suhaid wrote:
elővétel jó lett volna, ez tény. ugye ez a hajóteraszos nullapromós örömzenélősnek szánt nyárzárónak volt a pótbulija, próbáltunk semmit nem változtatni, hiszen nem illene. jegyáron sem, a lefogyasztós sztorit is próbáltuk átboxolni a Merlinen, lineup is ugyanaz volt, a szituáció meg végül nem annyira. de őszintén, a lófasz gondolna arra, h TÉNYLEG 2000 ember kiváncsi egy Bonobo DJ szettre 2008-ban. Nem mintha rossz lenne, sőt, szerintem is jó volt, de könyörgöm: MIÉRT? legyen kiváncsi 600 vagy mittudomén, tökre ok. de ismétlem: egy B&S vagy egy Jamespants bulira meg eljöttök 200an? Noormáális?
a BTJ majd 7 éve úgy megy, hogy olyanokat próbálok hívni akiket éppen szeretek és sikerül iderángatni. ha ez most épp nem találkozik a nagyvárosi közízléssel, akkor semmi baj, van elég más dolgom. de szakértő szuperfejeket, akik "lejönnek bonobóra" aztán ugatnak, hogy jajdekicsi Merlin stb, minimális mértékben sem tudom komolyan venni. Nem a Merlin kicsi hanem ezeknek a lúzereknek a látóköre.
végül pedig: fasza buli volt, remek hangulat, közönségre sem volt panasz. köszi.
azért nem kell ennyire kiborulni, kristóf... örülj hogy vannak olyan igényes előadók, akikre sokan kiváncsiak. engem pl. nagyon érdekelt a james pants, de pont külföldön voltam akkor és nem egy, nem két olyan btj bulin voltunk a kis brigáddal, ahol parszazan tartottuk a lelket a fellepokben...(tudom, nem is nekem szólt a kis kiborulás)
viszont ha nem lesz btj, ki fogja nekem... nekunk, ennek a par szaz embernek... elhozni az olyan eloadokat mint az emanon , a slum village vagy a sadat x...??