i m p u l s e c r e a t o r phÓrum

www.impulsecreator.hu | www.drumandbass.hu
It is currently 02:26, 21-08-2026

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 5703 posts ]  Go to page Previous  1 ... 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132 ... 286  Next
Author Message
 Post subject: Re: Sport
PostPosted: 14:03, 06-09-2009 
souljah

koles-d wrote:
null wrote:
leirtad ugyanazt amit hogi, bővebben kifejtve. szerinted akkor jó húzás volt Hajnalt a pályán tartani, vagy egyáltalán a kezdőbe nevezni(játszott ő valaha jól a válogatottban?)?. Priskin mellőzése számomra érthetetlen. ha nincs megelégedve a formájával miért hivja be egyáltalán a keretbe? Ivelgetések a svédek ellen? és még lehetne sorolni.

nyilván utólag könnyű okoskodni, de a sokat hypeolt extra edzői tudásból semmit nem láttam.

latom meg mindig nem erted.
teljesen mindegy, h ki az edzo, ennyit tudunk.

ez a default bullshit. nem állitottam h jók lennénk, v jobbak pl. svédeknél. csak legalább az edző ne legyen lame, ha már nyugatról kellett hozni mindenképpen valakit.

Profile  

PostPosted: 14:09, 06-09-2009 
partiarc

szerintem is az edző baszta el. ha abból indulunk ki, hogy nem volt csatárunk az első félidőben, nem is kell tovább magyarázni. a másik, hogy sztem husztinak nem találják a helyét. őt pl most milyen poszton is akarták játszani? nekem nem igazán derült ki.
én a vadoczot biztos nem raktam volna be, ott játszott volna a dárdai, a gera középen (sztem neki csakis ott lehet a helye, nem jó az ha csak 5 percenként jut labdához)mellette a hajnal, a huszti meg esetleg a jobbszélen akkor már.
abban igaza van kolesnak hogy szarból várat nehéz, de egy ügyesebb taktikával eredményesebbek lehetnénk.

Profile  

PostPosted: 18:24, 06-09-2009 
original nuttah

biztos vagyok benne h koeman-nak meg volt a taktikája hogyan győzzük le a svédeket. abban is biztos vagyok h nem azt kérte h ívelgessenek középre. nem tudom h mi volt a taktika de ennyit tudtak megvalósítani belőle. igen én is priskinnel kezdtem volna, de vele se nyertünk volna. tökmindegy h ki az edző. nálunk az összes nyugatról jött edző eddig megbukott. sőt a keletről jöttek is. olyan edzők, akik aztán később nyugaton sikereket értek el. szerintetek mi a fenéért nem vállal bölöni semmit a magyar fociban? gerát meg felejtsétek már el. nem az a kérdés h tud e jól focizni, hanem az h látta e vki jól focizni. én már 3 éve nem.

Profile  

PostPosted: 19:32, 06-09-2009 
partiarc

a fulhambe elég jól megy neki.

ez a gól meg kibaszott szép.
http://www.pepsifoci.hu/node/36537

Profile  

PostPosted: 10:50, 07-09-2009 
original nuttah

alig játszik. ezek meg west bromos gólok. és még mielőtt bepostolná vki a manchester elleni ollózós gólját, fenn tartom az előző állításomat, gera tud jól focizni, csak nem szokott. még egy olyan favágó csapatba sem tud beférni mint a fulham. nem azért, mert nem tud focizni, hanem azért mert képtelen a játékba belekapcsolódni. ezt láthattuk egyébként szombaton is. bár mondjuk a második svéd gól előtt bekapcsolódott...

Profile  

PostPosted: 10:53, 07-09-2009 
impulsecreator.hu

no és mit vártok a portugálok ellen? csatár nélkül nehéz lesz... azt nem tudni, hogy rudolf mikor épül fel a sérüléséből? nem lehet "összedrótozni" szerdára?

szerk.: bodnár mégis játszik portugália ellen :arrow: http://www.nb1.hu/popupindex.php?itemid=82127

Profile  

PostPosted: 11:20, 07-09-2009 
souljah

Ezek után? Sima zakó.

Profile  

PostPosted: 11:33, 07-09-2009 
partiarc

ha felallunk 2 csatarral, mint itt a prof. mondja, akkor valoszinuleg biztos megszornak (ez a legutobbi meccsen is jol latszott, h amikor 3-an elolragadtak, akkor mindig kapuralovessel fejeztek be a svedek az akciot),
ha ugy mint a svedek ellen, akkor talan csak 1 gollal.

Profile  

PostPosted: 11:42, 07-09-2009 
partiarc

tuti nagy égés lessz. egy olyan csapatba ahol ott van paulo ferreira, ricardo carvalho, deco, CR7 stb nem hiszem hogy túl sok esélyünk lenne ha reálisan nézzük a dolgot. nyernünk kéne 2 meccset aztan jok is vagyunk :fog:

Profile  

PostPosted: 12:01, 07-09-2009 
original nuttah

ha portugália nem ver meg minket kétszer, tuti még második sem lesz. a dánok ellen is végig támadták a meccset. nem látok semmi esélyt. fél óra alatt lerendeznek.

