Conclusion wrote:
a4s wrote:
big playah ceezar wrote:
`thacount wrote:
enmeg aszondom, hogy szar, es a kedves lehuzas helyett az igazat hallod

nekem két hét után kinyult, kukába is került annyira felmérgelt...
Te tényleg akkora játékos vagy, hogy két hetes zsír új cuccot inkább kidobsz, minthogy érvényesítsd a garanciát? Nem semmi.
A témához visszatérve: szerintem megéri venni egyet addig is, amíg nem fektetsz be egy jobbra. Egyrészt eladhatod, ha lesz új, másrészt akkor is jó lesz "B" monitornak, harmadrészt szól annyival jobban a pc speaker meg hi-fi fosoknál, hogy a zenédben konkrétan érezhesd a jótékony hatását. Megértem, hogy a sok Dynaudio meg Genelec tulaj, aki tanácsokat oszt itt, lebeszél róla, de szerintem azért maradjunk a realitásoknál.
A realitás az, hogy gyűjt még egy hónapig és pc speaker helyett stúdió monitort vesz. Te hallottad már ezt a 'csodát' amúgy?

Csak, mert ha igen akkor elég fura, hogy nem egy studió monitorra beszéled rá inkább. Bár az se rossz üzletpolitika, ha veszel egy semmit, hogy újra gyűjthess valamire.

A boltosoknak ez így működik!

Szerintem ez bőven nem a pc-speaker kategória. (hacsak nem a HC Soundsticket vesszük pc speaker standardnak) Azért is írtam ezt, mert nem csak a csodát hallottam, hanem egy albumot is, aminek a jó részét kényszerből ilyenen keverte a művész úr, mert külföldre nem vihetett nagyobbat. Persze aztán pontosítva lett egy jobb cuccon, de amit ezen kikevert az simán megállt a lábán, mint produkció, tehát lehet rajta zenélni, nem úgy, mint egy pc speakeren. De egy kérdésem nekem is van: szerinted mindezt azért kérdezte, aki érdeklődött, mert simán megtriplázza a 45 ezret egy hónap alatt, hogy egy belépő szintű monitort vegyen, ha a nagyokosok megmondják, melyiket válassza?
Szerintem a cél, hogy zeneírásra alkalmas, de a lehető legolcsóbb stuff kerüljön be az arzenálba és nem az, hogy büszke e-mu tulajok - ami mellesleg tényleg az alsó határ és nem egy szupermonitor - átadják a csodás tudományt, mely szerint több pénzből mindig jobbat lehet venni.