V2
M-Audio ozone,ami ráadásul olyan,hogya hangkari része "kisült" vagy a fene tudja,nem ereszt ki hangot.
Windows is stimmel,meg egy lapos,ami csak azért van,mer hozzánőttem.
Oké,sajnos a macen amit szereztem elromlott az ableton (C.P.),én barom meg vindózos agyammal majd jól újrahúzom a 10.3.9-et ,és egyértelmű,hogy format volt vinyó,és rábasztam mer ha jól sejtem itt legelőször os9 tud csak tiszta vinyóra menni,aztán a fentebbiek.
Szóval a cédé a gépben,se kép se hang,szerezhetek os9 et:)
Pedig maccel csodaszépen suhant.
rip
Azon filozofáltam mostanában,hogy külső keverő helyett nem e célszerűbb egy többcsatornás hangkártyát venni egy kontrollerrel?Végülis ugyanott tartunk,oké most nem a vegyünk mackie onyx helyett soundlabot ról van szó,de felötlött hogy ha nem kifejezetten azért van a keverő mert fontos,csak jelösszegzésnek,max aux effektnek akkor nem tökmindegy hogy ez vagy az?
Konkrétan ez arról ugrott be,hogy egy(oké oké,máglyára velem) de behringer rackes keverőm van,tök szuper,viszont ami egyből kiszurta a fülemet,hogy direkt az emuból szinte csillingelnek a hangok,szépen elválasztódnak,kontúrosak,míg a keverőn átmenve ez biza hallhatóan veszít a minőségéből.Plusz mivel egészen máshogy szólt a full bankot át kellett álligatni hangerőt,panorámát mindent hogy a keverőn át ugyanazt a képet adja le ( kb) mint simán az emuból.
Vagy ez baromság lenne?