i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 06:53, 16-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1965 posts ]  Go to page Previous  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 99  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 22:34, 14-07-2008 
kisfröccs

jo helyen kellett bent venni a piat es akkor ugy megerte az arat

egyebkent meg ne ikszelj, szexelj
dzsidzsi wrote:
itt mindennek az a vege hogy inni kell

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:04, 14-07-2008 
droid

a 4 nap nagyja alapján inkább "valami szól" -nak hivnám a fesztivált
james holdent és fatboyt merném egyedül kiemelni...
kissé szétszórt volt amikor ugyanolyan stílus ment egyszerre három helyen, máskor meg órákig semmi érdekes..
hawtin :(
hawtin elmaradásról talán azért nem tudtak sokan mert hot x tovább játszott és több plastikmant is felrakott..
fatboy alatt szerintem pont, hogy jó volt a látvány csak kicsi volt és halk
hétfő reggeli vihar :shock:
nem is voltak olyan sokan egyébként, szerintem csak a pr része volt a tömeggel kapcsolatos hírfolyam
azt más is észrevette, hogy vasárnap legalább 5 évvel ugrott az átlagéletkor ? :)
egyébként ki az a padilla és kit érdekel, hogy mit miért mond le?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:37, 14-07-2008 
partiarc

http://www.discogs.com/artist/Jos%C3%A9+Padilla
Engem erdekelt (jobban mint Hawtin, mert ugye izlesek blabla), biztosan jo zeneket valogatott volna, ugyanakkor dzihan and kamien kozelebb all hozzam zeneileg.
Nekem Massive Attack volt a csucs mivel meg nem hallottam oket es az egyik legnagyobb almom volt. Ezenkivul bootsie quartet, fine cut bodies, nicola conte, gabin, krafty kuts... Eleg sok jo program volt. Egyedul fetbojszlim nem tetszett egyedul azok kozul akik erdekeltek (kisse zavart hogy keveres helyett benan athuzogatta a zeneket, meg az ideje nagyreszeben tapsoltatta magat.)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:46, 14-07-2008 
droid

vityoo wrote:
DeeN wrote:
nemtudom mit sír mindenki h drága volt...sztem kifejezetetten barátságos árak voltak akár szigethez, akár egy szorakozóhelyhez képest!!a taxi meg tényleg baromi nagy lehuzás volt, de arrol nem tehetnek :/

őőő. egy tál hagymás hús 3 szelet kenyérrel 1700. A piák meg valami pimpelt cuccok lehettek,mer én nagyon sokat ittam, de nem tudtam magam buta részegre inni. A taxisokról meg annyit hogy szerződésben voltak a sound-al, uh nagyon is tehetnek róla. Zamárdi felső kb 3.5km, és 4500Ft?!?!

akkor átvertek, mert minket siófokra vitt el ugyanígy egy elvileg BS-el szerződésben lévő taxis 4ezerért.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:52, 14-07-2008 
droid

fatboy videok itt
(jutubon 31 találat van már a balaton+fatboy keresésre :o )

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:52, 14-07-2008 
souljah

jurQov wrote:
vityoo wrote:
DeeN wrote:
nemtudom mit sír mindenki h drága volt...sztem kifejezetetten barátságos árak voltak akár szigethez, akár egy szorakozóhelyhez képest!!a taxi meg tényleg baromi nagy lehuzás volt, de arrol nem tehetnek :/

őőő. egy tál hagymás hús 3 szelet kenyérrel 1700. A piák meg valami pimpelt cuccok lehettek,mer én nagyon sokat ittam, de nem tudtam magam buta részegre inni. A taxisokról meg annyit hogy szerződésben voltak a sound-al, uh nagyon is tehetnek róla. Zamárdi felső kb 3.5km, és 4500Ft?!?!

akkor átvertek, mert minket siófokra vitt el ugyanígy egy elvileg BS-el szerződésben lévő taxis 4ezerért.

befenyitetted a vad lábaddal?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:03, 15-07-2008 
kisfröccs

fatboy
holden
es hetfo reggel kuhl, de ezt csak halkan merem mondani :D

taxi meg minket 5 ert vitt siofokra

egyebkent meg ne ikszelj, szexelj
dzsidzsi wrote:
itt mindennek az a vege hogy inni kell

