i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 01:52, 16-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1965 posts ]  Go to page Previous  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 99  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 13:38, 15-07-2008 
metalhead

mentes water lany a volt osztalytarsam :shock: :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:54, 15-07-2008 
ujonc

magdát most betámadják rögtön telefonszámkérésekkel :lol:

pia, kajakárakról sztem is felesleges vitázni, aki tudta, úgyis megtalálta a megfelelő helyeket.

bővebb élménybeszámoló:

0. nap
Érkezés, sátorverés, miegyebek mellett rádöbbentem, szeretem ezt az érzést. Csobbanások, szabadtéri sörözés és kellemes felvezető zenék mellett rég nem látott ismerősök (később kiderül, az ismeretlenek is ismerősök).
Ha a parton dög meleg van, a Red Lounge szinte elviselhetetlenül forró és ezt még emelték a hangulattal az Irie Maffiások. Borit már nem vártuk meg, ő úgyis mindenhol ott van. Aztán utolsó esti csobbanás, megborulás "te sem tudsz labdázni a vízben?" végül a rézangyalok mögött felsejlik, hogy ez mango zene és perszehogy busapista aki már egyáltalán nem szomjas, ellenben szövegelnie ilyenkor már rég nem kéne. Úgyhogy át Nagáékhoz, ahol minden pöpec csak az emberek nem (hová tűnt a "feleségem"?). Sátortábornál megleltem az erődítményt (közben mi közénk is bebástyázták magukat mások, valakit pár méterrel arrébb is telepítettek, mi meg csak néztünk hogy wtf?!) és T. olyannyira énekelt már, sose láttam még ilyennek, végül elaludt a fűben miután/mielőtt? megtalálta volna az illemhelységet. Én találtam bűnrossz pizzát, sohatöbbet, pozítívumként meg mártont és lányait és m.a.n.d.y. olyan volt mint fabric-os mixe (sótlan), tehát rewind ahol megintcsak elhagytam az összes feleségem és a tanúkat is. A napfelkelte már csak egy suhanó vörös üveggolyó távolba nyúló képe. Kezdésnek szép volt.

1. nap
Nincs melegvíz, de nem is kell, viszont volt zenélős mosdó a szabadstrandon ahol még the bug is szólt (!), isteni illatú gulyás, és a jégkása is ágyas meggyel az igazi. Meg bakardik tömkelege köszönhetően egy helyi lakosnak, így Goldfrappékról lemaradtam (talán nem kár) és a Quimby se hozott lázba, Massive Attacknak pedig csak a fele volt (másik fülemre nem hallottam). Aztán átkeveredtünk Koop-ra is fél szemmel és fél lábbal, még így is hozták a szintet, végül saját magamnak tettem fel a gyakran ismételt kérdést ("hová tűntem?"). Aki tud erről bárminemű információt még így utólag is kérem, tájékoztasson a megfelelő csatornákon. Később megtudtam, hogy Richie Hawtin elmaradt így ez a bánatom feloldódott végül, viszont Bal szettjére még kíváncsi lettem volna (milyen volt?).

2. nap
Reggel 8kor két nem várt ajándék is ért (köszi info pultosok, talált tárgyak! és köszi D. a negyedévszázados emlékeztetőért) napközben megint strand és napozáshegyek, bent pedig celebspottingz (a leghülyébb kérdés: "ki az a David Guetta?") és a felfújható átlátszó nagy labda semmire se jó a vízben, viszont a lányok rendesen ráizgultak. Dzihan & Kamien-nel nyitottuk a söreinket, Padilla helyett remek választás volt, aztán Gentleman, lázban égett már mindenki, K. 40 fokosan szó szerint a végére, mentünk is antibiotikumért az elsősegélyhez. Mindenesetre durva, hogy a tavaly még rocker (volt ált. isk. oszt. társ) lelkű egyéneket is hogy át tudta csábítani német úriember, mindennek tetejébe egy kedves néger lánnyal az oldalán táncolt a haversrác. Ezekután már Ricardo Tobar-on leltem meg ismét az alaphangot, Booka Shade-re is már hosszú volt a sor, de muszáj volt, és rövid volt, végül maradtam Holden-re is (bőven megérte, talán az egyik legjobb/legváltozatosabb volt egész feszt alatt), majd megleltem az egyetlen helyet, heineken valami, ahol rockzenéket és hasonló őrültségeket adtak. Reggel 6kor még vödörgyűjtés (avagy vicces kompenzálás elvesztett forintjaink visszaszerzésére) és még csúszott az ágyas meggy, mint ahogy a testek szoktak egymáson forró éjszakákon.

