i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 07:36, 22-04-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 969 posts ]  Go to page Previous  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 49  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 14:17, 10-09-2008 
corebreak

minord wrote:
novation bass station 40e
novation drum station 40e
neutrik patch bay 10e

Ne legyél hülye vazze!

* Exegene * IPC Profiles * Darkland * BlackHoe * Golden Age * Alphacut * FOTO * Pinnecone Moonshine * Serendipity Recordings * Misspent Music *

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:56, 10-09-2008 
partiarc

minord wrote:
a4s wrote:
minord wrote:
neutrik patch bay 10e

Bass Station rack?

elnezest

igen rack

de ettol van szep memoriaja

vagy a billentosnek is van?

Lövésem sincs, csak érdekelt, hogy melyik... :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:33, 10-09-2008 
pokemon

a4s wrote:
minord wrote:
a4s wrote:
minord wrote:
neutrik patch bay 10e

Bass Station rack?

elnezest

igen rack

de ettol van szep memoriaja

vagy a billentosnek is van?

Lövésem sincs, csak érdekelt, hogy melyik... :)

ha megveszed kiderul szamodra h a racknek van

erdemes!

http://www.myspace.com/trafikhiphop

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:38, 10-09-2008 
corebreak

OFF

Keress már meg MSN-en minord...

ON

* Exegene * IPC Profiles * Darkland * BlackHoe * Golden Age * Alphacut * FOTO * Pinnecone Moonshine * Serendipity Recordings * Misspent Music *

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:41, 10-09-2008 
pokemon

minord wrote:
neutrik patch bay 10e

Basszameg pont most vettem az asszonynak varrogepet... :fog:
A bass station jo lett volna...
Snaper vedd meg,karacsonykor atvennem... :D
Ezert szivesen adnek borravalot a postasnak... :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:35, 10-09-2008 
corebreak

BYBASS wrote:
minord wrote:
neutrik patch bay 10e

Akarok is...számolgatom a félpénzem...

At idénre még tervezek egy nagyobb rack-et, meg akarom mod-olni a DP-510-eseket, illetve a nálam öregebb orosz zengetőmet is fel akarom javítani (festés, potik, fülek, stb).

A BStation nálam nem nyerő, mert ez a rack verzió...ami nekem januártól listán van az egy billenős analóg, vagy egy Bass Station (billentyűs), vagy egy Alpha Juno 2-es, amelyiket hamarabb találok, illetve egy közepes VLZ szériás Mackie keverő...

A Neutrik panel érdekelt volna, ezt akartam mondani a Minord barátomnak MSN-en, hogy ha valaki vinné ne őrizgesse nekem mégse, mert lett eBay-ről...ő tudja mennyiért, tegnap mondtam neki hogy tolok rá egy licitet. Meg is lett, most a PKG-ra várok, aztán holnap indul UK-ból:D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:41, 10-09-2008 
pokemon

Snaper_OFF wrote:
BYBASS wrote:
minord wrote:
neutrik patch bay 10e

Akarok is...számolgatom a félpénzem...

At idénre még tervezek egy nagyobb rack-et, meg akarom mod-olni a DP-510-eseket, illetve a nálam öregebb orosz zengetőmet is fel akarom javítani (festés, potik, fülek, stb).

A BStation nálam nem nyerő, mert ez a rack verzió...ami nekem januártól listán van az egy billenős analóg, vagy egy Bass Station (billentyűs), vagy egy Alpha Juno 2-es, amelyiket hamarabb találok, illetve egy közepes VLZ szériás Mackie keverő...