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:00, 15-07-2008 
metalhead

mi a kisvonatot akartuk elcsipni de sosem sikerült
úgy leegyeztetni vagy leinteni hogy jólegyen
pedig az filing lett volna.
300ért ledöcögött siofokra is :D
Image
amúgy pl egy telinyomott tekila sunrise 1000 volt pl
szal szerintem simán jó. a 400-as korsósör sem nevezhető drágának.
szal sokhelyen drágaság volt, deha kiismerted a helyet megvoltak a
megfelelő pontok arra h jól belakj viszonylag olcsón.

nekem a red lounge megoldása volt botrány.
minek ilyen fedett rész és miért van az h kb beférnek 5-600-an tán
a fedett részre és még 3x annyian várnak h bejussanak :D
voltak érdekes pillanatok a bejáratnál.

amugymeg igazából a fesztre belógni se volt bonyolult, pár embernek sikerült egy-egy napra :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:44, 15-07-2008 
metalhead

fatboynak tehetsége van a világ a leggagyibb remixeinek/feldolgozásainak megtalálására, bohóckodásból jeles, gratulálok neki, szenvedtünk és vártuk a végét

legjobb hangulat és emberileg korrektség: gentleman
legszebb pillanatok annak ellenére h a hang közelébe se ért a koncertélményhez: massive attack
legjobb dj-szett: SIM (hype után szabadon, dubstepből dnb-be, csillagos ötös zenék)
a leghumorosabb és egyben kellemes meglepetés: russkaja
legnagyobb csalódás: ricsi
csalódás: james holden (többször belehallgattam, de nem nagyon tartott maradásra)

a bsoundnak nagyobb volt a füstje mint a lángja, arra jó volt h egy ideig megutáltassa velem a house-t. este a legtöbb helyen rissz-rossz zenék mentek, minimalt nem tudok reggelig hallgatni, és baromi unalmas h még kuli pintyó is azt játssza 5 után... a másik variáns meg tényleg az volt h minden nap ugyanazok a muzsikák és kajáld be azt. du. programok sokkal jobbak lettek volna, ha nincs olyan messze az apartman, többet mászkálunk és nem csak kora este. de a medencénknek meg az őrült társaságnak köszönhetően egyik legjobb nyaralásom volt, szomszédok révén puskás peti és danny blue és bevetődött egy koccintásra :fog: :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 01:58, 15-07-2008 
pokemon

az árak annyira nem voltak vészesek és ha már szóba kerültek az exkluzív helyek, pl. a Privében 800,-HUF egy 0,33-as sör, szóval a 0,5-ös 550-ért igazán nem sok.

pénteken csak Richie Hawtin miatt mentünk ki és amikor kiderült h nem jön, elment a kedvem az egésztől.

szombaton Ricardo Tobar és James Holden produkciója tetszett a legjobban.

vasárnap már csak azért mentünk ki, hogy szétnézzünk és ha már ott vagyunk meghallgatjuk Fatboyt, keverni sztem sose tudott, most sem ment neki, és a 30. ugyanolyan zene után már kicsit unalmas volt, de az emberek megőrültek tőle és hatalmas bulit csinált, ezért jár neki a piros pont. éjfélkor leléptünk, még kellett autóznunk 220km-t, 3-kor már a pihe-puha ágyikómban aludtam.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:34, 15-07-2008 

nem kell messzire menni, mikor az olofban már 2005-ben 500 ft volt a dobozos borsodi...ahhoz képest ez nem mondható drágának :wink:
egyébként gentleman volt a legjobb koncertélmény, de a brains is sokkal ütősebb mint tavaly szigeten 8)
holden reggelbe nyúló szettjét is sikerült elcsípni... megérte :twisted:
összességében jobbnak értékeltük mint egy hét szigetet...

