i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 14:59, 14-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1965 posts ]  Go to page Previous  1 ... 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80 ... 99  Next
Author Message
 Post subject: Re: BALATON SOUND 2009 (JÚL. 9-12.) Zamárdi
PostPosted: 16:03, 14-07-2009 
állat

Cassidy wrote:
Ez volt eddig a leg fantasztikusabb fesztivál amire volt szerencsém elmenni.
Underworld-Azok a lufik azok a fények,hihetetlen milyen volt az atmoszféra..
Parov Stelar-nem ismertem BS előtt,de most már van egy új kedvencem^__^
Kraftwerk-tündérien aranyos prüntyögő hangok,iszonyat flash és we are te robots..Az autobahn-on pedig imádtam a visualt,k jó retro videók,képek voltak^__^
David Guetta-rettenetes tombolás akármennyire is nem ez a csapatunk fő kedvenc stílusa
Kyoto Jazz Massive-jól esett egy kis élőzene is és naggyon jól lehetett rá táncolni,előtte pedig két srác valami hihetetlen jó kis minimal bulit csinált,amire tök jó volt ébredezni,chillezni
Brains-nem ismertem,de ezt is felvettem a kedvencek közé,akárcsak Irie Maffia-t,a tánc itt is nagyon tuti volt
Orbital-földöntúli..
Sub Focus-addigra már az alkohol és a minden végtagot szétromboló tánc miatt nem voltunk toppon,de ahogy az emberek rázták a kordont ,úgy néztek ki mint egy dühödt vadállatokkal teli ketrec amiből a lakók minden áron ki akarnak törni és letépni az összes velük szembejövő fejét,vagy épp ,mint a tomboló tenger szikláknak csapódó hullámai,minket is teljesen megvadítottak és utolsó csepp aznapi energiánkból tomboltunk ahogy bírtunk(a bizti őrök meg nagyon cukik voltak,látszott az arcukon,hogy erre egyáltalán nem voltak felkészülve,teljesen beszartak látva ezt az igazi elmebajt:D)nagyon nagy respect Sub Focusnak,ahogy besétált igazi úriemberként,élére vasalt ingben,belőtt séróban,aztán hozzánk vágott egy ilyen elmebeteg bulit :villa:
Röksopp-maga a gyönyörűség(az Only this momenten sírva tomboltam,annyira fantasztikus volt,teljesen kikelt magából az egész embermassza)
Moby-a nagy színpaddal szemben az emelvényen mezitláb tomboltunk úgy,mintha az életünk múlna rajta,ami a fincsi padlószőnyeg miatt és a tökéletes idő miatt volt a legjobb:)Mondjuk nem szerettem meg jobban Mobyt,de ahogy ott buliztunk,nagyon feldobta:)
Ezen kívül még rengeteg mindenre eljutottunk,rengeteget pihiztünk,de főleg táncoltunk
Nagyon nagy pacsi és köszönet az összes szervezőnek aki ezt létrehozta!
:villa: :love: :bigglasses: :int: :kitt:
szerintem jobb volt,mint tavaly,bár az állandó house engem is kicsit idegesített
remélem jövőre Daft punk is lesz :fules:

ez a beszamolo teljesen olyan, mintha viccbol irta volna vmi hivatasos mondjuk az indexre :D
ügyi vagy!

Profile  

PostPosted: 16:20, 14-07-2009 
souljah

--Disztroj-- wrote:
lesliebarhx wrote:
egyértelműen gyengébb volt mint tavaly,indoklás nem is szükséges :?

még a tavalyinál is szarabb? jóég! Azt hittem annál nincs lejjebb (najó, Krafty akkor nagyon adta, de ennyi)

Hajnali 3-4 után most is csak minimal szólt mindenhonnan?

meg dárenbész sok helyen, mind1 Moby állat volt :D

Profile  

PostPosted: 16:40, 14-07-2009 
ujonc

Roki:
ööö
ez most jót vagy rosszat jelent?

