i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 01:36, 16-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 100 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 00:14, 14-06-2008 
son of nitrous

alapozás in progress hamarosan indulás a bálba :twisted:

Last.FM

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04:24, 14-06-2008 
pokemon

A breakcore típusú zenék élvezetéhez (az operett-slágerekhez hasonlóan) nem elég hétköznapi módon leittasodnom. Nem. Ezekhez a katatón-végítélet részegség dukál!

Ez ma sajnos nem sikerült. Öregszem?
Ennek ellenére akadt 1-2 szép pillanat....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06:17, 14-06-2008 
ujonc

huhh, éppen annyian voltunk, hogy kurvajól tudjuk érezni magunkat. az elején picit izgultam, hogy meg lesz-e ez létszám:) zsír volt, dubstep cuccnak külön nagyon örültem.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 06:26, 14-06-2008 
souljah

Volt végül buli? Csak mert nekem azt mondták, h sehol senki és elmarad.... áááááátvertek :(

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09:55, 14-06-2008 
metalhead

persze, bár vacogtunk a szélben, de cardopusher tett róla h ne fázzunk. királykomoly zenék voltak, egyedül azt sajnálom h negyed 4-kor lehúzták a zenét, pedig még voltunk elegen

döme a breakcore kutya :love: (őrjöngött az asztalon meg a "pódiumon" az emberekkel)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:03, 14-06-2008 
droid

szerintem pazar bál volt :-D cardo nem kímélt. hippikillers-ről a számok meg a közös project grindhaller XXX track-ek mészároztak rendesen. szerintem még idén láthatjuk újra, valami világi helyen játszani!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:24, 14-06-2008 
metalhead

cimszavakban:
hideg, nyugati +meki, 4-1, hideg, kakaos palacsinta, hideg, fasza warmup, dubstep-negyedora, allatkodas :domina: :yee: , breakcore kutya, korai zaras, hideg, goofy-pez, hideg, epres kroászán, fura sorszerzes :D , tilos-dubstep after, napsutesben haza :nap:

rasta, psycho :group:
remelem nem hagytam ki semmit. ja de, kurva hideg volt :?

mi volt mesterhazy utolso zeneje? :love2: annyit lattam, hogy kek volt a lemez
az viszont megint nem vilagos, miert nem lehet tobb stilus egy ejszaka. a kozonseg nagy resze vette a lapot, amikor cardopusher kezdett es eros bologatassal nyilvanitotta ki tetszeset a lassabb zenekre is, de volt egy tag, aki folyamatosan "miezaszar? bréékkkóóórt !!" kialtassal probalta mas iranyba kenyszeriteni a zenei vonalat. szvsz egy fellepo azert all ott a pult mogott, mert tudja mit akar jatszani, feleslegesek az idegesiten bunko beszolasok :?
es bar a vetkozo-show es a viszkilocsolas most elmaradt, azert eleg komoly volt
koszonjuk a fttm-nak, hogy elhozta a raszta sracot nekunk! sok ilyet meg :slayer:

Rádió Mi | Neurosense

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:28, 14-06-2008 
syrup.hu

Törpilla Defrász wrote:
Volt végül buli? Csak mert nekem azt mondták, h sehol senki és elmarad.... áááááátvertek :(

Most annélkül, hogy hisztisnek tűnnék, de meg kell jegyeznem a tapasztalatomat. Az elmúlt 168 órában 3X játszottam a mokkában, mindig más bulin, más szervezésnek, más zenét, más időpontban.
Valami gond van. A hang beállításával, a hangerő felvezetésével, levezetésével. Mégpedig azzal van gond, hogy kb háromnegyed éjfél volt mikor még a dj pultból normál hangon át tudtam szólni a bárpultnál álló cimborámnak, hogy light cigit hozzon, mert annyira halkan "mehetett a zene". Amikor az elején skam-es, rephlexes "kísérleti, szép zenéket" pakoltam .... de minek? A bódétól 20 méterre beröffentett 50 köbcentis Simson hangjától megijedtem ... nem vicc... Gordon cimborám aki a mögöttem lébő kanapén pöffeszkedett egyszer megkérdezte, hogy mi ez a kattogás... az a kattogás a tánctér felett forgó robotlámpa mechanikájának a hangja volt. NEM VICC! Két dolgot szürtem le belőle. Semmi dj-től nem elvárható, hogy ilyen körülmények között bármennyire is komolyan vegye a szettjét. Egy táncolni, kikapcsolódni érkező közönség igen is megköveteli, hogy ne zavarja a zenehallgatásban egy néha bekoppanó csocsó hang. Ha 20-an nem jöttek oda éjfél előtt, hogy "Akkor ugye elmarad a buli, azért nincs zene?" akkor senki. NEM VICC! Voltak olyanok akik elmentek a helyről, nem kevesen, és ugyanezt láttam mikor múlthét pénteken szegény Forrai nyomta a UK hardcore-t olyan hangerőn, amit a balatonfűzfői középiskolámban a sulirádióval lepipáltunk 1993 körül. Akkor jobban fel lehetett ismerni a kazettákról szóló és Tesla márkájú hangszórókból kijövő kását.
Félreértés ne essék, nem vagyok én decibelhuszár, a saját bulijaimon, amikor én állítom be a keverőt és a hangot mindig figyelek, hogy +2 körül legyen a ledsor keverőn. Itt a "told telibe, úgyis visszaveszem" stílus volt a menő. Az este "fő atrakciója" megkapja a kívánt hangot [ami jól is szól] a többiek meg .... mindegy....

