Törpilla Defrász wrote:
Volt végül buli? Csak mert nekem azt mondták, h sehol senki és elmarad.... áááááátvertek :(
Most annélkül, hogy hisztisnek tűnnék, de meg kell jegyeznem a tapasztalatomat. Az elmúlt 168 órában 3X játszottam a mokkában, mindig más bulin, más szervezésnek, más zenét, más időpontban.
Valami gond van. A hang beállításával, a hangerő felvezetésével, levezetésével. Mégpedig azzal van gond, hogy kb háromnegyed éjfél volt mikor még a dj pultból normál hangon át tudtam szólni a bárpultnál álló cimborámnak, hogy light cigit hozzon, mert annyira halkan "mehetett a zene". Amikor az elején skam-es, rephlexes "kísérleti, szép zenéket" pakoltam .... de minek? A bódétól 20 méterre beröffentett 50 köbcentis Simson hangjától megijedtem ... nem vicc... Gordon cimborám aki a mögöttem lébő kanapén pöffeszkedett egyszer megkérdezte, hogy mi ez a kattogás... az a kattogás a tánctér felett forgó robotlámpa mechanikájának a hangja volt. NEM VICC! Két dolgot szürtem le belőle. Semmi dj-től nem elvárható, hogy ilyen körülmények között bármennyire is komolyan vegye a szettjét. Egy táncolni, kikapcsolódni érkező közönség igen is megköveteli, hogy ne zavarja a zenehallgatásban egy néha bekoppanó csocsó hang. Ha 20-an nem jöttek oda éjfél előtt, hogy "Akkor ugye elmarad a buli, azért nincs zene?" akkor senki. NEM VICC! Voltak olyanok akik elmentek a helyről, nem kevesen, és ugyanezt láttam mikor múlthét pénteken szegény Forrai nyomta a UK hardcore-t olyan hangerőn, amit a balatonfűzfői középiskolámban a sulirádióval lepipáltunk 1993 körül. Akkor jobban fel lehetett ismerni a kazettákról szóló és Tesla márkájú hangszórókból kijövő kását.
Félreértés ne essék, nem vagyok én decibelhuszár, a saját bulijaimon, amikor én állítom be a keverőt és a hangot mindig figyelek, hogy +2 körül legyen a ledsor keverőn. Itt a "told telibe, úgyis visszaveszem" stílus volt a menő. Az este "fő atrakciója" megkapja a kívánt hangot [ami jól is szól] a többiek meg .... mindegy....
Egy szó mint száz, nekem kell a közönségtől elnézést kérnem, és azoktól, akik telefonon úgy értesültek fél egy előtt "ne gyertek, elmarad, zene sincs..." ... mert tudok ilyenről :(