|
| ujonc |
 |
|
magdát most betámadják rögtön telefonszámkérésekkel
pia, kajakárakról sztem is felesleges vitázni, aki tudta, úgyis megtalálta a megfelelő helyeket.
bővebb élménybeszámoló:
0. nap Érkezés, sátorverés, miegyebek mellett rádöbbentem, szeretem ezt az érzést. Csobbanások, szabadtéri sörözés és kellemes felvezető zenék mellett rég nem látott ismerősök (később kiderül, az ismeretlenek is ismerősök). Ha a parton dög meleg van, a Red Lounge szinte elviselhetetlenül forró és ezt még emelték a hangulattal az Irie Maffiások. Borit már nem vártuk meg, ő úgyis mindenhol ott van. Aztán utolsó esti csobbanás, megborulás "te sem tudsz labdázni a vízben?" végül a rézangyalok mögött felsejlik, hogy ez mango zene és perszehogy busapista aki már egyáltalán nem szomjas, ellenben szövegelnie ilyenkor már rég nem kéne. Úgyhogy át Nagáékhoz, ahol minden pöpec csak az emberek nem (hová tűnt a "feleségem"?). Sátortábornál megleltem az erődítményt (közben mi közénk is bebástyázták magukat mások, valakit pár méterrel arrébb is telepítettek, mi meg csak néztünk hogy wtf?!) és T. olyannyira énekelt már, sose láttam még ilyennek, végül elaludt a fűben miután/mielőtt? megtalálta volna az illemhelységet. Én találtam bűnrossz pizzát, sohatöbbet, pozítívumként meg mártont és lányait és m.a.n.d.y. olyan volt mint fabric-os mixe (sótlan), tehát rewind ahol megintcsak elhagytam az összes feleségem és a tanúkat is. A napfelkelte már csak egy suhanó vörös üveggolyó távolba nyúló képe. Kezdésnek szép volt. 1. nap Nincs melegvíz, de nem is kell, viszont volt zenélős mosdó a szabadstrandon ahol még the bug is szólt (!), isteni illatú gulyás, és a jégkása is ágyas meggyel az igazi. Meg bakardik tömkelege köszönhetően egy helyi lakosnak, így Goldfrappékról lemaradtam (talán nem kár) és a Quimby se hozott lázba, Massive Attacknak pedig csak a fele volt (másik fülemre nem hallottam). Aztán átkeveredtünk Koop-ra is fél szemmel és fél lábbal, még így is hozták a szintet, végül saját magamnak tettem fel a gyakran ismételt kérdést ("hová tűntem?"). Aki tud erről bárminemű információt még így utólag is kérem, tájékoztasson a megfelelő csatornákon. Később megtudtam, hogy Richie Hawtin elmaradt így ez a bánatom feloldódott végül, viszont Bal szettjére még kíváncsi lettem volna (milyen volt?). 2. nap Reggel 8kor két nem várt ajándék is ért (köszi info pultosok, talált tárgyak! és köszi D. a negyedévszázados emlékeztetőért) napközben megint strand és napozáshegyek, bent pedig celebspottingz (a leghülyébb kérdés: "ki az a David Guetta?") és a felfújható átlátszó nagy labda semmire se jó a vízben, viszont a lányok rendesen ráizgultak. Dzihan & Kamien-nel nyitottuk a söreinket, Padilla helyett remek választás volt, aztán Gentleman, lázban égett már mindenki, K. 40 fokosan szó szerint a végére, mentünk is antibiotikumért az elsősegélyhez. Mindenesetre durva, hogy a tavaly még rocker (volt ált. isk. oszt. társ) lelkű egyéneket is hogy át tudta csábítani német úriember, mindennek tetejébe egy kedves néger lánnyal az oldalán táncolt a haversrác. Ezekután már Ricardo Tobar-on leltem meg ismét az alaphangot, Booka Shade-re is már hosszú volt a sor, de muszáj volt, és rövid volt, végül maradtam Holden-re is (bőven megérte, talán az egyik legjobb/legváltozatosabb volt egész feszt alatt), majd megleltem az egyetlen helyet, heineken valami, ahol rockzenéket és hasonló őrültségeket adtak. Reggel 6kor még vödörgyűjtés (avagy vicces kompenzálás elvesztett forintjaink visszaszerzésére) és még csúszott az ágyas meggy, mint ahogy a testek szoktak egymáson forró éjszakákon. 3. nap Egyesek szerint ilyenkor voltam igazán a toppon délelőtt, 10kor már üdítő láb- és csípőmozgató trance szólt a T-lounge-nál (ki volt a két dj?), délután a szabadstrandnál kemencében sütött pizzát ettünk, 10 ujjunkat is megnyaltuk utána. Viharpara engem nem zavart, el is tűnt gyorsan, este kiértünk Žagarra, ami feltűnően jól sikerült, itt már elvesztettem félig a hangom, majd a Feelgood Factor lazán hozta azt a kommersz szintet a lábainkba is, aminél én nem is vártam többet (bár néha úgy hatott, mint egy két órás warm-up szett). Koktélozás mert olyan is kell ("szerinted a Moszkva térre elfér az egész Vörös hadsereg és vajon meglátjuk a sarki fényt?") és mr2 mert ott minimal szólt, hihetetlen energiákkal vetettük be magunkat. Hívtak Hype-ra, hát mentem, de ez valahogy nekem szinten aluli volt. Ellenben a végén, sim, és dubstep és trg - horny (reso remix) többek közt, aztán talán túl éles váltás dnb-be, de jól esett. 4. nap Amíg a többiek már pakolni akartak reggel én simán átaludtam a legnagyobb vihart, rögtön utána ébredtem. A többi pedig már csak szükségszerű afterfeszt fáradtság volt, hangtalanság, na meg a kényelmetlen hazaút, de összességében nincs ok panaszra, jövök jövőre is.
_________________ hic sunt dracones
|
|