2014.04.19. Vinyl Nights 4 w/ZOSHA @ Kaleidoszkóp Ház
2014.05.24. Smokin Drumz @ Kaleidoszkóp Ház
2014.06.07. TBA @ Zebegény

Profile  

Post subject:
PostPosted: 02:58, 15-07-2008 
ujonc

Tételmondatom: Tavaly nem voltam, ez az első Sound-élményem. (Kár.)
Mi autóskempingeztünk, azt is az utolsó pillanatban sikerült megoldani, szóval az egész BS-dolog nagyon labilisan indult nálam, mákom volt, hogy megvettem a 4napos bérletet időben. Alap, hogy fesztiválhangulatban, meg ráadásul egy ilyen környezetben reggel hétig bulizik az ember. Ezzel nem volt gond, viszont pontban délben kezdett a sátrunkra tűzni a nap, így az 1. és 2. nap után is pontban 15 perc alatt csurom vizesre izzadtam (és ébredtem). A 3. nap után ez az idő 12:30-ra módosult - hiába, a fáradtság nagy úr :D

Ugyan több mindenről lemaradtam, vagy csak éppen, hogy belehallgattam, ami érdekelt volna (Koop, Re:Jazz, Nicola Conte, Dzihan + Kamien, Massive Attack), összességében nálam így alakul a top 3:
1. Krafty Kuts (egyszerűen hibátlan, ahogy valaki előttem fogalmazta, hatalmasat játszott, hihetetlen jókedvvel)
2. Booka Shade (über volt, kár, hogy egy picit csúsztak és Krafty miatt hamar eljöttem - de ez volt a legjobb performance)
3. M.A.N.D.Y. + utána Polymorphinék (bár úgy láttam, mandy nyomta volna még, bigup nekik is - bevallom, most hallottam őket először)

Legjobb nap: első (mert 1 óra alatt bepusziltunk egy üveg whiskey-t és nagyonjóóóóvoltutána) és harmadik (Booka és Krafty miatt)
Legjobb élmény: 4 óra alvás után du. 2kor egyedül mojitózni a 35 fokban - árnyékban persze, szélfúvásban :)
Legpozitívabb csalódás: Satoshi Tomiie bácsi (pörkölt rendesen)
Legrosszabb nap: negyedik (Fatboy, esőpara, fáradtság, magánélet...)
Legrosszabb élmény: végigagyalni/sírni a fél napfelkeltét a parton (2. nap - ne is beszéljünk róla) + a 4. nap utolsó 3 órája (eső, idegesség miatti sörösdobozelbikázás, meg hasonlók)
Legnagyobb csalódás: Fatboy Slim

A 400/550-es söropcióval ki voltam békülve, bár jó lett volna, ha 100 Ft-tal kerül csak többe az alumíniumdoboz. Cuba libre ezerért szerintem elmegy (Merlinben pl. drágább asszem), ha érezni a rumot, én nem mindig éreztem (ha összedobjuk: feles bacardi 600, kóla 200, lime 100, nameg a haszon) Hotdog 600ért lehúzás, meg ettem egyszer valami szendvicsesnél, az is ordenáré volt. Általában nem is a fesztivál területén kajáltunk. A red lounge mögötti kis utcában a fahídas étteremben 1500ért halálra ettem magam egy isteni rántott pulykával. Ja a másik: jó lett volna, ha Coke Club-rendszerben van megoldva a fesztiválbeléptetés - magyarul a strand mindkét végén ki lehetett volna menni, nem csak a főbejáraton - 15 perc sétát spóroltunk volna vele, de megbocsátom, mert józanító sétának ideális volt) A hétfő reggeli vihar tényleg ütött, jó volt elsétálni a szállásig :lol:

bl@de wrote:
összességében jobbnak értékeltük mint egy hét szigetet...

Ott az igazság, szerintem is messze felülmúlt egy harmadik-napra-mocskos Szigetet, már csak a bejárható alapterület mérete és a strandolós feeling miatt is...
Nomeg a we love electronic music-tézis szempontjából elég ütős volt a program :) Bár Szigeten is lesznek jó fellépők, szerintem ki sem megyek, nem mozgat meg túlzottan az egész.

