i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 02:31, 14-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 454 posts ]  Go to page Previous  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 23  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 09:54, 28-01-2009 
droid

online lemezvasarlas = brokerkedes.
csak nezni kell az arfolyamot :)

nekem eddig a rekordom, hogy 5000 ft helyett 3500 fizettem.

de amugy ahogy lattam a htfr.com bizonyos lemezeket nagyker aron ad epp 3 fontert a 2.50 nagykerar mellett ez igen barati. Ehhez kepest a juno 5 font, dupla haszonnal dolgozik.

Ez pedig szerintem azt jelenti, hogy ha egy lemezt keresel erdemes 4-5 boltot is vegigkattintgatni, mert 500 es 1000 forintokrol is szo lehet.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 18:10, 29-01-2009 
NewCityBass

juno :

Juno recordson hogy müködik a paypal?
mert másodszor kattoltam arra h ugy fizetném a pakkom és nem ugrik fel a paypal oldal ( mint pl beatporton) hanem egy oda urgik hogy köszönjük az ordered :D most akkor sikerült igyis vagy nem? mert szerintük igen.. viszont még nem kaptam meg a lemezt és többszöri kérdésemre is az volt a válasz hogy ha nemjön meg jövőhéten reklomáljak

ezzel kapcsolatban valaki?

Newcitybass proudly pres.: BTK (VIRUS , RENEGADE HARDWARE , DUTTY AUDIO) BRA @ Dunaújváros
event: https://www.facebook.com/events/367119380040481/?fref=ts
Image

Profile  

Post subject: Re: Internetes rendelés
PostPosted: 03:06, 13-02-2009 
droid

lehet mar feljott korabban a tema - ez esetben sorry - de azt lehet tudni h a kemikalrol rendelt lemezeket itthon ki kezbesiti? a magyar posta?

ugyanis rendeltem bp-re toluk cirka 2 hete, nem is volt gond megjott 1 het alatt a pakk, viszont mi egy nagy tarsashazban lakunk ahol ugye a bejarattol nem messze vannak a postaladak. nos mint kesobb kiderult ugy jutottak el vegul hozzam a lemezek h az also szomszed hozta fel oket azzal hogy ez a pakk ott hanykodott a foldon a postaladak kozeleben, a kukak mellett (!) es hat latta h nekem jott uh gondolta felhozza, nehogy elkallodjon (vannak meg joszandeku emberek...)

viszont egyertelmuen meg volt jelolve h masodik emelet, x ajto es a 2 postas aki itt valtogatja egymast idestova tobb mint 8 eve, tudja h ki hol lakik uh ok tuti h nem basznak le csak oda a foldre, foleg h a csomag abszolut nem levelszekreny kompatibilis...

erdekelne a dolog, mert rendelnek meg de persze azt sem szeretnem h ne adj Isten, legkozelebb ugyanigy 'kezbesitsek' es valaki szepen hazavigye magaval...

Profile  

PostPosted: 11:14, 13-02-2009 
droid

rascal wrote:
lehet mar feljott korabban a tema - ez esetben sorry - de azt lehet tudni h a kemikalrol rendelt lemezeket itthon ki kezbesiti? a magyar posta?

ugyanis rendeltem bp-re toluk cirka 2 hete, nem is volt gond megjott 1 het alatt a pakk, viszont mi egy nagy tarsashazban lakunk ahol ugye a bejarattol nem messze vannak a postaladak. nos mint kesobb kiderult ugy jutottak el vegul hozzam a lemezek h az also szomszed hozta fel oket azzal hogy ez a pakk ott hanykodott a foldon a postaladak kozeleben, a kukak mellett (!) es hat latta h nekem jott uh gondolta felhozza, nehogy elkallodjon (vannak meg joszandeku emberek...)

viszont egyertelmuen meg volt jelolve h masodik emelet, x ajto es a 2 postas aki itt valtogatja egymast idestova tobb mint 8 eve, tudja h ki hol lakik uh ok tuti h nem basznak le csak oda a foldre, foleg h a csomag abszolut nem levelszekreny kompatibilis...

erdekelne a dolog, mert rendelnek meg de persze azt sem szeretnem h ne adj Isten, legkozelebb ugyanigy 'kezbesitsek' es valaki szepen hazavigye magaval...