Egy szó mint száz, nekem kell a közönségtől elnézést kérnem, és azoktól, akik telefonon úgy értesültek fél egy előtt "ne gyertek, elmarad, zene sincs..." ... mert tudok ilyenről :(

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:35, 14-06-2008 
syrup.hu

boc wrote:
mi volt mesterhazy utolso zeneje? annyit lattam, hogy kek volt a lemez

http://www.discogs.com/release/853570

The Flashbulb - Lucid Bass III (4:55)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:42, 14-06-2008 
metalhead

koszonom :bowcool:

Rádió Mi | Neurosense

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:57, 14-06-2008 
droid

Kaszi46 wrote:
fucktothemusic wrote:
cardo itt van. épp vörösboros marhapörkölttel töltődünk!

Image :metamorf:

ezen meg sírok :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:36, 14-06-2008 
ujonc

áááháháá, mekkora volt!
Köszönjük szépen!

És dubstep a set elején, mmm Parrilla orgazmus ah.

Azér az masszív volt hogy lehuzták a zenét és kb 10percig senki nem tágított. Maradtam még volna szívesen.

Hévre várakozás közben filatorigát fal csekk, aztán Nagyi finom túrós palacsintája, Duna part, napfelkelte galamb sziluett-ami amugy gusztustalan állat de így az is szép volt.

Ja és breakcore dog durva durva :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:04, 14-06-2008 
droid

fucktothemusic wrote:
szerintem pazar bál volt :-D cardo nem kímélt. hippikillers-rõl a számok meg a közös project grindhaller XXX track-ek mészároztak rendesen. szerintem még idén láthatjuk újra, valami világi helyen játszani!

YAYAYA nagyon DURVA KOMOJ VOLT....EN KURVARA ELVEZTEM...
IGEN SZEPEN KOSZONOM es szerintem mINDENKI HOGY ITT VOLT CARDO...BASZOTT ALLAT VOLT...WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA....

GRINDHALLER XXX azt meg ha joll tudom akkor az KOZOS PROJECT: ROTATOR, CARDOPUSHER es SPEEDRANCH...lehet valakit kihagytam...de nagyabbol a LENYEG benneVAN...

http://www.pdcdesigns22.com

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:05, 14-06-2008 
droid

boc wrote:
cimszavakban:
hideg, nyugati +meki, 4-1, hideg, kakaos palacsinta, hideg, fasza warmup, dubstep-negyedora, allatkodas :domina: :yee: , breakcore kutya, korai zaras, hideg, goofy-pez, hideg, epres kroászán, fura sorszerzes :D , tilos-dubstep after, napsutesben haza :nap:

rasta, psycho :group:
remelem nem hagytam ki semmit. ja de, kurva hideg volt :?

mi volt mesterhazy utolso zeneje? :love2: annyit lattam, hogy kek volt a lemez
az viszont megint nem vilagos, miert nem lehet tobb stilus egy ejszaka. a kozonseg nagy resze vette a lapot, amikor cardopusher kezdett es eros bologatassal nyilvanitotta ki tetszeset a lassabb zenekre is, de volt egy tag, aki folyamatosan "miezaszar? bréékkkóóórt !!" kialtassal probalta mas iranyba kenyszeriteni a zenei vonalat. szvsz egy fellepo azert all ott a pult mogott, mert tudja mit akar jatszani, feleslegesek az idegesiten bunko beszolasok :?
es bar a vetkozo-show es a viszkilocsolas most elmaradt, azert eleg komoly volt
koszonjuk a fttm-nak, hogy elhozta a raszta sracot nekunk! sok ilyet meg :slayer:

HELLLOOOO hááááJ adaaaam...KOSZi SZEPEN mindent...KAR hogy OJAN HAMA EL KELETT MENNEM..(de tudod az okot) AMUGY KURVARA TECETT...WAAAAAAAAAAA WAAAAAAAAAAA...nagyon allat VOLT!!!!!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:07, 14-06-2008 
droid

JAHHH...
hogy jatszottt REZA???????? Sajnallom hogy nem halottam...mer az ez elotti WELCOM to da JUNGLEn a agyam CSEPEGETT ki A FULEMEN ES SEGGLUKAMON...uFFF

szerintem kovetkezo WELCOME TO THE JUNGLE headliner-e lehetne FFF muhahahah aaaaaaaaaa nem csak vicceelek, oda mar azert FELNEK MENNi..az muhahahhah :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:08, 14-06-2008 
droid

RF wrote:
alapozás in progress hamarosan indulás a bálba :twisted:

UNICUM 4 EVER!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:26, 14-06-2008 
souljah

omfg

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:51, 14-06-2008 
metalhead

mivan pisti, vegre megtudtad a wikibol, mit jelent a betuszocska? hat hasznald egeszseggel
omfg

Rádió Mi | Neurosense

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:59, 14-06-2008 
souljah

boc wrote:
mivan pisti, vegre megtudtad a wikibol, mit jelent a betuszocska? hat hasznald egeszseggel
omfg

:lol: mit erőlködsz nem néztem sehonnan h mit jelent..az ujjadból szopod a beszólásaid? :D

téma off

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:16, 14-06-2008 
droid

lol csapassátok a jo kis forum karatét :fight:

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 100 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]