i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 21:17, 16-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 4548 posts ]  Go to page Previous  1 ... 190, 191, 192, 193, 194, 195, 196 ... 228  Next
Author Message
 Post subject: Re: -= gamerzone =-
PostPosted: 12:21, 02-06-2009 
solarcube

nincs valakinek egy eladó gyári hellgate london-ja?

megvenném.

pü pls.

(\___/)
(='.'= )
(")_(")

Profile  

PostPosted: 14:25, 02-06-2009 
solarcube

:shock:

(\___/)
(='.'= )
(")_(")

Profile  

PostPosted: 14:30, 02-06-2009 

Force feedback érdekes lesz. :fog:
Mondjuk télleg mennyivel jobb így tolni a fifát, mint kimenni focizni. :lol:

Profile  

PostPosted: 15:23, 02-06-2009 
partiarc

A Bioware ismét valami fergeteges hangulatút alkotott (bár a Mass Effect 2 még mindig jobban izgat), ezt látni kell :shock:
http://tv.gamestar.hu/video/star-wars-the-old-republic-omfg-render-trailer

10.30. - Mav
11.06. - Spyral - Spytech - Endor
11.13 - Giocator + Guests
11.20 - Flipside BDay show!
.flipbook.

Profile  

PostPosted: 20:26, 02-06-2009 
poszthumusz

http://index.hu/tech/szoftver/2009/06/02/ujjaeledo_legendakkal_indul_az_e3/

Profile  

PostPosted: 13:44, 03-06-2009 
partiarc

Eddig a Projekt Natal (xbox360ra virtuális barátunk, névszerint Milo) volt olyan innovatív, hogy az már beteg.
( http://www.youtube.com/watch?v=dWnZOseA3Lw )
Az assassin's 2 meg még mindig büntet, a gameplayek sem maradnak el a digic pictures (hajrámagyarok) intro minőségétől, szóval brutális reneszánsz lesz a nappaliban nemsokára.

Habzó szájú fanboyoktól a hideg kiráz, miért kell kiakadni hogy lesz metal gear xboxra? aki csak 1 játék miatt vesz konzolt, az meg is érdemli : ) És ha tényleg Raident kell irányítani, az sem lesz rosszabb. (ellenben a pspre érkező mgs nekem kicsit botladozós, eddig úgy néz ki nem az a masszív taktikai témára épül, amit én szeretek, hanem a mészéslősz-elvre) viszont konkrétan az mgs folytatása lesz, úgyhogy muszájság :) -ja és ez a új psp undorító egészen konkrétan.

De ha nagyon sokan lettek öngyilkosok a hírtől, akkor annak kevesen fognak örülni, hogy a Final Fantasy XIV meg only ps3. Nem ugyanaz a kettő, de a tábor mérete közel akkora. (? bátor voltam, nem tartottam népszámlálást)

Örülök még ((wiisek)) a super mario galaxy 2nek, nagyobb, masszívabb pályák, Joshi is már szerepet kap. De az új Metroid, őőő, látszik rajta hogy Team Ninja-s, full olyan mint a Ninja Gaiden... Nem gond, szép meg minden, de a first person jobb lenne (volt ahol úgy mutatták a videóban, de javarészt külsőnézetes...csuri)

És kaszál a mozgásérzékelő kitalálója, eldobja mindenki a joyt és nekiáll hadonászni. m-i-n-d-e-n-k-i, szonis és bokszos egyaránt. a wiisek meg már megizmosodtak időközben :D

Részemről, röviden ennyi. Ilyen, hogy Uncharted2, tudjuk, láttuk, nemsokára jön. Lesz új resi, meg Little Big Planet, meg egy LBP koppintás, új MotorStorm - ezek pspre (kár volt elhagyniuk az umd meghajtót sz új gépekből...) és ha ezek letöltősek lesznek... kitudjamennyiért. Vagyis azt lehet sejteni, hogy árban közel annyi lesz, mintha umd-n vennéd meg. Már ha valaki megvette eddig és nem pandórázta a ketyerét.