Alles zuzammen: nekem tetszett, a fesztiváltól független dolgokon mellett nagyon jól éreztem magam, főként a feeling miatt igazából. Szerintem jövőre is megyünk, de akkor mindenképpen hűvös házikóbérlés lesz, mert rendesen "megerjedtem" a 4x4 óra alvás alatt.
Aeon Flux blog wrote:
jövőre valószínűleg megemelik a placc befogadóképességét (de nem a területét)

Na ez az... nehogy nekem egy év múlva megint létszámtriplázódás legyen :)

1105 TMX+Kovary@U26
1106 Concrete!@Pálmaház
1112 LavaLava@U26
1204 Concrete!@Pálmaház

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09:26, 15-07-2008 
droid

ekaros wrote:
jurQov wrote:
vityoo wrote:
DeeN wrote:

befenyitetted a vad lábaddal?

lehet csak megszánt :D :wheelchair:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09:35, 15-07-2008 
line up?

krueger wrote:
vityó kommentje után zalus kérlek mond már el h mi volt olyan szar a hangcuccban :)
tényleg érdekel

egész feszkón úgy szólt, mintha csúnyán be lettem volna baszva, pedig voltak józan pillanataim. :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09:48, 15-07-2008 
metalhead

dj*ster wrote:
Aeon Flux blog wrote:
jövőre valószínűleg megemelik a placc befogadóképességét (de nem a területét)

Na ez az... nehogy nekem egy év múlva megint létszámtriplázódás legyen :)

azt hogy? emeletes tancterrel? :D

Rádió Mi | Neurosense

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:08, 15-07-2008 
partiprofesszor

inoksz wrote:
a fesztivalon kivul meg 5cl whisky meg 3dl kola 890huf :wink:

vasárnap délutántól kb majdnem minden helyen kértem 2 whiskeyt meg 1 burnt és kaptam 2*6-7 cl-t 1800ért, nagyon leszarták semmit sem mértek csak öntötték, dobozos heineken 550 studioban kis üveg 500 hm?!? kaja vicces volt red lounge-nál 400 volt a hot dog a campingnél 600 :D

Luki wrote:
fatboy
holden
es hetfo reggel kuhl, de ezt csak halkan merem mondani :D

taxi meg minket 5 ert vitt siofokra

hétfőn reggel samsung meg t-mobile terasz élt mindenki ott bulizott kb. még 6kor is ugy, hogy csöpögött meg fujt a szél, átjöttek az emberek mert bezárt samsung és még negyed7ig buliztak, 10 perc mulva nagy dörrenés és onnatol 3óra özönviz... de sz.tem kurva jo volt...

kaptál napfényt, nem esett egész végig, csomó jó nő+pasi, jó bulik napi 4250-ért ha vettél előre bérletet, nem volt tumultus a wc.knél, meg nagy bűz (mint szigeten)... vékonyabb réteg volt megcélozva, de ez szerintem így volt jó.. kösz mindenkinek, akivel találkoztam meg ittam meg strandoltam stb.
rewind, és bukem is jó volt nem csak hype...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:10, 15-07-2008 

phreek wrote:
DeeN wrote:

barátságos egy faszt. hol? merre? egy balatonsoundos heineken árából négy üveg stellát veszek a sarki boltban. azért ez a haszonkulcs kicsit merész, nem gondolod?

mutasd azt a boltot ahol 550-ből négyüveg stellát veszel,még a dobozos kőbambi sem jön ki 4 darab
de amugy nemtudom mit vártatok,a sör tavaly is ennyibe került,meg a kaják is,a rövidet meg mindenki oldja meg magának okosban :roll: :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 12:27, 15-07-2008 

amugy legjobb élmények: Koop,Bukemék,Nicola Conte Jazz Combo,Krafty és utána Marka!!!!,Hype jó volt csak már én voltam x,Mangóék első napi bohóckodása,Tapeunderground a redloungeban,Irie Maffia nagyon fasza volt,Bootsie-ék,Re:Jazz és a sok baráttal való strandolás,meg a mindennapos napfelkelte nézés,és partonalvás

legrosszabb: Red lounge marhaterelő,hétfő reggeli vihar a sátorban,és hazaút

sziget a nyomába nem ér nálam,a balaton dobja a fesztet 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:01, 15-07-2008 
metalhead

utolsó kép az utolsó napról :) 8)

http://i38.tinypic.com/11tv2py.jpg

akárki akármitis mond, mi nagyon köszönjük a fesztivált.
és megyünk jövöre is.az tutkeráj :]

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:12, 15-07-2008 
metalhead

nesztek, képek.
az összes itt, bár ez sem sok :)

Image Image
Image Image
Image Image

http://twitter.com/torpotroh
http://twitter.com/mc_blend
http://www.facebook.com/mcblend

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1965 posts ]  Go to page Previous  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 99  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]