Profile  

PostPosted: 13:46, 07-09-2009 

tomanek wrote:
hétfőn kezdődik a szept 7-20 közötti, lengyelországi kosár-EB: http://www.eurobasket2009.org/en/default.asp
(bár a nagyobb részét egy utazás miatt csak utólag fogom látni, de akkor is megy rá előre a :villa:, a múltkori - két évvel ezelőtt - nagyon jó volt, sok hajtós és szoros, izgalmas meccsel)
egy csöndes bump, ma 16:30-tól két hétig, mai menü itt

Profile  

PostPosted: 18:42, 07-09-2009 
partiarc

egyebkent a svedek es a portugalok kozott izgalmas veghajra lehet, Ce kemenyen kototte az ebet a karohoz, h tuti kijutnak, szerintem mar csak oriasi makkal:

portugalia behuzza mind a 3 merkozest (magyar-magyar-maltai), lesz 19 pontja.
svedorszag a maltai es alban meccseit szinten, daniaban (mivel a danoknak is tokeletes lesz) dontetlent jatszik, akkor szinten 19 pont.
egymas elleni jatek mindketszer 0-0, golarany fog donteni, ez jelenleg +1 a svedeknek.

a nagy kerdes, h kepesek lesznek-e gyozni daniaban a svedek, amennyiben igen, akkor a portugalok kiestek.
ha netan csinalnank mi veluk egy dontetlent, akkor szinten.

Profile  

PostPosted: 20:11, 07-09-2009 
original nuttah

L.A.S. wrote:
no és mit vártok a portugálok ellen?

Minden mindegy alapon támadunk majd és 3:6-ra kiszopunk.

én jó meccset várok

Profile  

PostPosted: 02:55, 08-09-2009 
partiarc

nem rúgunk 3 gólt a portugáloknak
de 6ot kaphatunk, arra simán jók vagyunk

Profile  

PostPosted: 03:50, 08-09-2009 
original nuttah

koles-d wrote:
egyebkent a svedek es a portugalok kozott izgalmas veghajra lehet, Ce kemenyen kototte az ebet a karohoz, h tuti kijutnak, szerintem mar csak oriasi makkal:

portugalia behuzza mind a 3 merkozest (magyar-magyar-maltai), lesz 19 pontja.
svedorszag a maltai es alban meccseit szinten, daniaban (mivel a danoknak is tokeletes lesz) dontetlent jatszik, akkor szinten 19 pont.
egymas elleni jatek mindketszer 0-0, golarany fog donteni, ez jelenleg +1 a svedeknek.

a nagy kerdes, h kepesek lesznek-e gyozni daniaban a svedek, amennyiben igen, akkor a portugalok kiestek.
ha netan csinalnank mi veluk egy dontetlent, akkor szinten.

par eve ezt mondtam volna, de ugy veszem eszre ...egyre jobban jatszunk focit is...
szoval ez igy tul egyszeru lenne

(remelem)kijutunk! :)

Profile  

PostPosted: 09:17, 08-09-2009 
impulsecreator.hu

idén nem jutunk ki. de a változás szerintem szemmel látható, ez a koeman el tudja tüntetni azt, ami a leggázabb volt a magyar válogatottban: a beszariságot. tény, hogy a játékosok zöme külföldön játszik, szerencsére bírják a terhelést. ugyan elszenvedünk vereségeket továbbra is, de a kötelező meccseket végre sikerül hozni a nálunk gyengébb ellenfelek ellen (emlékezzünk, pár éve nem volt ez mindig így...)

ha koemannak sikerülne egy igazi csatárt beépíteni a csapatba (kövezzetek meg, torghelle harcos gyerek, de nem túl hatékony, a cselezés meg a rafkó nem az erőssége), akkor eséllyel indulnánk harcba a következő eb-selejtező csoportban.

nem a vb-re kell nekünk kijutni egyelőre, hanem az eb-t kellene megcélozni, folyamatos javulással, tartós jó játékkal.

ennek tükrében ki is kaphatunk a portugáloktól. ha jó meccset játszunk és nem kapunk 3-4-5 gólt, akkor a közönség sem lesz hálátlan. a szívem győzelmet remél (a realitásról meg nem beszélek) :)

Profile  

PostPosted: 16:46, 08-09-2009 
droid

L.A.S. wrote:
idén nem jutunk ki. de a változás szerintem szemmel látható, ez a koeman el tudja tüntetni azt, ami a leggázabb volt a magyar válogatottban: a beszariságot. tény, hogy a játékosok zöme külföldön játszik, szerencsére bírják a terhelést. ugyan elszenvedünk vereségeket továbbra is, de a kötelező meccseket végre sikerül hozni a nálunk gyengébb ellenfelek ellen (emlékezzünk, pár éve nem volt ez mindig így...)

ha koemannak sikerülne egy igazi csatárt beépíteni a csapatba (kövezzetek meg, torghelle harcos gyerek, de nem túl hatékony, a cselezés meg a rafkó nem az erőssége), akkor eséllyel indulnánk harcba a következő eb-selejtező csoportban.