Profile  

PostPosted: 02:39, 04-06-2009 
pokemon

E3 2009 - PS3 Motion Controller

http://www.youtube.com/watch?v=th8_zKa0DKk&feature=related

WOW :villa:

Ha ez beérik játékok terén, akkor elgondolkodom egy ps3on

...amúgy ingben a gyerek tiszta Karesz lookalike :D

Profile  

PostPosted: 15:04, 04-06-2009 
solarcube

psp2-k

Image

Image

és ps2p

Image

(\___/)
(='.'= )
(")_(")

Profile  

PostPosted: 15:24, 04-06-2009 
souljah

reza wrote:
psp2-k

az elso kep evek ota neten keringo fan-made modell, a masodik meg az apple-es ikonokkal rettentoen komolyan veheto :D

Profile  

PostPosted: 15:48, 04-06-2009 
solarcube

nemirtam oda hogy conceptek :]

amugy itt találtam:

http://www.pto.hu/post/1/1551

Image

(\___/)
(='.'= )
(")_(")

Profile  

PostPosted: 23:32, 05-06-2009 
piper

--Disztroj-- wrote:
E3 2009 - PS3 Motion Controller

http://www.youtube.com/watch?v=th8_zKa0DKk&feature=related

WOW :villa:

Ha ez beérik játékok terén, akkor elgondolkodom egy ps3on

...amúgy ingben a gyerek tiszta Karesz lookalike :D

ez mókásabbnak tűnik nekem, bár a trailer nagyon Wii szagú

http://www.youtube.com/watch?v=fMb0LSsRnWk&feature=related

de a lényeg nekem tényleg az AC2 :slayer: :slayer:

Profile  

PostPosted: 21:09, 06-06-2009 
partiarc

bioware mar megint megkapott egy ilyen nagyon nehezen elcseszheto alapanyagot, mint ezt a star wars sequence-t es nezzetek negativnak, de ez is veszni fog.
csupan abbol kiindulva, hogy a BG 1-2, a Neverwinter Nights osszes, es a Mass Effect is fostalicska kakimakikukimuki egytol-egyig. leginkabb story-t es a forgatokonyvet nezve.
KOTOR-al nem jatszottam, de azthiszem nem is fogok.
SC-nek kurvajo sztorija volt, nem RPG, meg is milyen jol ki volt talalva. vagy nezzuk me a regi rpg-ket.

rash, bocs ha nem ertek egyet a fergeteges hangulatu resszel :)

Profile  

PostPosted: 14:49, 07-06-2009 
NewCityBass

en mondjuk nem vagyok szerepjatekos beallitottsagu (persze tudom ezek kozel sem HC szerepjatekok), de ezek nagyon le tudtak kotni ennek ellenere.
de hat izlesek es pofonok : )
(fergeteges hangulatot "csak" a videora ertettem, az mmo-val tuti nem fogok jatszani)
szerk: rash voltam :D

Newcitybass proudly pres.: BTK (VIRUS , RENEGADE HARDWARE , DUTTY AUDIO) BRA @ Dunaújváros
event: https://www.facebook.com/events/367119380040481/?fref=ts
Image

Profile  

PostPosted: 02:09, 08-06-2009 
partiarc

aza baj, hogy azota keverik a diablo-t az rpg-vel amiota megjelent. a diablo sikere miatt, belekerultek a mindenkori "top seller receptbe" azok a nagyon jellemzo vonasok, ami a diablo eseteben jol mukodtek, mert meg volt igenyesen csinalva. meg ott nem is az volt a lenyeg...
de barmi mas jatek amit ez alapjan a recept szerint csinalnak A: legalabb olyan jonak kellene lennie mint a diablonak (multi!!!) vagy legyen egy pro singleplayer-es hentelés. -->
ahhoz minimum kell B: jo sztori. de ha a sztorira alapoznak, es benak a fejlesztok mashol (szar zene szar grafik, szar hangulat) akkor az a sztori nagyon rendben kell legyen.

