rascal wrote:
lehet mar feljott korabban a tema - ez esetben sorry - de azt lehet tudni h a kemikalrol rendelt lemezeket itthon ki kezbesiti? a magyar posta?
ugyanis rendeltem bp-re toluk cirka 2 hete, nem is volt gond megjott 1 het alatt a pakk, viszont mi egy nagy tarsashazban lakunk ahol ugye a bejarattol nem messze vannak a postaladak. nos mint kesobb kiderult ugy jutottak el vegul hozzam a lemezek h az also szomszed hozta fel oket azzal hogy ez a pakk ott hanykodott a foldon a postaladak kozeleben, a kukak mellett (!) es hat latta h nekem jott uh gondolta felhozza, nehogy elkallodjon (vannak meg joszandeku emberek...)
viszont egyertelmuen meg volt jelolve h masodik emelet, x ajto es a 2 postas aki itt valtogatja egymast idestova tobb mint 8 eve, tudja h ki hol lakik uh ok tuti h nem basznak le csak oda a foldre, foleg h a csomag abszolut nem levelszekreny kompatibilis...
erdekelne a dolog, mert rendelnek meg de persze azt sem szeretnem h ne adj Isten, legkozelebb ugyanigy 'kezbesitsek' es valaki szepen hazavigye magaval...
itt pesten asszem vmi gyorsposta szolgálat hozza őket, nem azok, akik a leveleket
debrecenben viszont ugyanaz, aki a leveleinket hozza, és egyszer ő is megjátszotta ugyanezt, csak a szomszédom épp kinn volt, és elvette tőle
viszont egyértelműen magyar posta
btw beszéltem már velük, elvileg nem hagyhatja ott az utcán (sztem ezt minden épelméjű ember így gondolja), sőt csak a címzettnek, és közeli hozzátartozójának adhatják át, ha nem tudja, akkor értesítőt kell hagyniuk. ettől függetlenül nekem soha nem kellett igazolnom magamat, többször vette át öcsém, neki egyszer kellett