a denveri esetet, amibol sikeresen kimostak
3. a liga Lakers-boston dontot szeretne, es az MVP cim jot tesz a nezettsegnek
4. LA nagy piac, es az NBA (Sternnel az elen) mindig is a nagy piacok csapatait favorizalta (LA, NY, CHI, BOs, etc.) a kisebbekkel szemben - ugyhogy a NO-nak szurkolast el is lehet felejteni, meg CP ezert is nem lett MVP

kimaradt valami? :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:25, 07-05-2008 
partiarc

Mondjuk azt alairom, hogy az mvp dij ne arrol szoljon, hogy ki nem kapott meg aki megerdemelte, de szerintem iden ugyanugy kijart Bryantnek is mint Paulnak. Mert ha jol emlekszem, mar Gasol elott is az elmezonyben volt a Lakers, pedig KB mellett joval szerenyebb csapat volt. Es egyaltalan nem vagyok se Bryant se Los Angeles drukker, sot... De ugy gondolom jo helyen van ez a trofea nala.
Ettol fuggetlenul Jazz-Hornets dontot kivanok :)

szerk.: akkor rosszul emlekeztem ,azt hittem feljebb voltak mielott odaerkezett Gasol.

Egyebkent a legfobb indok szerintem az volt, hogy Kobe meg nem kapott egyszer sem, es neki adjak a masodeves Paul helyett. Ettol fuggetlenul azt hiszem (es remelem) hogy lesz o meg mvp (nem is egyszer)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:30, 07-05-2008 
souljah

most irtam le, miert nem lesz :)

amugy az is megerne egy postot, hogy a liga mekkora bajban van Stern ilyen jellegu favoritizmusa miatt

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:32, 07-05-2008 
souljah

gyurmapok wrote:
szerk.: akkor rosszul emlekeztem ,azt hittem feljebb voltak mielott odaerkezett Gasol

bizony, az all star break utan 29-9-el zartak...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:42, 07-05-2008 
partiarc

Stern ide vagy oda, en bizom benne, hogy ha mvp dijat nem is, de a gyurut meg tudja szerezni a Jazz vagy a Hornets. Bar iden tenyleg mindenki Lakers-Celtics dontot akar. Utobbinak mondjuk szurkolok is Garnett miatt.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:58, 07-05-2008 
droid

en annyira nem erzem ezt az osszeeskuves dolgot megalapozottnak. san antonio pl. nyert azert parszor, es nem kifejezetten az a big market. raadasul a kozeli nagyvarosoknak (dallas, houston) is van sajat csapata. es duncan se az a marketingesek alma jellegu jatekos.

persze, van preferenciaja a TNT-nek/ESPN-nek/Sternnek, de akkor miert nem lesz LA vs PHX nyugati donto? azert egy paran odakapcsoltak volna a kobe vs shaqre. a meccseket a palyan jatsszak, es sztm a jatek integritasa tobbet kell hogy erjen nekik, mint ez. ha a tim donaghy botrany akkora port kavart mi lenne ha ilyesmire feny derulne?

mvp: ott nagyon sokat nyom a latba a legjobb csapat legjobb jatekosa elv, bar ez alapjan garnett lenne, de az o statisztikai elso ranezesre tul szerenyek voltak sztm (keveset jatszott, de a PER-ja jobb volt mint kobenak). ha a hornets vegez az elso helyen, sztm nyerhetett volna CP3 - sokan dontottek el ez alapjan

ja es en NEM szeretnek bos-lal dontot, sztm a celtics iszonyatosan arrogans csapat, amit a 7. meccsen is muveltek a hawks ellen, hatmogotti passzok meg ilyenek, inkabb huztak volna meg magukat a 7 meccsel.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:07, 07-05-2008 
droid

meg 1 megjegyzes a big market bajnokokhoz:
NY - mikor nyertek utoljara barmit is? 99-es mazli donto
CHI - jordan, nem stern intezte talan h odakeruljon, persze rengeteget fujtak neki mint minden szupersztarnak
LA - shaq es kobe oda AKART kerulni, mert LA, nameg aztan jacksonnak se kellett tobb, de ehhez a liganak mi koze
BOS - ez is tul regen volt
-------
amugy a new orleans sikereben meg sztm eleg jo kis PR lehetosegek vannak ertheto okokbol

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:10, 07-05-2008 
original nuttah

ugyan csabi, tudod h bírlak, de ha chris paul kapta volna az mvp díjat, ugyanígy pontokba szedve leírtad volna h micsoda igazságtalaság h ő kapta :D

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 451 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 23  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]