axs52 wrote:
kavics wrote:
Én is vmi ilyesmire gondoltam :-)
Nekem meg az az elvem, ha valaki, akkor Kobe az, aki már nagyon megérdemelte
sztm meg nem kellene, hogy befolyasolja a dontest, h ki az aki meg soha nem kapott. eddig azert nem kapott, mert vagy shaqkel jatszott, vagy szar volt a lakers, ennyi. talan ket eve erdemelte volna meg, de 45 gyozelmes csapatokbol nem szoktak odaitelni senkinek - akkor iden lebrone lett volna. jo nagy faszsag ez az egesz mvp dolog, na
sokan vszinuleg leginkabb a szemelyisege, na meg a lakers miatt utaljuk. es azert fajt ez a gasolos bynumos lakers feltamadas sokaknak, mert epp hogy kimenoben van 3 eros csapat (dal, phx, sa), erre jott ez a lakers es bizony a hornets/jazz championship windowjaba elegge bele fognak logni. (talan meg a portlandéba is, ha bryant jordanhez hasonloan oregszik)
koszonom, magam sem fogalmazhattam volna meg ennel szebben!
kobe emberileg nem egy nagy dobas, csapattarsnak is kulonosen szemet: emlekezzetek mit sirt ossze-vissza, hogy o marpedig innen azonnal el, ha nem igy meg ugy... leginkabb eppen az azota mindenki altal imadott Bynumot osztotta. bryant egy narcisztikus, egoista faszkalap. meg ugye a lakerst is gyulolom.
azert kapta meg iden a bohozat MVP dijat, mert:
1. kaptak ajandekba egy 20/10-es all-start (Gasol) es feltamadtak (28-16-al alltak a trade elott, ez 0.636, ami Nyugaton kabe a hetedik helyre lett volna eleg a vegen) es senki ne jojjon azzal, hogy de jol jart a Memphis (2008-as (?) es 2010-es elso koros cetli - ha elol vegeznek szart sem fog erni - plusz Marc Gasol draftjoga - lattatok mar jatszani? a batyjahoz kepest egy vak) ezert
2. az NBA es a kozonseg mostanra bocsatotta meg a denveri esetet, amibol sikeresen kimostak
3. a liga Lakers-boston dontot szeretne, es az MVP cim jot tesz a nezettsegnek
4. LA nagy piac, es az NBA (Sternnel az elen) mindig is a nagy piacok csapatait favorizalta (LA, NY, CHI, BOs, etc.) a kisebbekkel szemben - ugyhogy a NO-nak szurkolast el is lehet felejteni, meg CP ezert is nem lett MVP
kimaradt valami?