nem a vb-re kell nekünk kijutni egyelőre, hanem az eb-t kellene megcélozni, folyamatos javulással, tartós jó játékkal.

ennek tükrében ki is kaphatunk a portugáloktól. ha jó meccset játszunk és nem kapunk 3-4-5 gólt, akkor a közönség sem lesz hálátlan. a szívem győzelmet remél (a realitásról meg nem beszélek) :)

Teljesen jól látod, Laci :thumbsup:

Egyszerűen figyelmen kívül kell hagyni azokat, akik szerint nem nagy eredmény, h 3 meccsel a vége előtt
a MÁSODIK helyen állunk a csoportban. Én annak idején azon a bizonyos pótselejtezőn voltam kint először
szurkolni (akkor is a második helyre értünk oda), de csak rövid ideig vették el a kedvem a jugók. Aki nem
tud tiszta szívből szurkolni ennek a csapatnak, az maradjon inkább csendben október 15-ig.
Majd utána jöhet bármilyen kritika (akármelyik helyen végzünk is a csoportban). Addig meg hagyjatok már minket
hinni a lehetetlenben, jó? :) Köszi!

http://kultblog.hu

Profile  

PostPosted: 17:53, 08-09-2009 
pokemon

:D :thumbsup:

Profile  

PostPosted: 21:17, 09-09-2009 
droid

szintúgy kint voltam a svédek elleni meccsen. életem első focimeccse, korábban nem éreztem,
hogy ki akarok menni. van még hova fejlődni az tény. de egyetértek azzal, hogy koemann
legalább felküldte úgy egy párszor őket, hogy tisztességes focit játszottak. (a másik,
hogy legalább konzekvensen a jól variálható, támadó 4-2-3-1-et erőlteti, amikor nyerni kell, ami évek
óta a szívem csücske, ha taktikai felállásról van szó. mondjuk 4 tényleg jó szélső elengedhetetlen lenne, de azért nagyjából el vagyunk látva)
az meg tuti, hogy szünetben volt egy kis fejmosás, mert ez meg is látszott. + megjött sanyi rombolni, aki mint utólag kiderült nem bírta volna a 2x90 percet a sérülés után. (mellesleg rém rossz befejező
csatár, de nem ezért szeretjük)
lehet szidni, hogy husztit ékként badarság beállítani, de ebből is látszik, hogy nem az ívelgetés
(pontosabban a tizenhatosról előre..szom, azt meglátjuk... ami még mindig sokszor jellemzi
a játékunkat) volt a cél. ilyet egy épelméjű edző (pláne ha holland) nem mond, max a 85. percben,
hátrányban. a baj a gyenge egyéni teljesítménnyel volt. (pl gera, aki az első félidőt kompletten
végigmozizta a partvonalról, etc.) előnyben lévő svédekkel meg amúgy sem egyszerű az élet.
(aki nem hiszi járjon utána)
azt meg ne felejtsük el, hogy megmoccant valami utánpótlás téren is. most nem arról
beszélek, hogy jajj de milyen faja lett a magyar utánpótlás nevelés, hanem arról, hogy
legalább már tőlünk is visznek 15-16 éves reménységeket, de akár az mtk focisulit is lehetne
említeni, vagy a debrecent. végre rájött valaki, hogy a futball is profitorientált vállalkozás, és
ha abból nem tüntetjük el maradéktalanul a lét, akkor az nem csak 1x fiall, hanem többször is.
(igaz ehhez az is kellett, hogy a komolyabb klubok hajlandóak legyenek akár egy szépreményű
east block prodigy-ért is kemény ojrót villantani) évek európai gyakorlata pedig szintén
azt engedi feltételezni, hogy a magántőke nagy úr. nemhiába híjjuk kapitalizmusnak ezt az izét.
tessék már megnézni hány nagy klub tőzsdén jegyzett rt. (kb az összes) tőke in, taggyűlés,
decens profitkivét, azt megy magától, ha nem féleszű sportszakmai stáb (na mondjuk
itt azért vannak hiányosságaink)

szerintem ebben a vb selejtezőkörben nem szégyen még kipottyanni. de akár már az eb-re
is lehet egy jó, fiatalokból és tapasztaltabb "veteránokból" álló keretünk.(szvsz az sem ártana ha nem
cserélnénk edzőt félévente) van az az egy év ami alatt úgy istenigazából beérhet egy 20 éves, vagy
még jobban beindulhat egy 23 éves. az idő majd vagy igazol, vagy pofán köp, meglátjuk.

mindjárt "hajrámagyarok". jó lenne ha helyt tudnánk állni.
nyernünk kell (a remény hal meg utoljára...), mint a portugáloknak, de ha ki is kapunk,
legalább a dolgukat nehezítsük meg. :cross:

Profile  

PostPosted: 21:25, 09-09-2009 
impulsecreator.hu

kapcsoljuk le a hisztist, és legyünk ügyesek a széleken. ez kell ide ma :)

Profile  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 5703 posts ]  Go to page Previous  1 ... 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132 ... 286  Next

All times are UTC + 2 hours [ DST ]