i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 04:20, 23-04-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: Hegyalja Fesztivál - 2008.
PostPosted: 17:01, 16-04-2008 
'ombree

http://www.hegyaljafestival.hu/

Itt is csöpögtetik a fellépőket lassacskán..

Juliette &The Licks
The 69 Eyes
Future Prophecies ...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:21, 16-04-2008 
ujonc

alap ottleves 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:23, 16-04-2008 
ujonc

de nagyon remelem hogy a szombati napot megtoldjak valami utossel,mert ez a noha elég hulyen nez ki a line up-ban eddig:D de ha nem max redbull 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:51, 17-05-2008 
tisztelem a közönséget

Hegyalja Fesztivál 2008:

FUTURE PROPHECIES HYBRID SHOW
július 11. , Café sátor

( csak 18 éven felüliknek)

Line up:

00:30-02:00 Future Prophecies (Nor)
02:00-03:30 Palotai
03:30-05:00 Percy (T.C.)

www.hegyaljafestival.hu

FUTURE PROPHECIES:

Image

A Future Prophercies a Norvég Richard Animashaun Thomas és Tony Anthun duót takarja..

Richard Oslo-ban, a nagyapja házában nevelkedett. Az öreg zenész hatására ,-aki akkor már jól ismert harmónikus művész volt- kezdett el klarinéten játszani a helyi bandában, hamarosan Szaxofon-ra váltott és évekig játszott különböző jazz, klasszikus,pop és rock bandákban amikor végül 1992-ben beiratkozott egy 4 éves zenei főiskolára ,ahol főként a jazz, pop és rock volt az irányadó. Ezekben az időkben kezdett el komolyabb stúdió munkákkal foglalkozni, kísérletezni a Techno-s, modern élő show- kal. Később miután belefáradt ezekbe a tradicionális nyugati stílusokba, eladta az összes hangszerét (kivéve a kürtöt) és Indiába ment, ahol Bansurival és Fuvolával keleti klasszikus dallamokat gyakorolt. Majd pár év tanulás után visszatért Norvégiába.

Image
Tony Oslo-ban született és Assbrokenben (Oslo külvárosi részében) nevelkedett. 1984 körül kezdett el játszani a helyi ifjúsági klubban. Később esküvőkön, házibulikban majd hamarosan diszkóban játszott a rave partikon. Miután számos stílusban tapasztalatot szerzett végül a tört ütemeknél maradt ami hamarosan mániákus lemezgyűjtésbe fordult. Úgy gondolta, hogy a tört ütemű zenék csupán különböző effektek megfelelő sorba helyezéséből állnak, amire ő is képes, így elhatározta ,hogy ő is megpróbálkozik zenék komponálásával." Ebben az időben azt gondoltam, hogy. ha egyszerűen a különböző effekteket egymás után helyezek, máris elkészül a tökéletes, mű, de pár év zeneírás után beláttam, hogy jóval többről van szó. Hamarosan megértettem ,hogy olyan valakire van szükségem aki igazán ismert a zenei elméletekben.

„Ekkor találkoztam Richard-al, aki abban a helyi klubban koncertezett ahol aznap este én is felléptem. Egyszerűen megkérdeztem nincs-e kedve besegíteni egy kis élő hangzással a Hubba Bubba Project-be.” Így kezdődött meg a közös munka, ami hamarosan bámulatos zenei fejlődést jelentett mindkettejük számára, aminek eredményeként számos 12"-os lemezkiadvány született, mint a Boomboy,Kickin,Black Jesus és a Quet Roit. A Poetry’s EP-t már saját kiadójukon keresztül jelent meg.

Pár év kemény stúdió munka után már mindenki ismerte őket a helyi klubokban, több Norvég zenésznek, producernek besegítettek. Majd megjelent kiadványuk a Certificate 18 majd Teebee saját label-én a Subtitles-en is.

Az ő produkciójuk nem a megszokott, tömör dj szett, hanem különböző live act-ek keveréke élő dobbal, szaxofonnal, szintetizátorral, olykor még énekessel és beatbox-al is vegyítve.

Image

" A mi zenei filozófiánk nem ismer határokat, azt csináljuk amit úgy érzünk, hogy jó. A célunk a zenei szabadság, azt játszunk amit akarunk. Mind az r&b, a pop, a rock, a house, a techno hatással van ránk. Bízunk abban, hogy az emberek nem felejtik el „honnan is jöttek”. Többségüknek eltérő véleménye van a zenei stílusok iránt, holott mielőtt behatárolták magukat , ők is a trendi vonalat követték. Mi tudjuk hogy sok jó (és rossz) zene van az összes stíluson belül, miért hagynánk figyelmen kívül a jót,legyen az bármilyen stílus is?? Megpróbáljuk egyesíteni az összes írányzat fő jellemzőit egy különleges Hybrid Show-ban, ahol szerepet kap a profi dj-zés élő hangszerekkel színezve.”

„A Future Prophecies egy ellentmondásos, új Drum and Bass irányzat, olyan dolog amit sokan mások félnek kipróbálni…”

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:23, 18-05-2008 
ujonc

hajrá hajrá bünti lesz :)

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 5 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]