Ez volt eddig a leg fantasztikusabb fesztivál amire volt szerencsém elmenni.
Underworld-Azok a lufik azok a fények,hihetetlen milyen volt az atmoszféra..
Parov Stelar-nem ismertem BS előtt,de most már van egy új kedvencem^__^
Kraftwerk-tündérien aranyos prüntyögő hangok,iszonyat flash és we are te robots..Az autobahn-on pedig imádtam a visualt,k jó retro videók,képek voltak^__^
David Guetta-rettenetes tombolás akármennyire is nem ez a csapatunk fő kedvenc stílusa
Kyoto Jazz Massive-jól esett egy kis élőzene is és naggyon jól lehetett rá táncolni,előtte pedig két srác valami hihetetlen jó kis minimal bulit csinált,amire tök jó volt ébredezni,chillezni
Brains-nem ismertem,de ezt is felvettem a kedvencek közé,akárcsak
Irie Maffia-t,a tánc itt is nagyon tuti volt
Orbital-földöntúli..
Sub Focus-addigra már az alkohol és a minden végtagot szétromboló tánc miatt nem voltunk toppon,de ahogy az emberek rázták a kordont ,úgy néztek ki mint egy dühödt vadállatokkal teli ketrec amiből a lakók minden áron ki akarnak törni és letépni az összes velük szembejövő fejét,vagy épp ,mint a tomboló tenger szikláknak csapódó hullámai,minket is teljesen megvadítottak és utolsó csepp aznapi energiánkból tomboltunk ahogy bírtunk(a bizti őrök meg nagyon cukik voltak,látszott az arcukon,hogy erre egyáltalán nem voltak felkészülve,teljesen beszartak látva ezt az igazi elmebajt:D)nagyon nagy respect Sub Focusnak,ahogy besétált igazi úriemberként,élére vasalt ingben,belőtt séróban,aztán hozzánk vágott egy ilyen elmebeteg bulit
Röksopp-maga a gyönyörűség(az Only this momenten sírva tomboltam,annyira fantasztikus volt,teljesen kikelt magából az egész embermassza)
Moby-a nagy színpaddal szemben az emelvényen mezitláb tomboltunk úgy,mintha az életünk múlna rajta,ami a fincsi padlószőnyeg miatt és a tökéletes idő miatt volt a legjobb:)Mondjuk nem szerettem meg jobban Mobyt,de ahogy ott buliztunk,nagyon feldobta:)
Ezen kívül még rengeteg mindenre eljutottunk,rengeteget pihiztünk,de főleg táncoltunk
Nagyon nagy pacsi és köszönet az összes szervezőnek aki ezt létrehozta!

szerintem jobb volt,mint tavaly,bár az állandó house engem is kicsit idegesített
remélem jövőre Daft punk is lesz

ez a beszamolo teljesen olyan, mintha viccbol irta volna vmi hivatasos mondjuk az indexre