i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 09:00, 14-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 451 posts ]  Go to page Previous  1 ... 19, 20, 21, 22, 23  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 18:50, 27-06-2008 
droid

nus wrote:
mondjuk ide:

draft 2008

1. derrick rose - chicago
2. michael beasley - miami
3. o.j. mayo - minnesota

a 3. helyen volt egy mega trade a memphissel: jaric, walker, buckner + kevin love ment a grizzlikhez, miller, cardinal, collins + ugye mayo meg a twolvesba. memphisben súlyos elmebeteg gm dolgozik imho. az első két hely papírforma.

(osszekeverted, mayo kerult a memphisbe es love a minnesotaba - gondolom elirtad)

sulyos elmebeteg, de ezert a csereert sztm nem. mayo es love kozul mayo lesz a jobb jatekos, csereltek egy-ket szar szerzodest, miller pedig ugyis oreg lesz, mire conley/gay stb. beernek.

ja, es igy a memphis elkerulte a csatarposzton a GayLove parositast :D

ha nem csak elirtad, hanem felreertetted, akkor jogos a diagnozis az elmebetegsegre (meg a gasol csereert igyis ugyis)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:31, 28-06-2008 
pokemon

axs52 wrote:
nus wrote:
mondjuk ide:

draft 2008

1. derrick rose - chicago
2. michael beasley - miami
3. o.j. mayo - minnesota

a 3. helyen volt egy mega trade a memphissel: jaric, walker, buckner + kevin love ment a grizzlikhez, miller, cardinal, collins + ugye mayo meg a twolvesba. memphisben súlyos elmebeteg gm dolgozik imho. az első két hely papírforma.

(osszekeverted, mayo kerult a memphisbe es love a minnesotaba - gondolom elirtad)

sulyos elmebeteg, de ezert a csereert sztm nem. mayo es love kozul mayo lesz a jobb jatekos, csereltek egy-ket szar szerzodest, miller pedig ugyis oreg lesz, mire conley/gay stb. beernek.

ja, es igy a memphis elkerulte a csatarposzton a GayLove parositast :D

ha nem csak elirtad, hanem felreertetted, akkor jogos a diagnozis az elmebetegsegre (meg a gasol csereert igyis ugyis)

elírtam, my bad :oops:
és mindkét gm nagy fafej, viszont mayo nagy steal lehet

Profile  

Post subject:
PostPosted: 00:11, 27-10-2008 

Felmerült a múltkor, hogy az idei szezonban már ne csak a rájátszásban tippeljünk, hanem év elején nyomjunk egy-egy tippet a rájátszásba jutó, keleti és nyugati 8-8 csapatra is (illetve esetleg azokra is, akik a playoff break előtt azokon a helyeken fognak állni).

Személy szerint részemről én még a rájátszásos tippverseny "intézésére" sem érzem magamat biztosnak, hát még erre (pl a beleszarási faktorokat is figyelembe véve), de egyébként szívesen tippelnék és játszanék.

Ian ötlete amúgy jónak tűnt:
Ian wrote:
Ötlet a pontrendszerre:
-ha eltalálod pontosan a helyet 8 pont
-amennyivel mellé találtál az 8 - annyi pont
-ha nincs benn a tippelt csapat 0

Legfeljebb a végén esetleg lehet árnyalni az arányokat (két éve frmn és kavics 90 ponttal nyertek, míg az előző szezonban bolzec 110 ponttal), pl úgy, h a preallstaros rájátszásos helytippekért járó pontokat ( max 128-at lehet szerezni) felezzük, illetve - ha úgy látná jónak a többség előtte, vagy most - az alapszakasz vége utáni rájátszásos tippekért járó pontokat akár duplán is lehetne számolni.

Nyilatkozzatok, h ki hogyan gondolja, én mindenesetre az október 28-án (kedden) kezdődő NBA-szezon előtt igyekszem majd bedobni ide (vagy meglepően alacsony beleszarási ráta esetén egy külön topikba) a 2x 2x8 (pre-allstar és regular season, keleti és nyugati) tippemet.

(kis off a végére: elkezdődött az euroliga is, remélhetőleg nem ritkul az eddigiek szerint kb kétheti kettőnek tűnő sportklubos közvetítési menetrend, mert szerintem zsír meccsek lesznek ott is)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03:59, 27-10-2008 
droid

sztem a tippelde helyett jobb lenne egy fantasy liga inditasa megha hetes kesessel is
de ez csak egy javallat
ha szavazasra sem erdemes akkor nemszoltam

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:19, 27-10-2008 

részemről a fantasy liga indítást (és valószínűleg a játékot is) hanyagolnám, többek között azért is, mert azt sem tudom, hogy az mi :) ,
amúgy meg erre a "tippeljünk kétszer kétszer nyolc csapatot" dologra meg valószínűleg nem fogok külön topikot indítani az óriási lelkesedést és aktivitást látva, küldjön memókat, meg bumpoljon az, akinek két anyja van, haha (vagy akárki más, de én ne) :fog: :oops: :hippi:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:37, 27-10-2008 
droid

