i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 20:25, 18-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 10987 posts ]  Go to page Previous  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 550  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 19:07, 03-06-2008 
metalhead

es?

phreek minek porogsz ezen ennyit? megsem mentel be dolgozni? :fog:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:13, 03-06-2008 
impulsecreator.hu

erre valo a cset topik, beszelni minden bullshitrol. teszek meg egy pontot a semmitmondo postomba a biztonsag kedveert, hogy meg fontosabbnak tunjon.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:09, 04-06-2008 
original nuttah

ha tudja valaki, hogy a manapsag divatos par jegybol allo kodot hogyan lehet megfejteni egy kozmetikai termeken, akkor keressen meg pls.

annyit tudok hogy a gyartas datuma, nem pedig a lejarate, de fogalmam sincs hogy mit jelentenek pl. ezek:

AC6, A77, A17

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:29, 04-06-2008 
metalhead

gergo wrote:
erre valo a cset topik, beszelni minden bullshitrol. teszek meg egy pontot a semmitmondo postomba a biztonsag kedveert, hogy meg fontosabbnak tunjon.

jolvan akkor aggodjatok egyutt es vesezzetek ki minden egyes reszet egy olyan dolognak ami valojaban lassuk be szora sem erdemes :D
vegulis jobb mint a monika show igazatok van :wink:
erre valo a cset topik mar egy ideje kb. :fog:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:30, 04-06-2008 
original nuttah

szerintem a szcientologiarol szolo vita sokkal erdekesebb volt mint barmi mas a cset topikban az utobbi idoben

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:32, 04-06-2008 
metalhead

linda wrote:
szerintem a szcientologiarol szolo vita sokkal erdekesebb volt mint barmi mas a cset topikban az utobbi idoben

ha ez is mar erdekesnek szamit akkor regen baj van. no de vegyuk ugy hogy nem mondtam semmit. :macs:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:34, 04-06-2008 
metalhead

sztem is erdekes felvetes volt, csomo mindent el is olvastam azota errol :]

Fozziemacko',
lehet neked is inkabb az irodaba kene menned az otthoni szabadsagos melod helyett es akkor nem kellene ertetlenkedned a cset topikon :kacsintos:

Last edited by sinner|57' on 15:36, 04-06-2008, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:35, 04-06-2008 
metalhead

nezd valamivel el kell utni az idot.

es ez pont erre tokeletes

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:03, 04-06-2008 
metalhead

ha jól értem akkor most arról kell vitatkozni hogy mi érdemes vitatkozásra :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:32, 04-06-2008 
metalhead

Fozzie Bear wrote:
linda wrote:

ha ez is mar erdekesnek szamit akkor regen baj van.

szerintem a gond az érdektelenséggel van. ha szó nélkül elmegyünk egy olyan jelenség mellett, ami szinte már minden országban kivívta a nemzetbiztonság figyelmét, akkor elég nagy lúzerek vagyunk.

de komolyan: te mit szólnál hozzá, ha a csajod bejelentené egy napon, hogy belépett a szcientológia egyházba, és neked is így kell tenned, mert ha nem, akkor elnyomó személynek (= sp, azaz suppressive person, szci szakkifejezés) leszel nyilvánítva, mert nem hagyod őt menetelni a szellemi szabadság felé vezető úton, s ezért el kell hogy hagyjon? tonnaszám állnak az ehhez hasonló, többnyire csúnya véget érő történetek a spájzban. és akkor a tönkrevágott családok mellett a tönkrevágott cégekről nem is beszéltünk. meg a hazug, szci-hátterű drogmentes maratonról, ami olyan frázisokat puffogtat, miszerint ma már ovisok kezébe nyomják az LSD bélyeget.

szóval nem olyan kis semmi dolog ez.
kezeld már helyén a dolgokat.
ha meg fingod nincs róla, olvass utána.

http://twitter.com/torpotroh
http://twitter.com/mc_blend
http://www.facebook.com/mcblend

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:01, 04-06-2008 
metalhead

phreek wrote:
Fozzie Bear wrote:
linda wrote:

ha ez is mar erdekesnek szamit akkor regen baj van.

szerintem a gond az érdektelenséggel van. ha szó nélkül elmegyünk egy olyan jelenség mellett, ami szinte már minden országban kivívta a nemzetbiztonság figyelmét, akkor elég nagy lúzerek vagyunk.

de komolyan: te mit szólnál hozzá, ha a csajod bejelentené egy napon, hogy belépett a szcientológia egyházba, és neked is így kell tenned, mert ha nem, akkor elnyomó személynek (= sp, azaz suppressive person, szci szakkifejezés) leszel nyilvánítva, mert nem hagyod őt menetelni a szellemi szabadság felé vezető úton, s ezért el kell hogy hagyjon? tonnaszám állnak az ehhez hasonló, többnyire csúnya véget érő történetek a spájzban. és akkor a tönkrevágott családok mellett a tönkrevágott cégekről nem is beszéltünk. meg a hazug, szci-hátterű drogmentes maratonról, ami olyan frázisokat puffogtat, miszerint ma már ovisok kezébe nyomják az LSD bélyeget.