A Neutrik panel érdekelt volna, ezt akartam mondani a Minord barátomnak MSN-en, hogy ha valaki vinné ne őrizgesse nekem mégse, mert lett eBay-ről...ő tudja mennyiért, tegnap mondtam neki hogy tolok rá egy licitet. Meg is lett, most a PKG-ra várok, aztán holnap indul UK-ból:D

sajnalom h jol jartal

lol

hajra!

vegyetek amugy drumstationt is!!! nagyon allat cucc es talan annyi dobgep vst nincs is ahany szinti vst bar nem szamoltam utana..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09:55, 11-09-2008 
pokemon

minord wrote:
neutrik patch bay 10e

bocsanatot kerek de meg sem eladoak

(ugy nez ki talalok olyan allast ami tobbet fizet igy tudok ugy upgradelni h a regi kedvencek megmaradnak)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:26, 11-09-2008 
corebreak

minord wrote:
minord wrote:
neutrik patch bay 10e

bocsanatot kerek de meg sem eladoak

(ugy nez ki talalok olyan allast ami tobbet fizet igy tudok ugy upgradelni h a regi kedvencek megmaradnak)

Akkor helyes:D

Tudtam én...tudtam én...amugy akkor mostmár elmondhatom hogy emnnyibe lett végül panel, nem rontom az özleted, szal kemény 3,2 font lett a vége, a 24 pontos neutrik-nak, 8 font meg a posta, szal druva számítással olyan 3500ft kompletten...

Profile  

Post subject: Emulator
PostPosted: 13:49, 23-09-2008 
ujonc

Sziasztok,

Még új vagyok itt,de én is nagyon kedvelem a régi hangszereket,ezekkel igyekszek zenélni több kevesebb sikerrel.

A kérdésem az lenne,hogy EMU E 5000 Ultrában van e valami jól bevált metodika szub készítésére?

Azon kívül hogy "Na,belököd a szinuszt cékettőn,elpét csumára le,kút meg csumára fel " :)

Én általában egy négyszöget veszek fel egy szintiből,és azt layerezem,filterezem,de a problémát az jelenti, ha lenyomom a hatpontos (biztonsági) LP filtert,akkor ugye bizonyos magasságban a basszus veszít az erejéből,és ez engem roppantul idegesít.Ezellen igyekeztem tenni mivel itt olvastam a felharmónikusok fontosságáról,ezért layereztem még rá,és feltranszponáltam,szűrtem csavartam tekertem,de ez sem nyújtott nagyobb segítséget.

Nem tudom az EMU használók ismerik e itt az EOS linket,ami egy nagyon jó kis szoftveres editor a nyomogatás kikerülésére,scsi összeköttetés révén,gondoltam megemlítem,hasznos lehet.

/http://www.tweakheadz.com/scsi_transfer_pc_to_emu_sampler.htm/

/http://www.mediafire.com/?sharekey=fdead339f75f6708ab1eab3e9fa335ca5c9ff068653e2153/
remélem működnek a linkek.

Utolsó kérdésem pedig arra irányulna,hogy a mesa nélkül,tudok e oda-vissza küldözgetni hangmintákat?

Mivel S3200 normálom van,amihez mitadisten,pont nemjó a mesa ( de a recycle igen,huh),így nemtudom hogyan oldhatnám meg hogy felveszek a samplerrel,átnyomom pc re,recycle szeletelés majd visszatöltés.

Előre is köszi a segítséget!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:57, 23-09-2008 
piper

http://uk.youtube.com/watch?v=jib4O6oFNpE

:shock:

facebook | bandcamp | soundcloud

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:21, 23-09-2008 
pokemon

sollabong wrote:
http://uk.youtube.com/watch?v=jib4O6oFNpE

:shock:

fogadjon orokbe!

Profile  

Post subject: Re: Emulator
PostPosted: 16:23, 23-09-2008 
corebreak

Hermit wrote:
Sziasztok,

Még új vagyok itt,de én is nagyon kedvelem a régi hangszereket,ezekkel igyekszek zenélni több kevesebb sikerrel.

A kérdésem az lenne,hogy EMU E 5000 Ultrában van e valami jól bevált metodika szub készítésére?

Azon kívül hogy "Na,belököd a szinuszt cékettőn,elpét csumára le,kút meg csumára fel " :)

Én általában egy négyszöget veszek fel egy szintiből,és azt layerezem,filterezem,de a problémát az jelenti, ha lenyomom a hatpontos (biztonsági) LP filtert,akkor ugye bizonyos magasságban a basszus veszít az erejéből,és ez engem roppantul idegesít.Ezellen igyekeztem tenni mivel itt olvastam a felharmónikusok fontosságáról,ezért layereztem még rá,és feltranszponáltam,szűrtem csavartam tekertem,de ez sem nyújtott nagyobb segítséget.