itt pesten asszem vmi gyorsposta szolgálat hozza őket, nem azok, akik a leveleket
debrecenben viszont ugyanaz, aki a leveleinket hozza, és egyszer ő is megjátszotta ugyanezt, csak a szomszédom épp kinn volt, és elvette tőle
viszont egyértelműen magyar posta

btw beszéltem már velük, elvileg nem hagyhatja ott az utcán (sztem ezt minden épelméjű ember így gondolja), sőt csak a címzettnek, és közeli hozzátartozójának adhatják át, ha nem tudja, akkor értesítőt kell hagyniuk. ettől függetlenül nekem soha nem kellett igazolnom magamat, többször vette át öcsém, neki egyszer kellett :nemtom:

Profile  

PostPosted: 13:12, 13-02-2009 
ujonc

Madzsar Posta Ládzsisztiksz (MPL). Gittegylet. Ezek szerint az a jobbik eset ha csengetés nélkül bedobják a cetlit...

Én áttértem arra, hogy a munkahelyemre rendelem a pakkot és rendben meg is érkezett. Esélya sincs a gyíkarcnak nem átadni vagy cetlizni, mert szerencsére éjjel-nappali porta van.

Lehet, hogy egyértelmű de szerintem mindenképpen valami olyan címet próbálj megadni ahol nagy valószínűséggel kézbesítési időben van valaki. Család/barát stb. Nekem például soha meg sem fordult a fejemben, hogy az albérletbe (7.ker.) rendeljek bármit is mivel a postaláda bennt van a kapun belül. Manapság ha meg valaki kaputelefonál és aztmondja hogy "hahó, Posta" én is elküldöm a picsába ("Nem veszünk semmit."), mert nem fogok kimenni megnézni, hogy tényleg a postás-e, mást meg ugye nem szívesen engedsz be. :). Amúgy is az ajtón van a postaláda mert földszint és ha nem találja a levélszekrényen még összezavarodik szegény, úgy hogy szerintem egy bérház/társasház az "rossz cím".

Szerintem a megoldás egy "jó cím" (családi ház, munkahely, iskola ha megoldható stb.) megadása, mert egyhamar nem fogja összekapni magát a posta. :(

üdv.

Profile  

PostPosted: 16:42, 14-02-2009 
droid

itthon mpl hozza, bar egy lemezt meg levelkent is feladhatsz igy attol fugg, hogy ki minek adja fel, csomag vagy level. Ha level akkor postasbacsi ha csomag, akkor mpl. Amugy tenyleg szerencses ha jo cimre kuldesz, ugye falu elonyt elvez a varosi cimmel szemben, ill. ha van egy kedves szomszed nenike, aki atveszi a (szerinte) "naptart" :)

mintha egyszer itt valaki emlitette volna, hogy ha lemez rendelese eseten egy kisvaros vagy falu cimet adsz meg, akkor a pakk megussza pestet es a nagymereto postas auto osztja szet a megyenbelul a fobb postakban. Mivel nem ismerem a rendszert nem biztos csak valamiert ez igy maradt meg bennem, talan igaz.

Profile  

PostPosted: 17:00, 14-02-2009 
souljah

kisszántó wrote:
itthon mpl hozza, bar egy lemezt meg levelkent is feladhatsz igy attol fugg, hogy ki minek adja fel, csomag vagy level. Ha level akkor postasbacsi ha csomag, akkor mpl. Amugy tenyleg szerencses ha jo cimre kuldesz, ugye falu elonyt elvez a varosi cimmel szemben, ill. ha van egy kedves szomszed nenike, aki atveszi a (szerinte) "naptart" :)

mintha egyszer itt valaki emlitette volna, hogy ha lemez rendelese eseten egy kisvaros vagy falu cimet adsz meg, akkor a pakk megussza pestet es a nagymereto postas auto osztja szet a megyenbelul a fobb postakban. Mivel nem ismerem a rendszert nem biztos csak valamiert ez igy maradt meg bennem, talan igaz.

Igy igaz, lehet én mondhatam de ugy nez ki hogy csak a központi elsztoba megy és már nagy autón viszik is a kis postára, mig pesti cimekre meg összevissza cipelgetik ide oda, szóval a "naptár" lehetséges hogy megérkezik 1 év alatt Pestre is :)

Profile  

PostPosted: 19:31, 15-02-2009 
NewCityBass

ha Junoról hibás cuccot küldenek azt kiszokták cserélni? Tapasztalatok?