Profile  

PostPosted: 16:42, 14-07-2009 
allnightbreakz

:D

Profile  

PostPosted: 16:50, 14-07-2009 
partiarc

azert egy-egy helyet mniden ejjel lehetett talalni ahol ment vmi josag (elso nap oriasi megkonnyebbules volt ratalalni cadikra, aki epp az egyik kedvenc harmonic 313 zenemet tolta). viszont inkabb aludtam 4-kor mindig, deltol rengeteg fasza szettet/koncertet lehetett hallgatni, azokra tartalekoltam magam inkabb. :)

Profile  

PostPosted: 18:38, 14-07-2009 
original nuttah

nekem ez volt az elso soundom, es nagyon tetszett. nagyon jo volt a tarsasag, jo hangulat, erdekes program.
megvallom egyik fellepo sem tartozott a kifejezett kedvenceim koze, de nagyon sok erdekelt.
Underworld meglepoen jo volt, ez volt az egy, ahol a legsurujeben voltam a kozepen, es teljesen magal ragadott a koncertfeeling.
Kraftwerk fesztivalkoncert helyett inkabb volt egy audio-kulturalis tortenelemlecke, de nagyon meghatott.
Orbital. erdekes modon a legtobben oket hoztak ki a legjobbnak az egesz fesztivalon, nalam ez volt az 5 nagykoncert kozul a leggyengebb. a szinvonalat jelzi h meg igy is tetszett :)
Röyksoppal most ismerkedtem meg a hetvegen, bar kiderult h jopar zenejuket ismerem. hangulatos naplemente koncertet adtak :)
Moby - nekem o volt a csucs. a koncert alatt vegig az volt, h "de hat ezt ismerem - ez is moby?!" majdnem minden zenet ismertem, ugy h felerol nem is tudtam elotte h moby. komoly tiszteletet ebreszt h ilyen sokoldalu zenesz. van olyan hangszer amin nem jatszik? :)
Subkokusz kozepes volt, neha iszonyat ugyetlen, sokszor lehetetlenul lassu mixekkel. neha ezt hittem mar h extended vip version, mert ugy tunt mar 10 perce szol, ket kiallas megvolt es meg mindig ugyanaz. a sajat zenei nagyot utottek, de a rengeteg triplet egy ido utan nagyon zavart. volt konkretan egy triplet blokk vagy 4-5 zene - mind ugyanolyan. teny, h azert volt par ragyogo pillanat, nehany mixe gyors volt es pontos (nem is ertem, nem volt konzekvens). turbulence, oxygen.. szoval osszessegeben kozepes, azert is mert nem hagyta kriszt jatszani, mar vagy fel oraja ezt hittem h krisz jon, de sztem o is :) aztan meg egy trekk meg ketto meg fel ora, raadasul osszevissza, egy kis amen zuzas, aztan egy wobli, ... . na az nem hianyzott, csucson kell abbahagyni ugye :)
krisz iszonyat borulassal kezdett - my house + deadline dupla..... :shock: utana meg fel orat hallgattam, es akkor esett le mi hianyzott a subfocus setbol. a koncepcio.
zincet eszembe se jutott meglesni.. es ha jol erzem nem hagytam ki sok mindent.

the bird is the word

Profile  

PostPosted: 18:46, 14-07-2009 
NewCityBass

jade wrote:

:hah: :villa:

Newcitybass proudly pres.: BTK (VIRUS , RENEGADE HARDWARE , DUTTY AUDIO) BRA @ Dunaújváros
event: https://www.facebook.com/events/367119380040481/?fref=ts
Image

Profile  

PostPosted: 18:56, 14-07-2009 
original nuttah

nephilim wrote:
jade wrote:

:hah: :villa:

+1 :fog:

Profile  

PostPosted: 19:28, 14-07-2009 
partiarc

Engem sem fogott emg tulzottan SF szettje, nem volt kiemelkedő, de elvoltunk azért rajta (hála némi nedűnek). Ellenben Orbital, Underword és Royksopp fellépése igazi nyári fesztiválos felüdülés volt, amire Moby tette fel a koronát. Hihetetlen kellmes csalódás volt, sok régi emléket feltéptek a rég nem hallott zenéi, és emellé iszonyat showmanként hypeolta magát, a közönséget. Kongázott gitározott, ugrált, párbeszédben volt a kiváló hangú énekes hölggyel. Ezekért az élményekért szeretek fesztiválokra/koncertekre járni. Csillagos ötös nagybetűs fellépők

Röyksopp wrote:
"look at the bungee jumpig guy! whoa"

mekkora jot mulattam ezen a terelesen :hah:

10.30. - Mav
11.06. - Spyral - Spytech - Endor
11.13 - Giocator + Guests
11.20 - Flipside BDay show!
.flipbook.

Profile  

PostPosted: 19:58, 14-07-2009 
droid

egy valamit kihagytam

BIGUP Gumilapéknak...életem legjobb dubstep élménye :)

www.myspace.com/mheola

Profile  

PostPosted: 20:12, 14-07-2009 
ujonc

valaki igazán szólhatott volna, hogy mit művel Zinc mostanában. :ooo: kénytelen voltam húsz perc után eljönni, mert annyira kiakadtam, másnap meg rájöttem, hogy kurvára tetszettek azok a gusztustalan zenék, amiket ha valaki ismer, akkor dobhatna nekem egy tracklistát. csak ne tudtam volna, hogy ki pakolja őket... :crazy:
sub focus...hát őő izé. nem vártam sokat, de mr. happy után azt hittem, hogy itt lesz valami.aztán mégsem...