Nem tudom az EMU használók ismerik e itt az EOS linket,ami egy nagyon jó kis szoftveres editor a nyomogatás kikerülésére,scsi összeköttetés révén,gondoltam megemlítem,hasznos lehet.

/http://www.tweakheadz.com/scsi_transfer_pc_to_emu_sampler.htm/

/http://www.mediafire.com/?sharekey=fdead339f75f6708ab1eab3e9fa335ca5c9ff068653e2153/
remélem működnek a linkek.

Utolsó kérdésem pedig arra irányulna,hogy a mesa nélkül,tudok e oda-vissza küldözgetni hangmintákat?

Mivel S3200 normálom van,amihez mitadisten,pont nemjó a mesa ( de a recycle igen,huh),így nemtudom hogyan oldhatnám meg hogy felveszek a samplerrel,átnyomom pc re,recycle szeletelés majd visszatöltés.

Előre is köszi a segítséget!

Üdv a Fórumban!

Örömmel látom hogy 2 vasad tuti van, ezért nálam alapból az első padba kerültél:D

A sub dolgot jól írtad. Így ekll azt csinálni. Az a baj, hogy bármilyen jel elveszti a sub hatását ha bizonyos hangmagasságot elér sztem...szóval ne írj csapongó bass száundokat:D

EOS link, ügyes, de kell hozzá SCSI, viszont van egy másik progi, ami MIDIn kommuinikál, és nem kell várni a képernyőfrissítésre!

S3200! Nyami, nekem is volt 3000XL-em is meg 2000-em is.

De most még várok hogy az ölembe hulljon egy 1000 vagy 1100 olcsóé:D

Több lehetőséged is van mintaküldésre :

- használhatsz valami progit, illetve floppy lemezeket. (Chicken System Translator, illetve AkaiDISK, de sajna ezek a 98'as környezetet szeretik legjobban.)

- vagy fogod magad és midi tranfer protokkollal áttolod MIDI-n keresztül, elég lassú, de jobb mint a semmi,

- vagy ugye SCSI...

Keress meg privátban amgy:D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:10, 23-09-2008 
pokemon

mondja mar meg a sok emu-huszar h mi a banatert nem lehet vason szeletelni a mintakat?

es nem mpc-n sem hasznalom az auto chop-ot

lol @ nem vas chop

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:33, 23-09-2008 
corebreak

minord wrote:
mondja mar meg a sok emu-huszar h mi a banatert nem lehet vason szeletelni a mintakat?

lol @ nem vas chop

MErt a breakek nagyrésze nekem vinyón van a mac-en. Mindek küldjem át egyben és vagdaljam össze emuban, ha a gépen egyszerűbb, gyorsabb, könnyebb.

A mintázott breakeket viszont már lusta vagyok vissaztolni mac-re, így azokat az emuban szerkesztem.

Profile  

Post subject: anszer
PostPosted: 19:39, 23-09-2008 
ujonc

Annak idején a propellerheadnek volt egy titkos osztálya,amely rengeteg marihuánával és kőbányai sörrel mosta el a szemplerfejlesztők tudatát azon gondolatok felől,amelyek a recycle hardveres megoldását lettek volna hivatottak biztosítani.

Bár most scsi kábel hiányában kénytelen voltam a lemintázott áment sajátkezűleg szétmeteszeni,ami akaira fordítva,programmal,nevezéssel meg mentéssel egyetemben 2 órát vett igénybe,és az eredmény jó lett,de egy rakás szar.

Totál cink,mer kajak érezni lehet rajta hogy csetlik botlik.lehet nem nyolcadonként kellettvolna darabolni,de van még mit tanulni.

Egyébiránt,szerintem az akai meg fosul vesz fel.