ezeken a bioware jatekokon iszonyuan erzodik hogy volt max 1-2 level designer (az itemek vegtelenul unalmas, szurke egyhangusagabol itelve pl.), es max 2-3 tag aki irta a sztorit, abbol ha 1nek volt iroi tehetsege, es az sem biztos, hogy vagja mi az a humor, profansag, de ami biztos, hogy nem ert vilaghoz, legyen az DnD, Star Wars, vagy mas sci-fi. ez nem azt jelenti, hogy nem tudja mi az a hyper jump, vagy egy chain lightning, egyszeruen csak csapnivalo nem egy igazi FAN, aki tud ujat teremteni.
vagy ha van is kraft a keszitokben, hulye projekt manager, illetve a fonokseg = a kiado.

lenyeg: bioware legalabb annyria szar mint a bethesda.
lasd fallout 3 milyen gyenge.

Profile  

PostPosted: 10:53, 08-06-2009 
ujonc

most már csak az érdekelne engem ezután a két hosszú monológod után, hogy te mit neveztél akkor jól sikerült szerepjátéknak amikor minden normál szerepjátékos BG 1-2-vel játszott. Merthogy azért ezt a két játékot leszarozni elég nagy *khm* pofátlanság. Tudom, ízlések és ficamok, na de azért mégis...

Profile  

PostPosted: 12:18, 08-06-2009 
original nuttah

cclone wrote:
most már csak az érdekelne engem ezután a két hosszú monológod után, hogy te mit neveztél akkor jól sikerült szerepjátéknak amikor minden normál szerepjátékos BG 1-2-vel játszott. Merthogy azért ezt a két játékot leszarozni elég nagy *khm* pofátlanság. Tudom, ízlések és ficamok, na de azért mégis...

ja. baldur's gate alap. nem játszottam jobb rpg-vel.

Profile  

PostPosted: 12:41, 08-06-2009 
solarcube

hamár rpg, nemtudtok valami jót ajánlani?

hellgate london stílus kb. (ezt a játékmenetre értem, nem a környezetre)

lényeg - nuke / xp / skilltree :]

(és jólenne online multi is)

(\___/)
(='.'= )
(")_(")

Profile  

PostPosted: 21:51, 08-06-2009 
pokemon

noit wrote:

lenyeg: bioware legalabb annyria szar mint a bethesda.
lasd fallout 3 milyen gyenge.

Oblivion mond neked valamit?
Mondjuk ha mondana nem szaroznád le a bethesdát...

A mass effect design-ja meg tényleg nem a legjobb, de mivel konzolra írták ezért olyan amilyen...a story sztem jó volt, én amiatt vittem végig

Profile  

PostPosted: 01:11, 09-06-2009 
partiarc

cclone wrote:

igazabol mar megint elkezdek sokat irni, annyira nem viselem a szivemen a meggyozeseteket, de csak hogy bejezzem amit elkezdtem:

fallout 1-2.
talan a planescape

regebbrol a wizardry 7, krondor, vagy a stone prophet, ha mindenkepp a fantasy, de meg sorolhatnank azt hiszem. nem a 6CD meg a jatekóramennyiseg szamit elsosorban, hanem a summa summarum.

ennyi.

a BG-s, meg Oblivionos "go there, do that" mission-oket ne nevezzuk mar jo rpg-nek legyszi.
de ok, akkor legyenek ilyen questek, csak valamivel azokat is erdekesse kene tenni. olyan vilag kell ahova szivesen visszater az ember.

