i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 19:43, 13-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 8 posts ] 
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 03:28, 23-07-2000 
tactile

szerintem atlagos volt a buli.
substance sok bristolt nyomott, amit en annyira nem komalok - ez persze az en szemelyes velemenyem.
a hely az nem volt rossz, annak ellenere, hogy amikor odaertunk, igencsak meglepodtunk, hogy ez valami gyar? :)
jeges limcsi rokkolt, szalmazsak is jo otlet volt.
a hangositas tenyleg gaz volt, hallottam is a szervezoktol, hogy kicsit tul van vezerelve, de ha lejjebb halkitanak, akkor meg nem lenne eleg hangero - megertem a szervezoket, legkozelebb jobb lesz.
kivetito jo poen volt + diavetito is.
kozonseg - haat, szokasos, nem reszletezem.
visszaterve substancre, nyomott egy-ket jo darabot, amugy kulonosebben semmi erdekes nem tortent, leszamitva azt, hogy a masfel oras szett veget egy breakbeat-kavalkaddal zarta :)
ilyet meg dnb bulin nemigen lattam, hogy a buli kellos kozepen elkezd 140 bpm koruli breakbeatet jatszani szkreccsekkel.
magyar dj-k szerintem jol jatszottak, tudjak, hogy mi kell a hazai kozonsegnek.
mc-k nem tudom hogy nyomtak, mert a hangositas ugye gaz volt, viszont pozitiv, hogy neha egy-ket triola is befigyelt :)
na azt hiszem tul sokat is irtam.
remelem a "monthly drum'n'bass" az nem kamu, es tenyleg minden honapban el tudok menni egy nagyobb d'n'b partyra.
es orulok, hogy a bladerunnazon kivul mas is elhiv kulfoldi dj-ket, hiszen gondolom a blader. anyagi kerete is szukos.
szoval respekta, de amugy nem ereztem magam olyan nagyon jol a partin...

Soundcloud

Profile  

Post subject:
PostPosted: 09:26, 24-07-2000 
ujonc

1et kell, hogy értsek chris.su-val, egyedül annyiban nem, hogy nekem semmi különösebb bajom a bristollal. Ettől függetlenül nekem sem azt hozta Substance, amit tőle vártam volna (igaz ez a legtöbb djvel így van :) Szal fiúk 2000ért télleg vmi normális hangtechnika kéne, nem ilyen harmatos, a grizzlykről meg ugye nem a szervezőség tehet :(
Ja, jut eszembe, a secusok elég korrektek voltak, nem a szokásos -1 iq, ez egy nagy pirospont :)
Nem is ragozom tovább, ha tényleg jobb lesz a hangosítás, akkor biztos, hogy nem fogom kihagyni a következőt...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 10:18, 27-07-2000 
son of nitrous

Hmmm well....
Sok igazság van az olvashatókban, mondom azt, hogy mit teszunk azért, hogy jobb legyen a kov. party.Szóval, lesz egy kábé háromszor akkora hangcucc, tobb hantorony,JA! és mondjuk nem mono elhelyezés ;-)))
ech...
A kovetkezo bulin,(merthogy ugye Monthly DnB) Nagy valószínűséggel Echo, és Micky Freeze fog alkotni valami szépet. A látvány -ami szerintem igen szépre sikeredett(koszi roni peti tomi) és lesz legkozelebb is, videoval, és újjabb 3d-s animokkal megtámogatva.
Szóval a pontos dátum még ne 100, de van rá esély, hogy a magyar loveprédot a kovetkezo Nowsound partyn beszéljuk meg.(szóval lehet, hogy 26.a)
errol még gyulekeznek a bővebb ainfók, majd zúdítom, ha meglesz.
Addig is kitartás.
MidLow

Profile  

Post subject:
PostPosted: 03:12, 31-07-2000 
tactile

shinoda - teljesen igazad van, lehet, hogy en voltam tul faradt. mindenesetre nekem egy bulin altalaban a zene a legfontosabb, es ha az nem olyan amit en szeretek, akkor nem mindig tudom jol erezni magam. bevallom ez az en hibam. viszont ha olyan zene van, ami szetszed, akkor akar toksotetben vagy vilgosban egy szemetesauto belsejeben is elbugiznek ra. mas kerdes, hogy talan kar volt azt varnom substancetol, hogy felteszi konflicttol a messiaht, vagy a virus istallotol a resurrection-t.
bleh. na de ez mar a mult azt hiszem. :)
ha lesz kemal, o csak felrakja a messiaht ?!?

Soundcloud

Profile  

Post subject:
PostPosted: 05:38, 31-07-2000 
impulsecreator.hu

chris: nyugi, nem rakja fol, mert mar rohadtul raunt ;)

worrior.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 16:17, 01-08-2000 
ujonc

Tetszett a helyszín,
ismerős jó arcok...
A hangulat is jó volt.
Mi kellett volna még.
Igaz, keveset tánciztam, mert nem tudtam élvezni a
zenét.
Jó kezdet volt ez a NOW.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 07:13, 09-02-2001 
ujonc

to ati's: hatos, hetes... a kovetkezo nyolcas ugyan ott

Profile  

Post subject:
PostPosted: 13:49, 09-02-2001 
droid

tényleg?
ha most ezt nem mondod akkor nem tudtam volna elmeni a 2.-3.-4.-5.-6.-7.-re!!
köszi az infot

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 8 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]