szóval nem olyan kis semmi dolog ez.
kezeld már helyén a dolgokat.
ha meg fingod nincs róla, olvass utána.

ilyenre volt pelda. ugyhogy tudom mirol beszelsz. nem a kisujambol szoptam ki.
amugy meg fosnek ra magasrol mert ilyen vagyok. ami nem erdekel azzal nem foglalkozom. vannak mas problemaim is mint az hogy a szientologiai egyhaz miket csinal.
en egyik vallassal sem foglalkozom, nincs is bajom. nem megyek tuntetni, nem hoborgok ilyen dolgok ellen. de mondom azert mert en fosok magasrol minden ilyen dologra. viszont azt is hozzatnnem, hogy azert mert fosok ra nem azt jelenti hogy nem olvasok utanna es nem vagom mirol van szo. csak en egyszeruen nem porgok tul oylan dolgokat amiknem nem latom az ertelmet.
de ez tok szemelyes. es amugy meg :hippi:

es megvalami. minden ember a sajat sorsaert felel. en igy latom. ergo ha belemegy egy ilyen kozossegbe es nem veszi eszre mekkora kibaszott nagy kamu akkor meg is erdemli. nekik kene utanna olvasni es mondjuk nem nekem... remelem ertheto voltam.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:23, 04-06-2008 
metalhead

linda kérdésére az a tippem h ezek organikus cuccokból vannak (nem 100% biztos)

szerk. ha a gyártás dátuma akkor lövésem sincs, de annyit tudnom kellene milyen termékek ezek

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:47, 04-06-2008 
original nuttah

implant wrote:

szerk. ha a gyártás dátuma akkor lövésem sincs, de annyit tudnom kellene milyen termékek ezek

hat tuti nem organikus cuccok, az biztos hogy a gyartas datuma, csak nem tudok harom karakterbol datumot olvasni:)

amugy clinique termekekrol van szo.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:56, 04-06-2008 
metalhead

linda wrote:
implant wrote:

hat tuti nem organikus cuccok, az biztos hogy a gyartas datuma, csak nem tudok harom karakterbol datumot olvasni:)

amugy clinique termekekrol van szo.

a british journal of dermatology emlegeti ezeket a háromtagú kódszámokat de amennyire látom nem dátumra vonatkozólag
http://www.blackwell-synergy.com/loi/BJD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:53, 04-06-2008 
partiarc

phreek wrote:
de komolyan: te mit szólnál hozzá, ha a csajod bejelentené egy napon, hogy belépett a szcientológia egyházba

Az én egyik exem Mormon lett (aztan megse, miután kiderült, hogy a hittérítő nagyon is foglalt volt), az számít? :fog:

Ismeretlen részeg wrote:
Süti a zene?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:23, 04-06-2008 
metalhead

IxN@Y wrote:
phreek wrote:
de komolyan: te mit szólnál hozzá, ha a csajod bejelentené egy napon, hogy belépett a szcientológia egyházba

Az én egyik exem Mormon lett (aztan megse, miután kiderült, hogy a hittérítő nagyon is foglalt volt), az számít? :fog:

jaj, az is szornyu

vicces amugy, hogy a debreceni mormon 'templom' kornyeken mindig kurva tomeny fu"szag van. de nem az egett, hanem a normalis.

tuti ott termesztik a pinceben a nyomik

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:42, 04-06-2008 
poszthumusz

waki wrote:
IxN@Y wrote:
phreek wrote:

jaj, az is szornyu

vicces amugy, hogy a debreceni mormon 'templom' kornyeken mindig kurva tomeny fu"szag van. de nem az egett, hanem a normalis.

ellenben, mivel a halottakat is térítik, rendkívül nagy nyilvántartással rendelkeznek generációkra visszamenőleg, családkutatáskor érdemes egy kört futni náluk. szóval legalább hasznosak is.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:34, 04-06-2008 
metalhead

mostmár hetek óta ezt a virusüzit dobja ki nekem a nod
ha benyomom az mp3-amat a gépbe :D

Image

bálint ?

:D

és nincs ien file elvileg az usbn

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:39, 04-06-2008 
original nuttah

dettó, ez engem is érdekelne mi a szösz :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:40, 04-06-2008 
zee german

plastik wrote:
waki wrote:
IxN@Y wrote:
phreek wrote:

jaj, az is szornyu

ellenben, mivel a halottakat is térítik, rendkívül nagy nyilvántartással rendelkeznek generációkra visszamenőleg, családkutatáskor érdemes egy kört futni náluk. szóval legalább hasznosak is.[/quote

ugyanmar csak azert nyifogtok mert titeket nem vettunk fol

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 10987 posts ]  Go to page Previous  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 550  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]