Ez csak személyes megfigyelés.

Akai vs. emu

EMU véres kezével döfi kardját AKAI fejébe,a távolban naplemente,atommal.

Szóval ugyanazt lemintáztam és az akai kajak TOM PA.Nem akarom elkiabálni,meg semmi efféle,mer ugye akai a dobkirály meg mittomén,de elhatároztam hogy nyomok egy mérkőzést ha meglesznek a kellékek,hogy ugyanazt felvéve melyik adja le jobban,illetve ugyanazt az emuval felvéve az akai is olyan tisztán játssza e le.

Korábban nagy fanatikus elvakult "mercsakavasajó" voltam,de miután erre figyelmes lettem,elgondolkoztam hogy néha nemárt a fül után is menni.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 19:46, 23-09-2008 
pokemon

Snaper_OFF wrote:
minord wrote:

lol @ nem vas chop

MErt a breakek nagyrésze nekem vinyón van a mac-en. Mindek küldjem át egyben és vagdaljam össze emuban, ha a gépen egyszerűbb, gyorsabb, könnyebb.

A mintázott breakeket viszont már lusta vagyok vissaztolni mac-re, így azokat az emuban szerkesztem.

helyes!!

a jo uton haladsz!

Profile  

Post subject: Re: anszer
PostPosted: 19:50, 23-09-2008 
pokemon

Hermit wrote:
Annak idején a propellerheadnek volt egy titkos osztálya,amely rengeteg marihuánával és kőbányai sörrel mosta el a szemplerfejlesztők tudatát azon gondolatok felől,amelyek a recycle hardveres megoldását lettek volna hivatottak biztosítani.

Bár most scsi kábel hiányában kénytelen voltam a lemintázott áment sajátkezűleg szétmeteszeni,ami akaira fordítva,programmal,nevezéssel meg mentéssel egyetemben 2 órát vett igénybe,és az eredmény jó lett,de egy rakás szar.

Totál cink,mer kajak érezni lehet rajta hogy csetlik botlik.lehet nem nyolcadonként kellettvolna darabolni,de van még mit tanulni.

Egyébiránt,szerintem az akai meg fosul vesz fel.

Ez csak személyes megfigyelés.

Akai vs. emu

EMU véres kezével döfi kardját AKAI fejébe,a távolban naplemente,atommal.

Szóval ugyanazt lemintáztam és az akai kajak TOM PA.Nem akarom elkiabálni,meg semmi efféle,mer ugye akai a dobkirály meg mittomén,de elhatároztam hogy nyomok egy mérkőzést ha meglesznek a kellékek,hogy ugyanazt felvéve melyik adja le jobban,illetve ugyanazt az emuval felvéve az akai is olyan tisztán játssza e le.

Korábban nagy fanatikus elvakult "mercsakavasajó" voltam,de miután erre figyelmes lettem,elgondolkoztam hogy néha nemárt a fül után is menni.

akai szinez...persze lehet h ez neked nem tetszik...siman elofordulhat, de szerintem az mpc seqja az ami dobkiralyt csinal belole nem a sample engine...ja meg a kis gumi padek

s szeriabol csak a 950-eset vegyetek az a dob kiraly nem mas (12bit), most volt egy elado s900 a hitspace-n de 20 alatt nem adta ugyhogy nekem nem jatszott

hermit: undorito az avatarod legyszi vedd ki, ha teged abrazol akkor bocs, de akkor is vedd ki kosz szepen

Profile  

Post subject: recycle
PostPosted: 19:50, 23-09-2008 
ujonc

De miért nem nyomod recycle-vel?

Mintafelveszátexport,feldarabolvisszatransfer,és még programot is csinál neki izlésesen szétsplittelve

Profile  

Post subject: Re: anszer
PostPosted: 21:15, 23-09-2008 
partiarc

minord wrote:

hermit: undorito az avatarod legyszi vedd ki, ha teged abrazol akkor bocs, de akkor is vedd ki kosz szepen

Nehogy. Legjobb. :)

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 969 posts ]  Go to page Previous  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 49  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]