Felmerült a múltkor, hogy az idei szezonban már ne csak a rájátszásban tippeljünk, hanem év elején nyomjunk egy-egy tippet a rájátszásba jutó, keleti és nyugati 8-8 csapatra is (illetve esetleg azokra is, akik a playoff break előtt azokon a helyeken fognak állni).
Személy szerint részemről én még a rájátszásos tippverseny "intézésére" sem érzem magamat biztosnak, hát még erre (pl a beleszarási faktorokat is figyelembe véve), de egyébként szívesen tippelnék és játszanék.
Ian ötlete amúgy jónak tűnt:
Ian wrote:
Ötlet a pontrendszerre:
-ha eltalálod pontosan a helyet 8 pont
-amennyivel mellé találtál az 8 - annyi pont
-ha nincs benn a tippelt csapat 0
Legfeljebb a végén esetleg lehet árnyalni az arányokat (két éve frmn és kavics 90 ponttal nyertek, míg az előző szezonban bolzec 110 ponttal), pl úgy, h a preallstaros rájátszásos helytippekért járó pontokat ( max 128-at lehet szerezni) felezzük, illetve - ha úgy látná jónak a többség előtte, vagy most - az alapszakasz vége utáni rájátszásos tippekért járó pontokat akár duplán is lehetne számolni.
Nyilatkozzatok, h ki hogyan gondolja, én mindenesetre
az október 28-án (kedden) kezdődő NBA-szezon előtt igyekszem majd bedobni ide (vagy meglepően alacsony beleszarási ráta esetén egy külön topikba) a 2x 2x8 (pre-allstar és regular season, keleti és nyugati) tippemet.
(kis off a végére: elkezdődött az euroliga is, remélhetőleg nem ritkul az eddigiek szerint kb kétheti kettőnek tűnő sportklubos közvetítési menetrend, mert szerintem zsír meccsek lesznek ott is)