szerintem atlagos volt a buli.
substance sok bristolt nyomott, amit en annyira nem komalok - ez persze az en szemelyes velemenyem.
a hely az nem volt rossz, annak ellenere, hogy amikor odaertunk, igencsak meglepodtunk, hogy ez valami gyar?
jeges limcsi rokkolt, szalmazsak is jo otlet volt.
a hangositas tenyleg gaz volt, hallottam is a szervezoktol, hogy kicsit tul van vezerelve, de ha lejjebb halkitanak, akkor meg nem lenne eleg hangero - megertem a szervezoket, legkozelebb jobb lesz.
kivetito jo poen volt + diavetito is.
kozonseg - haat, szokasos, nem reszletezem.
visszaterve substancre, nyomott egy-ket jo darabot, amugy kulonosebben semmi erdekes nem tortent, leszamitva azt, hogy a masfel oras szett veget egy breakbeat-kavalkaddal zarta
ilyet meg dnb bulin nemigen lattam, hogy a buli kellos kozepen elkezd 140 bpm koruli breakbeatet jatszani szkreccsekkel.
magyar dj-k szerintem jol jatszottak, tudjak, hogy mi kell a hazai kozonsegnek.
mc-k nem tudom hogy nyomtak, mert a hangositas ugye gaz volt, viszont pozitiv, hogy neha egy-ket triola is befigyelt
na azt hiszem tul sokat is irtam.
remelem a "monthly drum'n'bass" az nem kamu, es tenyleg minden honapban el tudok menni egy nagyobb d'n'b partyra.
es orulok, hogy a bladerunnazon kivul mas is elhiv kulfoldi dj-ket, hiszen gondolom a blader. anyagi kerete is szukos.
szoval respekta, de amugy nem ereztem magam olyan nagyon jol a partin...