a BG nagyott bukott a linearis story line-al. fallout utan, arra szamitottam, hogy kapok egy legalabb olyan jo, de ha nem megjobb valamit. erre kapunk egy kulonlegesnek nem mondhato tortenetet (felisten hos, keresi a multjat, blah-blah,) ekozben teljesen ra van szoritva arra a linearis vonalra amit megszabtak a felkegyelmu keszitok... nincs elkalandozas jobbra, balra... nem, A pontbol B pontba, B pontban kicsit mozgolodhatsz amig vege nem van a mapnak, aztan annyi volt. Ok, van Oblivionunk. ott jo nagy szabadsag van, csak eppen halal unalmas, es kiabrandito az egesz. foleg ezzel a most akkor Evil vagy Good vagy a dialogusokban dologgal.
Az icewind dale is csalodas volt, de ott legalabb karpotolt az artwork, a zene, es a character hangok. csak hasonlitsuk ossze a portraits-eket pl. vagy a zenet..

BG ettol a buta peckes indulotol mindig felfordult a gyomrom

mig Icewind Dale vagy

vagy az etalon Fallout ST redding necropolis

es meg sorolhatnam, heroes 2-3 barmelyik

stb

vagy a portrait kepek
BG:
a nyalaskepu jólovag.
http://catalogingjunkie.net/BG1BG2style/images/Ajantis2H_jpg.jpg
a gyik elf-merlin
http://catalogingjunkie.net/BG1BG2style/images/XanH_jpg.jpg
es akkor ehhez a tarkabarka vicchez kepest az Icewind dale
http://www.halifax.it/best/icewind/img/art/art15.jpg
http://www.planetbaldursgate.com/iwd2/character/portraits/female01.jpg
http://vaultmedia.ign.com/rpgvault/image/iwd2_0107d04.jpg
http://www.planetbaldursgate.com/iwd/media/files/portraits/dragon_lg.jpg

A BG grafikailag es a szinvilagat illetoen vagy egy rozsaszin-zöld-lila egyveleg, vagy egy fakó unalom.

az icewind dale sugarozza a hangulatot a mely.

fallout 1-2 meg megbassza lóháton oda-vissza a BG-t mindenhol.

szerintem.

Profile  

PostPosted: 02:09, 09-06-2009 
ujonc

omg, éreztem h le kellett volna írnom h nehogy a Fallout-tal gyere :hah:
ez olyan mintha visszamentünk volna majdnem 10 évet az időben és most szétflame-eljük a topic-ot, hogy akkor most a BG jobb vagy a Fallout :D nyugodtan lehet őket egy kalap alá venni mindkét játék kurvajó volt a maga nemében, vagy ha meg nem akarod akkor pedig ne is próbáld meg őket összehasonlítani hiszen teljesen eltérő játékstílust követeltek meg. Arról meg nem is beszélve h a Black Isle dolgozott ugye a BG-n is (bár ott ugye mint kiadó) szóval amikor szarozod az arcokat akik dolgoztak a BG-n ugyanúgy szarozod kb azokat akik a te drágalátos Fallout-odon és társaikon dolgoztak, de gondolom ezzel is képben vagy.

Icewind Dale-t meg végképp ne hozd fel példának, mert azt ugye mindenki BG lite-nak csúfolta, mind kezelésben, játékmenetben és sztoriban is. Oké, másképp nézett ki, naés?
Planescape Torment: más világ, picit más kezelőfelület, plusz háromféle befejezés, emiatt már jobb rpg? :D Ilyen alapon akkor akkor a Stalker az rpg-k királya is lehetne.. na nemár...
Heroes-t tökfelesleges volt ideírnod, ennyire ne keverd az rpg és a stratégia fogalmát.

Tulajdonképpen neked az a bajod, hogy Neked hangulatilag nem tetszett a BG, de emiatt permanensen szarnak nyilvánítani (mert ezt csináltad a mondandód legelején) azért elég nagy hülyeség.
Ezt a véleményedet egy mondatban le lehetett volna írni, ehelyett fél oldalas kisregényekkel próbálod alátámasztani, hogy miért fos egy amúgy világklasszis játék.

ps: remélem a The Witcher-t is hasonlóan osztod :D

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 4548 posts ]  Go to page Previous  1 ... 190, 191, 192, 193, 194, 195, 196 ... 228  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]