Profile  

PostPosted: 22:01, 14-07-2009 
ujonc

gergo wrote:

valaki meg tudná mondani, hogy ki követte el azt a Michel Jackson remixet, amit Statik rakott fel ?

Profile  

PostPosted: 22:11, 14-07-2009 
impulsecreator.hu

makoto?

/dev/null wrote:
gergo wrote:

valaki meg tudná mondani, hogy ki követte el azt a Michel Jackson remixet, amit Statik rakott fel ?

Profile  

PostPosted: 23:01, 14-07-2009 
original nuttah

Nyilván ez is nagyon szubjektív, de nekem a háromból ez volt a legrosszabb
Volt persze rengeteg jó pillanat is, nem voltak nagy elvárások, így könnyű volt pozitívan csalódni
Viszont még mindig azt mondom, már az egész alap hangulatáért megérte
Én pl. sokkal kevesebb plázacicával és anyucikedvencével találkoztam, mint tavaly
Persze lehet csak jól kerültem bizonyos helyeket :-)
De a lényeg, hogy jövőre ugyanitt!
Jah és talán a legfontosabb, még mindig a magyar lányok a legszebbek a világon :loveteeth:
1. nap:
http://www.rewind.hu/galeria/thumbnails.php?album=237
2.nap:
http://www.rewind.hu/galeria/thumbnails.php?album=238
3. nap:
http://www.rewind.hu/galeria/thumbnails.php?album=239
4. nap:
http://www.rewind.hu/galeria/thumbnails.php?album=240

Profile  

PostPosted: 23:34, 14-07-2009 
pokemon

subfocus setje kicsit osszeszedetlen volt, ha mar tobb stilust vegyit (amivel egyebkent alapbol semmi baj nincs, meg jo is) nem osszevissza kellene pakolni. par athuzas meg dabuldrop pedig egy az egyben az essential mixebol volt. ezenkivul tetszett, turbulencenel meg wonder wherenel nagyot neztem

chrissu iszonyujovolt, tartotta a hangulatot smash tv nine kombo hatalmas :villa:

de ami a lenyeg: kibirt valaki zincen egy szamnal tobbet? hanyas...(es nem azert mert nem dnb, egyszeruen undorito volt az a haz amit nyomott)

Profile  

PostPosted: 00:17, 15-07-2009 
metalhead

Profile  

PostPosted: 01:15, 15-07-2009 
partiarc

Orbital:

Underworld:

10.30. - Mav
11.06. - Spyral - Spytech - Endor
11.13 - Giocator + Guests
11.20 - Flipside BDay show!
.flipbook.

Profile  

PostPosted: 01:44, 15-07-2009 
ujonc

L.A.S. wrote:
makoto?

ez volt az, köszi :wink:

Profile  

PostPosted: 01:48, 15-07-2009 
pulzar

első nap képei: http://www.pulzar.hu/partykepek/2009/07/09/balaton-sound-fesztival-2009-1-nap
második: http://www.pulzar.hu/partykepek/2009/07/10/balaton-sound-fesztival-2009-2-nap

jön a többi is hamarosan

Profile  

PostPosted: 12:53, 15-07-2009 
droid

Nekünk az Underworld koncert tetszett a legjobban de ott is csak egy órát táncoltunk. David Guetta a partysátorban, Dandy meg a hajón rakott számunkra maradandót. A többi buli elég középszerű vagy szar volt, de azért élveztük :)
A bejáratnál jegyet már lehetett 3000 ft-ért is venni, de mi kaptunk ingyen amikor kellett - rengeteg repi jegy volt bent! Aki a közelben vett ki szállást megszívta mert a zajtól nem lehetett aludni, nekünk 7 km-re volt a szállásunk de még ott is hallani lehetett a tompa dübögést reggelente.
Grizzlyből kevés volt, a cica babákat meg nem értettem. Hogyan lehet 15 fokban egy száll melltartóban a szabadban lenni - rajtam pulcsi meg esőkabát is volt, de így is megfáztam egy kicsit. A csajok erősen a pénzre mentek! De ez egy ilyen buli ...

egyszer látni kell ezt a fesztivált de ennyi ...

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1965 posts ]  Go to page Previous  1 ... 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80 ... 99  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]