3. nap
Egyesek szerint ilyenkor voltam igazán a toppon délelőtt, 10kor már üdítő láb- és csípőmozgató trance szólt a T-lounge-nál (ki volt a két dj?), délután a szabadstrandnál kemencében sütött pizzát ettünk, 10 ujjunkat is megnyaltuk utána. Viharpara engem nem zavart, el is tűnt gyorsan, este kiértünk Žagarra, ami feltűnően jól sikerült, itt már elvesztettem félig a hangom, majd a Feelgood Factor lazán hozta azt a kommersz szintet a lábainkba is, aminél én nem is vártam többet (bár néha úgy hatott, mint egy két órás warm-up szett). Koktélozás mert olyan is kell ("szerinted a Moszkva térre elfér az egész Vörös hadsereg és vajon meglátjuk a sarki fényt?") és mr2 mert ott minimal szólt, hihetetlen energiákkal vetettük be magunkat. Hívtak Hype-ra, hát mentem, de ez valahogy nekem szinten aluli volt. Ellenben a végén, sim, és dubstep és trg - horny (reso remix) többek közt, aztán talán túl éles váltás dnb-be, de jól esett.

4. nap
Amíg a többiek már pakolni akartak reggel én simán átaludtam a legnagyobb vihart, rögtön utána ébredtem. A többi pedig már csak szükségszerű afterfeszt fáradtság volt, hangtalanság, na meg a kényelmetlen hazaút, de összességében nincs ok panaszra, jövök jövőre is.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:01, 15-07-2008 
metalhead

irjatok mar egypar "megfelelo helyet", mostmar kivancsi vagyok mit nem talaltam meg

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:04, 15-07-2008 
ujonc

én is csak kellemes élményekkel gazdagodtam.
a lehúzásról annyit, hogy tényleg voltak olcsóbb helyek is, de ez a borfalu....2*3dl borosokosságért 1700? azért ezt kétszer nem játszottam be.
a biztonság is elég jó volt, nem piszkálták a sátrat, csak a kocsi ablakát egy picit :? nem igazán lehet használni azóta... dehát ez benne van.
jövőre újratábla :D
és köszönet :wink:
megfelelő kaja hely: pl a szabadstrand végében az éttermes soron 1300 volt egy pizza, aminek még az íze sem volt rossz, de hasonló egytál étel árak is voltak, és nem mini adag...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:18, 15-07-2008 

cclone wrote:
pia, kajakárakról sztem is felesleges vitázni, aki tudta, úgyis megtalálta a megfelelő helyeket.
+1, pl a heinekenes világok konyhájánál péntek reggel egyedül voltam, és 450 ft-ért kétszer akkora hagymás-szalonnás rántottát adtak (kedvesen és gyorsan), mint amit 750-ért kint a (tömegtől szétesett) Manuel Caffénál, és ott (mármint a heinekennél) pl a feszkó nagyobb felében szinte sorállás nélkül lehetett kapni a jéghideg söröket is (a másik felében meg máshol), üdítőben meg amúgy napközben a jégdarabos szénsavmentes vízzel kevert facsart almalé nyert nálam a K&H-nál (ahol délelőtt jól el lehetett dögleni/strandolni a parton).

amúgy kb ezek voltak nálam a legjobbak:

jimi tenor & kabu kabu (fatboy slim helyett, első sorban, kevés ember között, egyértelmű volt), sergent garcia, gentleman, urbs három órás hibátlan hiphopmixe, koop, massive attack, nicola conte dj set alatt labdázás és táncolás a vízben, re:jazz (az air all i need-jéért extraköszi nekik), negro dj set @ t-mobile, nicole conte jazz combo (bár beájultam/belaudtam közben egy kicsit, de megörültem neki, hogy teppo mäkynen dobol náluk), erik sumo band, péterfy bori, red lounge csak napközben (kávé, légkondi, forma1), strandolás könyvvel, labdákkal és nyugággyal, korrekt(ebb) wc-k és zuhany.

jövőre ugyanott, üdv!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:24, 15-07-2008 
metalhead

btw. idézőjelesen kedvenc mondatunkat egy samsungos hostess lánytól hallottuk, akinek az ostoba fejét utána legszívesebben belevertük volna a forró földbe:

"jöttünk a bmw-vel, amikor valami állat hátulról belénkjött. kiszálltunk megnézni, a kocsinknak nem lett nagyobb baja, viszont a csávónak így folytak ki a belei meg minden. de hát már biztos jól van azóta"

