Tételmondatom: Tavaly nem voltam, ez az első Sound-élményem. (Kár.)
Mi autóskempingeztünk, azt is az utolsó pillanatban sikerült megoldani, szóval az egész BS-dolog nagyon labilisan indult nálam, mákom volt, hogy megvettem a 4napos bérletet időben. Alap, hogy fesztiválhangulatban, meg ráadásul egy ilyen környezetben reggel hétig bulizik az ember. Ezzel nem volt gond, viszont pontban délben kezdett a sátrunkra tűzni a nap, így az 1. és 2. nap után is pontban 15 perc alatt csurom vizesre izzadtam (és ébredtem). A 3. nap után ez az idő 12:30-ra módosult - hiába, a fáradtság nagy úr
Ugyan több mindenről lemaradtam, vagy csak éppen, hogy belehallgattam, ami érdekelt volna (Koop, Re:Jazz, Nicola Conte, Dzihan + Kamien, Massive Attack), összességében nálam így alakul a top 3:
1. Krafty Kuts (egyszerűen hibátlan, ahogy valaki előttem fogalmazta, hatalmasat játszott, hihetetlen jókedvvel)
2. Booka Shade (über volt, kár, hogy egy picit csúsztak és Krafty miatt hamar eljöttem - de ez volt a legjobb performance)
3. M.A.N.D.Y. + utána Polymorphinék (bár úgy láttam, mandy nyomta volna még, bigup nekik is - bevallom, most hallottam őket először)
Legjobb nap: első (mert 1 óra alatt bepusziltunk egy üveg whiskey-t és nagyonjóóóóvoltutána) és harmadik (Booka és Krafty miatt)
Legjobb élmény: 4 óra alvás után du. 2kor egyedül mojitózni a 35 fokban - árnyékban persze, szélfúvásban
Legpozitívabb csalódás: Satoshi Tomiie bácsi (pörkölt rendesen)
Legrosszabb nap: negyedik (Fatboy, esőpara, fáradtság, magánélet...)
Legrosszabb élmény: végigagyalni/sírni a fél napfelkeltét a parton (2. nap - ne is beszéljünk róla) + a 4. nap utolsó 3 órája (eső, idegesség miatti sörösdobozelbikázás, meg hasonlók)
Legnagyobb csalódás: Fatboy Slim
A 400/550-es söropcióval ki voltam békülve, bár jó lett volna, ha 100 Ft-tal kerül csak többe az alumíniumdoboz. Cuba libre ezerért szerintem elmegy (Merlinben pl. drágább asszem), ha érezni a rumot, én nem mindig éreztem (ha összedobjuk: feles bacardi 600, kóla 200, lime 100, nameg a haszon) Hotdog 600ért lehúzás, meg ettem egyszer valami szendvicsesnél, az is ordenáré volt. Általában nem is a fesztivál területén kajáltunk. A red lounge mögötti kis utcában a fahídas étteremben 1500ért halálra ettem magam egy isteni rántott pulykával. Ja a másik: jó lett volna, ha Coke Club-rendszerben van megoldva a fesztiválbeléptetés - magyarul a strand mindkét végén ki lehetett volna menni, nem csak a főbejáraton - 15 perc sétát spóroltunk volna vele, de megbocsátom, mert józanító sétának ideális volt) A hétfő reggeli vihar tényleg ütött, jó volt elsétálni a szállásig
bl@de wrote:
összességében jobbnak értékeltük mint egy hét szigetet...
Ott az igazság, szerintem is messze felülmúlt egy harmadik-napra-mocskos Szigetet, már csak a bejárható alapterület mérete és a strandolós feeling miatt is...
Nomeg a
we love electronic music-tézis szempontjából elég ütős volt a program

Bár Szigeten is lesznek jó fellépők, szerintem ki sem megyek, nem mozgat meg túlzottan az egész.
Alles zuzammen: nekem tetszett, a fesztiváltól független dolgokon mellett nagyon jól éreztem magam, főként a feeling miatt igazából. Szerintem jövőre is megyünk, de akkor mindenképpen hűvös házikóbérlés lesz, mert rendesen "megerjedtem" a 4x4 óra alvás alatt.
Aeon Flux blog wrote:
jövőre valószínűleg megemelik a placc befogadóképességét (de nem a területét)
Na ez az... nehogy nekem egy év múlva megint létszámtriplázódás legyen