Hat a fantasy sportok arrol szolnak kedves tomanek h minden kedves resztvevo pajtas resztvesz egy drafton.
Itt kivalogatjak maguknak azokat a jatekosokat amelyeket a csapatukban szivesen latnanak felteve ha mas kedves pajtasuk elnem lopja eloluk.
Majd miutan megvan a csapat ittjon a lenyeg a jatekosaid valos palyan alkotott teljesitmenye kerul beszamitasra a csapatod teljesitmenyebe / egy egyszeru szemlelteto pelda : pl a kepzeletbeli csapatod jatekosai altal egy fordulo alatt dobott pontok osszeadodnak / es a cel az h a fordulonyi ido alatt minel tobb kategoriat / ezek allithatoak / elvigyel az ellenfeled elol.
Csak azert mondom mert te nagy kosarbuzi vagy ahogy olvasgatom es biztosan jolszorakoznal ezzel :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:48, 27-10-2008 

köszi a felvilágosítást (végre tudom, h mi ez! :) ), de azt hiszem két dolog miatt kihagyom:
egyrészt a szervezés bonyolultsága miatt egészen biztosan,
másrészt meg valóban kosárbuzi vagyok :) , annyira, h ezt komolytalannak, vagy legalábbis valótlannak (fantasynek? haha!) érzem (hogy pl egy-egy nyerő irányító ne férjen be a csapatba (már ha "pontra játszanánk"), illetve még hha több kategória is lenne, akkor sem így statisztikákkal, hanem úgy egyben szeretem a játékot, stb), illetve nem konkrétan ebbe az irányba buzulnék, hanem pl az euroliga felé (is), ahol pl hha megveri egy irányító az emberét, akkor nem ziccert dob üresen, hanem beleszalad négy másik védőbe :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:25, 27-10-2008 
original nuttah

Hát kedves tomanek, azt kell mondjam (absz respectálva eddigi ténykedésed), ha már a te lelkesedésed is alább hagy, akkor tényleg hagyjuk ezt az előre rájátszást tippelést, mert ahogy elnézem másoknak még ennyi lelkesedése sincs
Kivéve persze fake-t, aki asszem nagyon nem gondolta végig ennek a fantasy ligának a követhetetlenségét :wink:
Szóval én úgy gonolom, maradjon a hagyományos rájátszás tippelés
Addig meg jópár virrasztás a sport tévé elött

Profile  

Post subject:
PostPosted: 21:35, 27-10-2008 
partiarc

kavics wrote:
...maradjon a hagyományos rájátszás tippelés

+1

Profile  

Post subject:
PostPosted: 04:29, 28-10-2008 
droid

kavics wrote:
Hát kedves tomanek, azt kell mondjam (absz respectálva eddigi ténykedésed), ha már a te lelkesedésed is alább hagy, akkor tényleg hagyjuk ezt az előre rájátszást tippelést, mert ahogy elnézem másoknak még ennyi lelkesedése sincs
Kivéve persze fake-t, aki asszem nagyon nem gondolta végig ennek a fantasy ligának a követhetetlenségét :wink:
Szóval én úgy gonolom, maradjon a hagyományos rájátszás tippelés
Addig meg jópár virrasztás a sport tévé elött

Kavics

akkor mert van akkor h bizonyos emberek szetalaznak evrol evre masokat fantasy akarmilyen_sportagban ? biztos folyton makolnak meg nem kovetik ugye ?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 11:34, 28-10-2008 
droid

fake_ wrote:

Kavics

akkor mert van akkor h bizonyos emberek szetalaznak evrol evre masokat fantasy akarmilyen_sportagban ? biztos folyton makolnak meg nem kovetik ugye ?

he, olvasd mar el, mit irt. ugy ertette, h leszervezni nem kis munka lenne. mondjuk biztos vannak erre irt motorok meg minden de meg ugy is.

ja, amugy ennek a tippeldenek sztm annyi ertelme van, h apropoul szolgal itt par parazs vitahoz az nba-rol :D de az alapszakaszban nem hiszem h tul sokan hozzaszolnanak, ugyhogy sztm is hagyjuk.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:01, 28-10-2008 
original nuttah

axs52 wrote:
fake_ wrote:

Kavics

he, olvasd mar el, mit irt. ugy ertette, h leszervezni nem kis munka lenne. mondjuk biztos vannak erre irt motorok meg minden de meg ugy is.

