Eddig a
Projekt Natal (xbox360ra virtuális barátunk, névszerint Milo) volt olyan innovatív, hogy
az már beteg.
(
http://www.youtube.com/watch?v=dWnZOseA3Lw )
Az
assassin's 2 meg még mindig büntet, a gameplayek sem maradnak el a digic pictures (hajrámagyarok) intro minőségétől, szóval brutális reneszánsz lesz a nappaliban nemsokára.
Habzó szájú fanboyoktól a hideg kiráz, miért kell kiakadni hogy
lesz metal gear xboxra? aki csak 1 játék miatt vesz konzolt, az meg is érdemli : ) És ha tényleg Raident kell irányítani, az sem lesz rosszabb. (ellenben a pspre érkező mgs nekem kicsit botladozós, eddig úgy néz ki nem az a masszív taktikai témára épül, amit én szeretek, hanem a
mészéslősz-elvre) viszont konkrétan az mgs folytatása lesz, úgyhogy muszájság

-ja és ez a új psp undorító egészen konkrétan.
De ha nagyon sokan lettek öngyilkosok a hírtől, akkor annak kevesen fognak örülni, hogy a Final Fantasy XIV meg only ps3. Nem ugyanaz a kettő, de a tábor mérete közel akkora. (? bátor voltam, nem tartottam népszámlálást)
Örülök még ((wiisek)) a
super mario galaxy 2nek, nagyobb, masszívabb pályák, Joshi is már szerepet kap. De az új
Metroid, őőő, látszik rajta hogy Team Ninja-s, full olyan mint a Ninja Gaiden... Nem gond, szép meg minden, de a first person jobb lenne (volt ahol úgy mutatták a videóban, de javarészt külsőnézetes...csuri)
És kaszál a mozgásérzékelő kitalálója, eldobja mindenki a joyt és nekiáll hadonászni. m-i-n-d-e-n-k-i, szonis és bokszos egyaránt. a wiisek meg már megizmosodtak időközben

Részemről, röviden ennyi. Ilyen, hogy
Uncharted2, tudjuk, láttuk, nemsokára jön. Lesz
új resi, meg
Little Big Planet, meg egy LBP koppintás, új
MotorStorm - ezek pspre (kár volt elhagyniuk az umd meghajtót sz új gépekből...) és ha ezek letöltősek lesznek... kitudjamennyiért. Vagyis azt lehet sejteni, hogy árban közel annyi lesz, mintha umd-n vennéd meg. Már ha valaki megvette eddig és nem pandórázta a ketyerét.