Newcitybass proudly pres.: BTK (VIRUS , RENEGADE HARDWARE , DUTTY AUDIO) BRA @ Dunaújváros
Image

Profile  

PostPosted: 22:44, 15-02-2009 
pokemon

nephilim wrote:

neked nem :weep:

Profile  

PostPosted: 23:49, 15-02-2009 
ujonc

nephilim wrote:

Sajnos nekem sem cseréltek ki 2 db cd-t.
Viszont még nem tünt el csomagom. :)

Profile  

PostPosted: 15:41, 23-02-2009 
NewCityBass

Probléma megoldódott , mégpedig :

sajnos nemvolt raktáron nekik abból amiből hibásat küldtek viszont jóváirták az összeget kreditként amit levásárolhatok náluk..
simán jó

Image

Profile  

PostPosted: 16:52, 23-02-2009 
souljah

nephilim wrote:
Probléma megoldódott , mégpedig :

sajnos nemvolt raktáron nekik abból amiből hibásat küldtek viszont jóváirták az összeget kreditként amit levásárolhatok náluk..
simán jó

Amugy HTFR is igy szokta csinalni, meg a legtöbbjük, ezert találták ezt ki.

Profile  

PostPosted: 19:28, 08-03-2009 
NewCityBass

JUNO nektek is halott? márvagy két napja bese jön meg semmi :|

Image

Profile  

PostPosted: 20:25, 08-03-2009 
impulsecreator.hu

nekem is csak a junodownload jön be

nephilim wrote:

Profile  

PostPosted: 20:44, 08-03-2009 
NewCityBass

L.A.S. wrote:
nekem is csak a junodownload jön be

nephilim wrote:

még az se
:thumbsup:

Image

Profile  

PostPosted: 14:43, 09-03-2009 
droid

biztos kozbenjart a artisdzuzs

Profile  

PostPosted: 12:47, 22-03-2009 
pokemon

hello
már 3adjára rendeltem chemicalrol eddig gond nélkül 5perc alatt levették a pénzt és egyből shippingelték is (tegyük hozzá még azt is hogy,hétvége volt, és 8-9-10-11 óra), ez meg is lepett. tegnap pedig rendeltem egy nagyobb tételt amiben rendeltem ruhát is ez volt este hétkor. azóta pendingel a dolog, viszont most másik kártyával rendeltem. előfordulhat hogy valami gebasz van? eddig tök gördülékeny volt minden most megijedtem.
köszi előre is.
üdv

egy befektetési forma :fog:

Profile  

PostPosted: 13:48, 22-03-2009 
impulsecreator.hu

nem tul regota csinalja azt a chemi, hogy azonnal leszedi a penzt (regebben sokkal tobb ido telt el a rendeles es a penz leszedes kozt), szoval szerintem varj meg mondjuk holnap delutanig
ha addig nem tortenik semmi, kuldj nekik az oldalukon talalhato hibajelenton keresztul egy uzenetet (rendelessszamot ne felejtsd el feltuntetni), es segiteni fognak

nem lesz gond :chillpill:

Profile  

PostPosted: 13:52, 22-03-2009 
pokemon

nismo_ wrote:
hello
már 3adjára rendeltem chemicalrol eddig gond nélkül 5perc alatt levették a pénzt és egyből shippingelték is (tegyük hozzá még azt is hogy,hétvége volt, és 8-9-10-11 óra), ez meg is lepett. tegnap pedig rendeltem egy nagyobb tételt amiben rendeltem ruhát is ez volt este hétkor. azóta pendingel a dolog, viszont most másik kártyával rendeltem. előfordulhat hogy valami gebasz van? eddig tök gördülékeny volt minden most megijedtem.
köszi előre is.
üdv

ha még nem fizettél a kártyával, akkor lehetséges hogy ellenőrzik az adatait, és az kb egy nap szokott lenni mindenhol

Profile  

PostPosted: 14:13, 22-03-2009 
souljah

oker wrote:
nismo_ wrote:
hello
köszi előre is.
üdv

ha még nem fizettél a kártyával, akkor lehetséges hogy ellenőrzik az adatait, és az kb egy nap szokott lenni mindenhol

Fölleg ha hetvege akkor banki napot megvarjak...

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 454 posts ]  Go to page Previous  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 23  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]