Igen, egész pontosan úgy értettem, hogy esélytelen bárki is itt ebbe feccölne annyi időt, amit ez megkövetel
És nem csak a szervezésre gondolok, hanem arra is, hogy maga a játék is napi szintű nyomon követést igényel, nekem erre tuti nincs, és ahogy elnézem, nagyon másnak se

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:36, 28-10-2008 
pokemon

Egyetertek az elottem szolokkal, szoval az alapszakasz-tippeleshez nem eleg a lelkesedes, gyujtsuk inkabb az energiat a playoffra.
A fanatsay liga meg marha nagy tulzas lenne ide, de eleve halott otlet is a szervezes miatt

Tegnap egyebkent lattam, hogy a Sporttv milyen meccseket fog adni... es nem voltam elegedett. :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 15:30, 28-10-2008 
droid

keszeg wrote:
Tegnap egyebkent lattam, hogy a Sporttv milyen meccseket fog adni... es nem voltam elegedett. :?

hat ezt a SA-PHX meccset szokasos jo erzekukkel valogattak - ez annyira tavaly mar.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:30, 28-10-2008 

Köszi a reakciókat! Most már - közben még egyszer átgondolva - én is hajlanék az év eleji tippelés hanyagolására (az említetteken kívül azért is, mert egyelőre még nem sokat tudok a nyári változásokról), de azért hozzászólások, esetleges tippek, favoritok vagy egyebek persze gondolom jöhetnek ide vagy a Sport topikba is végig!
Én jelenleg a Portlandre lennék kíváncsi, ill. megnézném egy-két meccsüket (ahogy tavaly is tettem volna, az itthoni nettel most már esélyesebbnek tűnök rá), no meg persze majd utánanézek annak is - az éppen olvasott könyvem befejezése után - , h mi a helyzet a régóta kedvenc Phoenix tájékán

Profile  

Post subject:
PostPosted: 17:35, 28-10-2008 
partiarc

Szerintem a New Orleans az egyik legnagyobb eselyes. Az Indiana pedig ugy erzem iden sem fog meglepetest okozni.. de ne nekem legyen igazam. :?
Arra is kivancsi vagyok, hogy a boston iden mennyire hajt, meg ugye a Lakers mennyire tudja folytatni azt amit Gasollal elkezdtek (es ugye visszatert Bynum is ha jol tudom).
A Portlandet en is megneznem majd, bar van egy sanda gyanum, hogy sokat ugysem latjuk oket (mar ami a tv-t illeti).

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:11, 28-10-2008 
droid

tomanek wrote:
Én jelenleg a Portlandre lennék kíváncsi, ill. megnézném egy-két meccsüket (ahogy tavaly is tettem volna, az itthoni nettel most már esélyesebbnek tűnök rá)

8 perc az elso eloszezonbeli meccsukbol:

http://www.youtube.com/watch?v=pWqSjBYqZio (erdemes a kep alatti watch in high quality linkre eloszor rakattintani)

na persze a kings ellen, meg csak eloszezon, de eleg szorakoztato... mar most szepen pattognak le az emberek Odenrol (jo, Spencer Hawes :)), meg Rudy Fernandez is jo kis showt adott elo, Rodriguezzel ezt az alley-oopot szinte minden meccsen legalabb egyszer megcsinaltak.
ennyit azert nem fognak a regi phoenix modjara futni... meg azota az itt szepen ugrandozo webster is kiesett 2 honapra, es a 19 eves francia Batum kezd helyette (mert allitolag egesz jol vedekezik es nem kell neki a labda).

Profile  

Post subject:
PostPosted: 20:05, 28-10-2008 
droid

kavics wrote:
axs52 wrote:
fake_ wrote:

Kavics

Igen, egész pontosan úgy értettem, hogy esélytelen bárki is itt ebbe feccölne annyi időt, amit ez megkövetel
És nem csak a szervezésre gondolok, hanem arra is, hogy maga a játék is napi szintű nyomon követést igényel, nekem erre tuti nincs, és ahogy elnézem, nagyon másnak se

hat ha ezen mulik lehet csinalni heti allitasu ligat en meg elvallalom a commishseget h kikuldok ket korlevelet a nagy szervezkedes jegyeben :D
De amugy noway en sem eroltetni akarom h jatsszunk mindenkepp ha mar a tippelde sem elegge vonzo.
En a 76ersre leszek kivancsi keleten ezzel a kerettel siman lehet keresni valojuk.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 22:59, 28-10-2008 
droid

fake_ wrote:
hat ha ezen mulik lehet csinalni heti allitasu ligat en meg elvallalom a commishseget h kikuldok ket korlevelet a nagy szervezkedes jegyeben :D

mivel ezek szerint itt senki se szokott fantasy ligazni, ugyis te nyernel.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 23:32, 28-10-2008 
droid

axs52 wrote:
fake_ wrote:

mivel ezek szerint itt senki se szokott fantasy ligazni, ugyis te nyernel.

hat ez annyiban igaz h eletem elso csapatanak autodraftjat mostansag probalom kikupalni :)
amugyis tokmindegy ha ugysem mozdulna ra senki nem ezert javallottam h nyerjek vmiben hanem mert sztem teljesen jo moka
legalabbis egy fokkal tobb "kreativitast" igenyel mint benyogni 16 csapatnevet :wink:

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 451 posts ]  Go to page Previous  1 ... 19, 20, 21, 22, 23  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]