:shock:

http://twitter.com/torpotroh
http://twitter.com/mc_blend
http://www.facebook.com/mcblend

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:35, 15-07-2008 
ujonc

phreek wrote:
de hát már biztos jól van azóta"[/i]

biztosan.. :lol:
kár hogy ilyeneket nem csíptem el... :lol:
én csak a szakállas finn jézusra flesseltem, jó hogy valakinek sikerült lekapnia :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:41, 15-07-2008 
metalhead

fetrusss wrote:
phreek wrote:

én csak a szakállas finn jézusra flesseltem, jó hogy valakinek sikerült lekapnia :)

hohó, mi egy fél délutánt végigsöröztünk vele. megtudtuk tőle, hogy finnül a gandzsa möhö, hogy hozzánk hasonlóan nem rajong a német katonanyelvért, és szó esett a nemzeti eposzról, a kalevaláról is :D :D :D

http://twitter.com/torpotroh
http://twitter.com/mc_blend
http://www.facebook.com/mcblend

Profile  

Post subject:
PostPosted: 14:50, 15-07-2008 
metalhead

cclone wrote:
majd megleltem az egyetlen helyet, heineken valami, ahol rockzenéket és hasonló őrültségeket adtak.

volt ott olyan játék h jópáran felsorakoztak a tánctéren és egyesével, nekifutásból, szánt szándékkal testtel a földbe csapódtak. csöppet azért rácsodálkoztam :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:06, 15-07-2008 
ujonc

phreek wrote:
fetrusss wrote:
phreek wrote:

hohó, mi egy fél délutánt végigsöröztünk vele. megtudtuk tőle, hogy finnül a gandzsa möhö, hogy hozzánk hasonlóan nem rajong a német katonanyelvért, és szó esett a nemzeti eposzról, a kalevaláról is :D :D :D

a kalevaláról? mennyi sör fogyott ott? :lol: amúgy egy fél délutánt ültem mellette én is a strandon a hangjegyes bódénál, de valahogy nem éreztem magam túl fittnek. a nyelvi problémák áthidalása nem igazán működött volna úgy, ahogy kell...
ez a möhö tetszik :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:16, 15-07-2008 
weekandbass

lizard wrote:
legjobb dj-szett: SIM (hype után szabadon, dubstepből dnb-be, csillagos ötös zenék)

igazán kösssz.... megjött Hype és mondom neki: "Te...figyi már...itt nagyon nagy bulik vannak így 2-5 között, lenyomod a 3órát, van kedved?" erre azt mondja " Kizárt dolog, nekem csak két óra van a szerződésembe. Pontban 4kor lejövök, aztán azt csináltok amit akartok, én nem játszom". :roll:
Na mondom, ez hiányzott még nekem. Nem elég , hogy kiba**ott fáradt vagyok, még oldjam meg ezt a 4-5ig Dj kérdést. Mindegy, már rutinos szmsterként ott volt a csomagtartómban a lemezestáskám.
szóval így... :ty:

www.myspace.com/JungleBall
www.myspace.com/simweekandbass
www.afterjka.com

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:28, 15-07-2008 
bladerunnaz

csoda, hogy ennyit birt azokkal a szanalmasan ugralo tukkel

miert nem csinalt senki semmit?

olyan nekikeseredett fejjel jatszott hype, ahogy djt ritkan latni zenelni

ja, daddy earl meg fel az emberektol vagy miert nem allt a szinpadra? nem mondtak neki, hogy a masodik sor utan mar csak onnan latszik, hiaba nagydarab?

eleg felejtheto mc volt egyebkent..

but what you really know about deez breakz?

www.budapestbassmusic.hu
www.bladerunnaz.hu
www.facebook.com/bladerunnaz

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:39, 15-07-2008 
souljah

Ja, ő tényleg ott volt valahol? Kb 10 percet voltunk Markyn, 1. sor legszélén, de MC-t nem láttam sehol, csak hallottam. Aztán úgy voltam vele biztos csak behaluztam :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:44, 15-07-2008 
droid

valdi wrote:
csoda, hogy ennyit birt azokkal a szanalmasan ugralo tukkel

miert nem csinalt senki semmit?

olyan nekikeseredett fejjel jatszott hype, ahogy djt ritkan latni zenelni

ja, daddy earl meg fel az emberektol vagy miert nem allt a szinpadra? nem mondtak neki, hogy a masodik sor utan mar csak onnan latszik, hiaba nagydarab?

eleg felejtheto mc volt egyebkent..

Hype mutogatott neki meg az elejen, hogy menje le, mert azt hitte, hogy a szinpadon maszkalas miatt ugral a tu

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:03, 15-07-2008 
kisfröccs

abban a redlanzsban mukodott amugy barmi is szervezetten vagy ugy ahogy kellene?

egyebkent meg ne ikszelj, szexelj
dzsidzsi wrote:
itt mindennek az a vege hogy inni kell

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:35, 15-07-2008 
partiarc

Egy par kep, bar nem fotozni mentem:)

Image Image

Image Image

Image Image

(\_/) copy the bunny
(0.o) into your sign
'(__)' help him achieve world domination

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:05, 15-07-2008 
metalhead

massive attack

http://youtube.com/watch?v=sCPea0FnhsU
http://youtube.com/watch?v=UCCCSfi3et8
http://youtube.com/watch?v=vDTy-bg_hag
http://youtube.com/watch?v=obyZobBDRlk

:bowdown:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:43, 15-07-2008 
original nuttah

Én bizonyos dolgokat nem tudtam megérteni ezen a fesztiválon (rágó hiánya, cigi, dobozos sör, ásványvíz hajnalra történő elfogyása MINDEN NAP), de mindezek (és az elmaradt Richie Hawtin fellépés) ellenére igen jól éreztem magam. :)

Az árakat sztem felesleges a megszokott bolti árakkal összehasonlítani (ezt amúgy sosem értettem), ha esetleg vki még nem találkozott volna a jelenséggel: partykon és fesztiválokon az étel és az ital drágább, mint a boltokban.

A fellépők közül nekem Nagáék, a Junkie-Hawky páros, Ricardo Tobar és James Holden tetszett a legjobban. Uccsó napra benéztem a partisátorba melegedni (és mert addig be sem tettem oda a lábam), ott éppen Satoshi Tomiie játszott rettentő unalmasat. Kühl felüdülés volt hozzá képest. A Massive Attack koncertről sikeresen lemaradtam, a Red Lounge-ba pedig egyszer mentem be az Irie Maffiára kb 5 percre, de gecire meleg volt, szal utána oda is már csak cigit venni jártam.
Összességében nekem nagyon bejött ez a Balaton Sound, jó társaság, jó zene, sok-sok vicces sztori, barátok, rengeteg haver, ismerős.

Köszönöm.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:59, 15-07-2008 
pokemon

Luki wrote:
abban a redlanzsban mukodott amugy barmi is szervezetten vagy ugy ahogy kellene?

müködött basszus :lol: ... a három fős mini társaságunk tagjait egyenként végigkérdezte egy hostess csajszi koncert kellős közepén, hogy nem-e akarsz-e esetleg díszdobozos cigarettát vásárolni ajándékba a szüleidnek :shock:

+ mi egy napra mentünk csak, bootsie-goldfrapp-barabás lőrinc-massive attack-koop isteni nap volt... plusz az összes fellépőnek
- viszont a hangosításnak... a nagyszínpad egyszer sem volt elég hangos nekem
- nekem is sikerült elkapnom a superman féle skream-ből pendulumba váltást (rohantam a távolból ahogy meghallottam a dubstepet aztán mire odaértem már át is húzta : D)
- az összes kis kuckóban mintha tényleg ugyanaz a zene szólt volna egész nap
- kaja árak

bőven pluszos a fesztivál... szerintem ilyen adottságokkal már csak pluszos lehet egy elektronikus zenét előtérbe helyező fesztivál.

még több kísérletezést, merészebb programszervezőket jövőre!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:04, 15-07-2008 
pokemon

lizard wrote:
a bsoundnak nagyobb volt a füstje mint a lángja, arra jó volt h egy ideig megutáltassa velem a house-t. este a legtöbb helyen rissz-rossz zenék mentek, minimalt nem tudok reggelig hallgatni, és baromi unalmas h még kuli pintyó is azt játssza 5 után... a másik variáns meg tényleg az volt h minden nap ugyanazok a muzsikák és kajáld be azt.

teljesen egyetértek, már a könyökömön jönnek ki a lakossági 20:20 vision style minimálok

annyi jó house van, lehet köztük mozogni, miért kell mindig ugyanezeket... még ha szigorúan minimálra határolódnak akkor is...

remélem az alkotótábor köszörül a csorbán :)

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1965 posts ]  Go to page Previous  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 99  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]